Şimdi Ara

Juventus 2016-2017 Şampiyonlar ligi şampiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyük bir sürpriz olmazsa juve bu defans ve forvet hattıyla şampiyon olur.
    Pogba gitse bile farketmez yerine daha iyisi gelir

    Finali kura sistemi tutarsa Barça ile oynar rövanşı alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yavaş olsun

  • Bu mesaja eklenen görseller:

     Juventus 2016-2017 Şampiyonlar ligi şampiyonu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah
  • CL'yi alamassak batarız yalnız xs
  • Real-Barca-Bayern hala bu takımlar 1 tık daha önde favori olarak ama Juve'nin de fazla bi eksiği kalmadı hemen enselerinde kalite olarak..
  • en fazla 70 ederdi ama ondan iyisi de çok azdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 23 Temmuz 2016; 19:19:59 >
  • Yarı finalden itibaren her takım eşit sayılır yarı finale kalan takım sürpriz olmadıkça. Real-Barça-Bayern-Juve-Atletico. Bu beşi arasından kesin şampiyon çıkar diyemezsin.
  • Juve icin ceyrek final bile basari olur. Ortasahalari yetersiz. Marchisio sakat. Khedira her an sakatlanabilir bir oyuncu.Pjanicin bugüne kadar CLde iyi oynadigini görmedim. Hucumda takimi tasimasi gereken oyuncular CLde büyük maclarda ortalarda görünmeyen oyuncular.

    Juvenin en güclü yeri ortasahaydi. Önce Vidal ve Pirlo, sonra Pogba ayrildi. Simdi 4-3-1-2 oynasalar, ortasaha cok zayif kalir. 3-5-2 en iyi tercih. 3-5-2ni kötü yani, rakip kanatlari 2 kisiyle kullanirken, sen tek oyuncuyla o kanadi kapatmaya calisiyorsun. Üstelik Juvedeki 2 kanat bekin savunmasi kötü. İste bu sorun, zayif ortasahayla CLde büyük sorunlara neden olur. Juvenin degilde PSGnin CLde daha iyiye gidebilecegini düsünüyorum.

    Bu arada Napoli müthis karli is yapti. 94 milyon avronun 30uyla Baccayi alirlar. Higuainin yerini doldururlar. Napoli Baskani gecen ocakta Kramerle birlikte stopere de büyük bir isim aliyordu. Almadi. Bu sene de fazla transfer yapmadi. Higuainden 94 milyon avro alacak. Sampiyonluga oynayacak bir Napoli icin en azindan 150 milyon avro harcamasi lazim. Cuadrado gibi bir kanada ihtiyaclari var. Allan ve Hamsiki cok zorlayacak bir alternatif sart. Jorginho yerine büyük bir transfer sart. Onlarin yerinde ben olsam, Gabbiadiniyi de satar, yedekten gelip fark yaratacak bir forvet daha alirdim.




  • Bu sene Borussia Dortmund û favori görüyorum yada seneye kesin alırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da Bayern olacak gibi geliyor. Belki Juventus'la final oynayabilirler. En azından uzun yıllar sonra İspanya hegomanyası olmadan bir final izleyebiliriz bu sene. İzlemek isterim daha doğrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende var bi juve takıntısı konusu geçti mi hemen döküyosun:)
    Çeyrek final başarıymış hey allahım ya naparsın ne edersin böylesini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Higuain transferi hata oldu hele de 94 milyona. Yaşını falan geçtim, Juventus'un sistemiyle Napoli'nin sistemi farklı. Higuain 36 gol attı çünkü orada sistemin kendisiydi, arkasında Insigne gibi bir adam vardı, kanatlarda Callejon ile Mertens vardı. Burada ise sistemin kendisi değil bir parçası olacak. 94 milyona aldığın adam bence sistemin kendisi olmalı. Juve'nin Marcihisio-Khedira-Pjanic şeklinde kurulmuş orta sahasının hücum etkinliği Napoli kadar fazla değil. İş kanatlara ve beklere kalıyor. Bence Higuain gibi bir adamdan yararlanmak için arkasına iyi bir forvet arkası verilmeli. Juve'de bu adam yok, Hernanes vasat, Sturaro bana göre vasat, Pereyra gitti. Kaldı ki takımda Dybala var zaten bence tek başına da yeterdi. Juve yerinde olsam Pogba'nın parasıyla ilk olarak Cuadrado'yu alırdım, kesinlikle kaçırılmayacak bir adam, Fiorentina'da kaçırdın, Mourinho adamı hiç etti, eline düştü, bu sefer kaçırmaman gerek. Juve eğer geçen sezonki sistemiyle oynarsa bu sezon Higuain 36 golü bulamaz ve Morata'ya göre yaptığı her ekstra olumlu iş Morata'ya göre daha yetenekli olmasından kaynaklanır. Ki Dybala-Higuain ikilisi işleyecek mi o da ayrı konu. 94 milyon veriyorsam aldığım adamdan sonuna kadar yararlanmak isterim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.