Şimdi Ara

Yeni iPhone'un ismi 'iPhone 6SE' olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni iPhone'un ismi 'iPhone 6SE' olabilir 
    Şu ana kadar hakkında sızıntı niteliğinde birçok haberin yapıldığı yeni nesil iPhone için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere genellikle Weibo’da paylaşılan bilgiler ışığında cihazın kulaklık girişinin muhtemelen Lightning olacağı, anten çizgilerinin kenarlara taşınacağı, stereo ses desteğinin yer alacağı ve kamera lensinin ise büyüyeceği dile getirilmişti.
     
    Mobil cihazlara yönelik sızıntı niteliğindeki tweet’leriyle gündeme gelen Evan Blass ise Apple’ın 16-17 Eylül tarihlerinde -sanılanın aksine 3 değil- 2 farklı iPhone modelini satışa çıkaracağını belirtmişti.
     

    iPhone 7 önümüzdeki sene tanıtılacak

     
    Almanya’da yayın yapan Apfelpage web sitesinin Çin merkezli kaynaklara dayandırdığı habere bakılırsa herkesin iPhone 7 olarak nitelendirdiği yeni cihazın ismi sürpriz şekilde iPhone 6SE olacak. İddialara göre ürün ambalajlarını bastırmaya başlayan Apple’ın cihaz kutularında iPhone 6SE yazısını kullandığı söyleniyor. Yani teknoloji devinin bu sene iPhone 6 serisini devam ettirerek iPhone 6SE ve iPhone 6SE Plus modelleriyle karşımıza çıkacağı anlamına geliyor.
     
    Apple’ın sadece ana modellerde önemli değişiklikler yaptığı, şu ana kadar çıkan sızıntılarda ise tasarımsal anlamda büyük bir yeniliğin yer almadığı, bu yüzden iPhone 6SE iddialarının doğru olabileceği söyleniyor. Görünüşe bakılırsa iPhone 7 önümüzdeki sene iPhone’un 10. yıl kutlamalarına özel şekilde piyasaya sürülecek.
     
    Diğer taraftan Evan Blass’in (@evleaks) tweet’lerinde iPhone’ların "Sonora" ve "Dos Palos" kod adlarına sahip olacağını yazarken iPhone 7 demek yerine "iPhone 2016" ifadesini kullanması da iPhone 6SE ile bağlantılı olabilir. Bakalım adeta yılan hikayesine dönen yeni iPhone’da bizleri ne gibi sürprizler bekliyor...
     
    * Haberde kullanılan görsel temsilidir. 
     







  • İmkansız.. Apple böyle birşey yaparak kendi ayağına sıkmaz. Hem OKB mi bu adamlar sırf 2017 diye "7" yi o yıla saklayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir, zira, iPhone 6 serisinin tasarım çizgileri büyük ölçüde devam ediyor. Apple yeni seriye geçişte tasarımı baştan yaratırdı ama bu seride sızan görsellere bakınca, tasarımın aynı olduğu anlaşılıyor.

  • Bir şey yapmadıklarının kendileri de farkında demek ki nasılsa tüketici alıyor diye ellemiyorlar ürüne, sattığı müddetçe de ellemezler. "If it ain't broke, don't fix it" diye boşuna demiyorlar.

  • İsmi iPhone 6SE olursa adını 7 yapsaydı satacağının yarısını satar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Road.Runner

    İmkansız.. Apple böyle birşey yaparak kendi ayağına sıkmaz. Hem OKB mi bu adamlar sırf 2017 diye "7" yi o yıla saklayacak

    Aslında çok da mantıksız değil bugün erdi özüağ da söyledi mobilitede 2017 iphoneun 10. Yılı olduğu için apple önem veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olursa satışlar daha düşük olacaktır. Bizde bir de ''Ayfon altı se'' diye okunacak. Tıpkı 6S diyormuş gibi. Maalesef bir çok kişi gösteriş vb için aldığını düşünürsek Apple bu şekilde isimlendirirse kendi ayağına sıkmış olur.
  • AndaCakan kullanıcısına yanıt
    10.yıl ürününün tasarımı farklilastirip, ismini IPhone 8 yapıpta her türlü pohpohlayabilirsin. Kimse "Aaa biz 2017deyiz ama Apple 10.yıl ürününün ismini 7S / 8 yapmış, ne kadar da şapşik bunlar yeaa" demez. Yani, demezler heralde değil mi Lakin cihazın adını 7 yerine 6SE yaparsan (herkes 7 yi beklerken) satacağının yarısını zor satarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tim Cook söylemişti zamanında, 3yılda 1 majör değişiklik olacak bundan sonra diye. Hemen bu seriden itibaren başlıyor demek ki.

  • O zaman note 5'den note 7'ye atlayan samsung'un hamlesi elindemi patlıcak :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyru

    O zaman note 5'den note 7'ye atlayan samsung'un hamlesi elindemi patlıcak :)

    Aslında tam tersi, Apple hala 6 dayken bizde 7 var diyecek.
  • 5s ile 1 yıl daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kullanıcılarının çoğunlupu gösteriş için aldığını düşünürsek bu isimi okumak iphone 6s demekle çok benzer bu isim ile gelirse Apple ayağına sıkar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyru

    O zaman note 5'den note 7'ye atlayan samsung'un hamlesi elindemi patlıcak :)

    O hamlenin amacı kendi çıkardığı S7 serisiyle bir gitmek için.
  • Apple iyice Nokia'ya döndü. Aynı onun gibi ne oldum delisi oldu. Yılların devi Nokia gibi birden bire gidecek gibime geliyor mobil sektörden. Zaten kendileride bunun farkındaki ürün çeşitlerini arttırdı. iPhone Se, iPhone Pro (gerçi çıkacağı belirsiz), Apple TV, Apple Music'in Android'e gelmesi vs.

    Mesala Samsung bugün mobil sektörden çekilse adamlara dokunmaz. Zira Korelilerin el atmadıkları sektör yok. Dozer bile üretiyor düşünün yani.
  • Boyle soyle canimi ye, kayda deger yenilik ekleyemeyip makyajli eski kasa cihazi 7 ismiyle piyasaya surmek hic hos olmazdi, yakismazdi.



    6SE koyarsa su demek olur, "sizleri kandirmak istemiyorum, uzerine cok sey koyamadim, upgrade ihtiyaci olan alsin, idare edebilen de seneye 7'yi beklesin" , oldu bitti..

  • kasa değişmeyecekse olabilir
  • Ulan arkadaş 6 aydır yeni iphone nun ismi ne olacak diye 50 tane haber girildi siteye bu nasıl bir saçmalıktır?

  • Kasanın büyük oranda aynı kaldığını ve kayda değer bir gelişme katamadığını varsayarsak hiç de mantıksız değil. Asıl yenilikleri onuncu yıldaki cihazına sakladığı için 7 ismini kullanmak istemiyor olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle birşey olmaz diyelim ki oldu,gider s3 ten sonra hayatta bir daha almayacağım dediğim samsungun note edge serisinin son cihazını alır keyfime bakarım.Net.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.