Şimdi Ara

Şimdi de Galaxy J2 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Şimdi de Galaxy J2 Pro



    Henüz Samsung Galaxy J2 2016 modelinin üzerinden 1 ay geçmeden, güncellenmiş donanıma sahip Galaxy J2 Pro akıllı telefon modeli duyuruldu. Pro modelinde pek çok önemli fark mevcut.


     


    Galaxy J2 2016 modelini hatırlayacak olursak, 5 inçlik 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, 4 adet Cortex-A7 çekirdekli Spreadtrum işlemci, 1.5GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 2600mAh kapasiteli bir batarya, Android 6.0 işletim sistemi sayılabilir.


     


    Galaxy J2 Pro


     


    Galaxy J2 Pro modelinde ilk olarak RAM boyutunun 2GB, depolama boyutunun da 16GB yapıldığını belirtelim. Bu sayede, telefon daha akıcı bir sisteme sahip olacak. Samsung, bu telefonda da Turbo Speed Technology (TST) adındaki çözümü kullanıyor. Çözüm, arka planda beklemede kalmış işlemleri kapatıyor ve telefonun akıcılığını koruyor. Ayrıca çekirdek uygulamalarda yapılan optimizasyonlar ile bellek kullanımında yüzde 40 tasarruf sağlanmış.


     


    Modelde, orijinali gibi yine Smart Glow bildirim teknolojisi kullanıyor. Smart Glow, ön taraftaki LED bildirim yerine, aydınlatma sistemini kamera yuvasının çevresine yerleştiriyor. Kullanıcılar farklı fonksiyonları Smart Glow teknolojisine ekleyebiliyor.


     


    Örneğin gelen uygulama bildirimine göre farklı bir renk belirleyebiliyor veya batarya, depolama alanı gibi donanım bazlı uyarılarda da farklı renkte bildirimler alınabiliyor. Son özellik ise geri sayım ile fotoğraf çekerken kullanıcının uyarılması oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Softbank: ARM ile gelişmiş yapay zeka konusunda önemli adımlar atacağız

    Bunun haricindeki özellikler aynı kalmış. Fiyatında ise çok az bir artış var. Orijinal model 144$ civarındaydı. Yeni model ise 147$ fiyat etiketi ile piyasaya sürülmüş durumda. 


     







  • Beykoz'da telefon işi yapıyorum artık beynim durdu Samsung yüzünden.
    .
    Müşteri cihazını satmak için getiriyor lan bu ne zaman çıktı diyorum her Samsung cihazında. Ayırt edici bir farkları da yok. Nokia'nın zamanında kullandığı taktiği kullanmaya başladı Samsung, Nokia'da 2 megapiksel kameralı telefonların kasasını değiştirip değiştirip durdu, çoğunun teknik malzemesi birbirine uyum sağlıyordu.

  • Tutan telefon modelinin adını kullanarak, ele gelen parçayı birleştirip satıp; suyunu çıkartmak. Her fiyat kategorisinde bir cihazın olması güzel bir şey ancak; pro, mini gibi saçma dallanmalar olunca kafalar karışıyor ve iş karmaşıklığa, saçmalığa gidiyor.

  • bir sürü model çıkıyor ama aha bu olmuş diyebileceğin bir tane model yok. J2-Pro nedir ya?
  • Zamane çöpleri de baya havalıymış
    İsminin yanına bir PRO koyuyorsun.
    İşlem tamam. İtele gitsin ondan sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 26 Temmuz 2016; 14:24:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çöp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 26 Temmuz 2016; 15:22:07 >
  • Yıllardır o arka plandaki uygulamalar kapanıyor zaten ama hiç bir zaman işe yaradığı yok. Turbo speed technology diye bir isim vermişler bu sefer de. Tutarsa...

  • Telefon güzel de Allah aşkına j2 bile 5" olduysa küçük telefon arayan biri küçük android bulamayacak mı? Bu konuda sadece sony yeterli olmuyor. Gooogle başı çekmeli ve her sene bir tane 4.3 inç bir tane 5 inç bir tane de 5.5 civarı ekranlı olmak üzere 3 model ürettirmeli. Bunu anlaştığı tek bir firma da yapabilir, 2 firma 3 modeli paylaşabilir yada 3 firmayla anlaşır her biri bir modeli üretir. Bu işin standartlaşması gerek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: benhuraxu

    Telefon güzel de Allah aşkına j2 bile 5" olduysa küçük telefon arayan biri küçük android bulamayacak mı? Bu konuda sadece sony yeterli olmuyor. Gooogle başı çekmeli ve her sene bir tane 4.3 inç bir tane 5 inç bir tane de 5.5 civarı ekranlı olmak üzere 3 model ürettirmeli. Bunu anlaştığı tek bir firma da yapabilir, 2 firma 3 modeli paylaşabilir yada 3 firmayla anlaşır her biri bir modeli üretir. Bu işin standartlaşması gerek.

    bence onun yerine aynı donanımlara sahip sadece ekran boyutları değişen modeller çıkarmalı bu sayede firmware için her cihaz tek tek uğraşılmaz. ya da artık toplama telefon mantığına geçilmeli yani modüler anakartlar kasalar lursa herkes istediği seçimi yapar
  • Şimdi de Galaxy J2 Pro 2 haftaya raflar da :)

  • orta seviyede samsung iyice suyunu çıkardı yeter artık yav...

  • 1.5GB RAM ve 8 GB depolama ile tam bir teknoloji harikası. O 8 GB'ın 4 GB'tını Android işletim sistemi say, 2 GB'ta Samsung ve Google'ın uygulamaları kullanıcıya 2 GB kaldı. 2 GB alanada Facebook ve Whatsapp yüklesen dolar. Ram ise tam facia. Arkada Whatsapp açık kalsa kasıla kasıla bi hal olur telefon.

    Özet : Almayın.
  • adı pro kendisi çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.