Şimdi Ara

Fırsatçı OPET Bayisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darbe girişimi sabahı fırsatçı opetin akaryakıt fiyatı
     Fırsatçı OPET Bayisi

başlığı düzelttim arkadaşların belirttiği gibi böyle daha doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 28 Temmuz 2016; 10:09:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Darbe girişimi sabahı fırsatçı opetin akaryakıt fiyatı
     Fırsatçı OPET Bayisi

bayinin fırsatcılığı bunu yapan bayilerin sözleşmesi fes edilmişhttps://www.facebook.com/opet/photos/a.289213384433515.69344.248686321819555/1172760199412158/?type=3&theater

• O günün akşamı (cumartesiyi - pazara bağlayan gece) Trabzondan Ankaraya dönerken o istasyonda durup yolda uyku tehlikesine karşı Redbull, soğuk kahve, sigara, gripin almıştım. İstasyonun iç ışıkları falan kapalı durumdaydı ama yakıt satışı vardı. Hatta görevliye istasyon açık mı diye sorup arabadan inmiştim.
    Haram Zıkkım olsun.
  •  Fırsatçı OPET Bayisi
  • Bu akaryakıt istasyonu sahibi de tutuklanmalı.
  • Giresunda bulunan baska bir opet bayiine sordum 1 trilyon ustu ceza kestiler dediler,bende o gece ordan yakit aldim.Arabadan iner inmez eleman benzin 6 lira dedi bende genel bir olay sandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opeti seviyorum. O bayinin terbiyesizliği.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opet vs Shell - Euro Dizelciler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim evin karşısında bu istasyon. Opet sözlesmeyi fesh etmis ama hala opet bayi burasi bir degisiklik yok su an.

• Satana iyi kapak olmuş, kendi ipini çekmiş

• Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Üzerindeki reklamlar opete ait malum ancak gelir sökerler ama yıllardır Giresun'a gelirim hep opetti orası ama baya zengin adamlar yarın başka bir firma alır.

• Ülkenin özet, herkes aynı kafaya mı sahip olur arkadaş ya? Beter olun inşallah.
  • Fazlasıyla zengindir zaten bu açgözlülük fırsatçılık nedir

• atsınlar içeri sürünsün, diğerlerine ders olsun
  • Opetin Hicbir yerinden yakit almiyorum
    Çünki çok bozdu kendini Mazota su karıştırıyolar artık. Belki her şubesi aynı değildir

• bizim burada 2 total var, birinin yakıtı çok çabuk bitiyorbu hile işleri markayla değil bayi ile alakalı.

• uzun yolda mutlaka opete giriyorum wc ler temiz oluyor aksi halde farketmez.

Bide millet yazmış KOÇ çok iyidir dolandırmaz falan filan. Çok kısa başıma geleni anlatayım , koçfinanstan araç kredisi çektim , daha sonra tüketici hakem heyetine dosya masrafı iadesi için başvurdum ,kazandım ama koçfnans bu sonucu kabul etmiyor. İllaki avukat tutucaz , gidicez icra mahkemesine. İcra mahkemesinde de ödemiyorlarmış , icra takibi başlatılacak. İnat ettim yapıcam o parayı onlardan avukatlık masrafıyla alıcam.
  • Vay be bisiklet turları için toplandığımız bayiye bak sen. Bu adamların petrol dışında da bayağı kazanç kaynakları var bildiğim kadarıyla.

• Gebersin pislik herif asil fetöcü bunlar

• Onceden bende opeti kullaniyordum. Son 1 yildir aldigim lpg ler cabuk bitmeye basladi. 30 liralik lpg bir hafta gitmiyodu. Po ya gectim. 20 liralik gazla 10 gunden fazla dolasiyorum. Artik opete gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Darbe girişimi sabahı fırsatçı opetin akaryakıt fiyatı
     Fırsatçı OPET Bayisi

Ne meraklsınız bir şerefsiz yüzünden tüm kurumu suçlamaya.

Adamlar ilgili bayinin sözleşmesini feshetmiş.Opet ne yapsın Adam şerefsizse ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.