Şimdi Ara

çıkar ilişkilerinden bıkmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sözde arkadaşlıklardan çektiklerimden bahsetmek istiyorum. bilmiyorum belki söyleyecek bir şeyiniz vardır.
    ben maalesef ki hep arkadaşlarını çok ön planda tutmuş, asla verdiği sonsuz değeri sorgulamamış, zor zamanlarında yanlarında olmuş, gerekirse kendinden fedakarlıklar yapmış bir insanım. çünkü sevdiğim insanları korumadıkça, sahiplenmedikçe ve mutlu görmedikçe asla mutlu olamıyorum. çıkar dostluklarına tahammül edemiyorum. öyle insanları etrafımdan uzaklaştırıyorum. kendimi tutamıyorum olmuyor.
    karşılıklı sevgi, saygı, güven, beraber eğlenebilmek, ağlayabilmek, konuşabilmek... bunların olmadığı bir arkadaşlıktansa yalnızlığı seçiyorum.
    nitekim öyle de oldu. şuanda sadece bir arkadaşım var bunları paylaşabildiğim, ve başka hiç yok. diğerleri hep yüzüme gülüp arkamdan dedikodu yapıyor, samimi değil, dünya görüşleri çok sığ vs.
    beklediğim film gelince 'gel gidelim' diyeceğim, kitap alacağım-vereceğim, birlikte yeni yerler keşfedeceğim, siyaset felsefe vs tartışacağım, tatile çıkacağım, sırlarımı paylaşacağım kimse yok.
    bilmiyorum bunu yaşayan tek ben miyim. çok yalnız hissediyorum. yalnız olmakla ilgili problemim yok aslında ama insan bekliyor işte :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedwigstark -- 23 Temmuz 2016; 2:27:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.