Şimdi Ara

LG G5 - Huawei P9 (ithalat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, uzunca uğraşlar sonucunda F/P olarak aradığım özelliklere en uygun telefon sayısını biraz düşürmüş bulunmaktayım.

    Öncelikle internet kullanıcısıyım ve kamera benim için olmazsa olmaz özelliklerden biri. Sosyal medya haberler makaleler vs okumakla geçer genel zamanım. Bütçem de bu civarlarda olduğundan, bu iki ürün arasında kaldım gibi.


    İthalat garantili daha önceden telefon aldım, G2. Herhangi bir sorun da yok, fakat G5 ya da G4 e yönelemiyorum malesef bunlar daha sağlıklı gibi geliyor.

    Şimdi sizden rica edeceğim tavsiye hangisini önereceğinizdir, farklı modellere de açığım yalnız fiyat bandı maksimum 2000 civarı olmalı.

    Bir de tabi neden tavsiye ettiğinizii de belirtirseniz memnun olurum.

    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vavienist -- 25 Temmuz 2016; 14:33:19 >



  • Vavienist V kullanıcısına yanıt
    M9 ile p9 arasında kamera olarak kesinlikle p9 daha iyidir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • p9'u bilmiyorum da m9'un kamerası kötüymüş. Daha doğrusu istenileni veremiyormuş. S5in biraz üstü veya aynı puan veriliyor sanırım s6'dan falan düşük. Ön kamera içinse çok güzel deniyor. Kamerayı çok iyi olsun istiyorsanız almayın, ben de z5 ile bu arasında kaldım sırf kameradan dolayı, sonra başlarım kamerasına fotoğrafçı mıyız sanki deyip m9 siparişi verdim, umarım pişman olmam

    Bir de m9 pek de fp değil sanki.
  • m9 evet umduğum gibi değilmiş, P9 ithalat makul geliyor. Sanırım pcyi kaldırıp komple telefona yöneleceğim, bu yüzden ısınma sorunu olmamasına da dikkat etmem gerekiyor.

    Yine de diğer telefonlara yönelme durumum var önümde bir zaman dilimi var gibi almak için. kısa da olsa...
  • Htc ye bulasma m9 kullaniyorum pil berbat isinmaa cok yuksek pil bu yuzden hemen bosaliyor huawei pil acisindan cok iyi birde yazilim konusuunda cok iyiler onceki telim p8 lite idi ama yinede karar senin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 ile P9 arasında gidip geliyorum vazgeçtim M9'dan tamamen...
  • huawei p9 çok güzel telefon fakat o telefonda optical image stabilization olmaması gerçekten hayal kırıklığı ben yerinde olsam lg g5 alırdım.
  • Ben de 1,5 ay önce hepsiburadadan ithalat garantili G5 aldım ve çok memnunum.Telefon çok hızlı ve Kamerası mükemmel.Diğer özellikler konusunda ise gerek Sd 820 işlemcisi,gerek adreno 530 grafik işlemcisi,gerek 4 gb rami,gerek Quickcharge 3.0 özelliği,gerek qhd ekranı,gerekse Ois ve 4k video bakımından P9'dan çok daha üstün bir telefon olduğunu düşünüyorum.
  • G5

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim p9 ciktigindan beri ilgimi cekiyor ama size katiliyorum ozelliler bakiminda g5 daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 daha iyi telefon ois ve 4k artısıyla daha da iyi oluyor bunun farkındayım. Ben de G2 kullanıcısı olarak LG'den çok memnunum. Yalnız G3 ve bilhassa G4'te çıkan problemler, G5 için de gelen duyumlar yüzünden G5'in ithalat garantilisine yaklaşmamda kararsızlığa itiyor. Benim G2'yi ithalat aldığım zaman G3 ile arasında 200 tl kadar fark vardı ve G2'nin daha sağlam daha stabil ve sorunsuz olduğu görüşü yaygındı. Tek sorunu yere düştü mü hemen kırılması olmasına rağmen çooook sağlam şekilde 2 kere yere düşürdüm telefonu ve bir şey olmadı. Elektronik ürün biraz nasip meselesi onun farkındayım da bu sefer 1800 tl olunca içim biraz cız eder bir şey olursa :)
  • Eğer kamera diyosan P9 ezer geçer. Bir kere lensler Leica imzalı. Çift kamera kullanıyor. Siyah-beyazı ayrı falan, her neyse ikiside kullanıcıyı üzmez diye düşünüyorum. Şahsen bende P9 la S6 edge arasında kaldım., varsa alırım seçiminizi.
  • İthalatçı garantiye guvenilmeli mi peki ben de düşünüyorum da ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn_06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bnce p9 nedeni kamerasi cok iyi ekrabida 1080p olmasina ragmen cok canli ve guzel s6 edge guzel telefon ama s7 edge cikmisken almak mantikli degil bnce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 Edge'ye ben de gözattım, ama ithalat s6 edge almanın pek bi mantığı yok gibi. Acelen yoksa S7'nin düşmesini bekle garantili al derim. Acelen varsa da P9'a yönelmende fayda var. Samsung sıkıntılı olabiliyor...
  • htc M 9 Daha 3 Günlük Pasaport Kayıtlı İsteyen Olursa Satmayı Düşünüyorum.1200 tl ye vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.