Şimdi Ara

Garanti bankası ön mülakat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
26.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    forumu yeri geldikçe fikir danışmak, ürün almak ve zaman geçirmek için 2009 dan beri kullanıyorum.
    Sözü fazla uzatmadan bir şey sormak istiyorum; Garanti Bankası'nın ön mülakatına çağırıldım( sınavından başarılı olunca ) mülakat mesajın da takım elbise ve kravat takılması rica olunur demişler bu konu da sorun yok ama 13 yaşından beri sağ kulağımın kıkırdağında küpe var, bunu çıkarmalı mıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim yani lise de bile takıyordum zar zor okula mezarlıktan girerek falan, mülakat için çıkartıp daha sonra normale dönmeli miyim? Sakallarım da biraz var onları da kesmeliyim diye düşünüyorum ve bunlara ek olarak garanti bankası ön mülakatına giren abilerim veya tecrübeli yaşıtlarımdan cevap bekliyorum.

    Teşekkürler.



  • duzgunce git sakalini kes cikar kupeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem1907

    duzgunce git sakalini kes cikar kupeyi

    peki hocam ondan sonrası için kulağım da görmeleri bir sorun olur mu?
  • fpscan kullanıcısına yanıt
    gittigim bankada kupeli birini gormedim is olsun varsin hergun sakal kes takim giy birseylerden feragatlik etmek lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam küpeyi falan kaldır çıkar,nasıl girdin ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes milleti domaltmaya hazir ol.Benden soylemesi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • görünüş çok önemli okul çocuğu gibi gitmelisin ilk iznlenim önemli çalışmaya başlayınca yöneticine bağlı takabilirsin benim tanıdığım takanlar var sendeki hiç bile ama ilk izlenim önemli.... hayırlısı olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yorumlarınızı için ileride görecek arkadaşlar için söylüyorum evet ilk izlenim önemli takım elbise ve temiz traş ile gittim küpemi de çıkarttım, ilk mülakat tamamiyle sizi tanımaya yönelik Nasıl birisiniz ne yapıyorsunuz hedefiniz ney gibi 15 dk sürüyor sürmüyor 2 gün sonra da ikinci mülakata katılma hakkı kazanıp kazanmadığınızı bilgilendiriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi pozisyon ?
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Operasyon asistanı veya gişe asistanı
  • Hocam sonuç nedir ?
    Hangi üniden mezunsunuz ?
    Bölüm nedir ?
    Yabancı dil seviyeniz nedir ?
    Sorulan sorulara tam olarak nasıl cevap verdiniz ?
    Bu pozisyonu tavsiye eder misiniz ?
    Kısa bilgilendirme yapar misiniz ? Zahmet olmazsa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KalifiyesizEleman kullanıcısına yanıt
    elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım :)

    Hocam sonuç nedir ? : Sonuç 2 gün içerisin de açıklanıyor - ben de pazartesiyi bekliyorum sonuç için, e-mail ve sms ile yapıyorlar.
    Hangi üniden mezunsunuz ? : Plato Meslek Yüksekokulu - Halkla ilişkiler ve Tanıtım mezunuyum
    Bölüm nedir ? : Ben Sosyal Medya ( Gece Vardiyası ) için başvuru yapmıştım sistem de bir karışıklık olmuş galiba, sistem de çağrı merkezi olarak gözüküyordum daha sonra ufak bir araştırma ve bir kaç telefon ile Operasyon Asistanı ve Gişe asistanı için başvurumu değiştirdim, zaten 1 tane sınav var bütün bölümler için. O bölüm den aldığınız puan yeterli ise başvurduğunuz bölümün ön mülakatına çağrılıyorsunuz ama puanınızı size söylemiyorlar ve bildiğim kadarıyla yanlışlar doğruları silmiyor ama doğrularının verdiği puanı azaltıyor. Benim puanım çağrı merkezi için yetmişti ama O.A ve G.A için yeterli mi emin değilim çünkü beni Çağrı Merkezi için ön mülakata çağırmışlardı.
    Yabancı dil seviyeniz nedir ? : İngilizcem iyi derece de, liseyi yabancı dil okudum ingilizce ve fransızca ama pek bir haydası yok kursa falan da gittim (english time(tavsiye etmem) en iyi filmler diziler ile geliştirilip internetten pekiştirme yapılabilir.
    Sorulan sorulara tam olarak nasıl cevap verdiniz ? : Ön-Mülakatta ki sorular zaten kendinizi tanıtmaya yönelik sorular işte ne yapıyorsunuz nasıl birisiniz hedefiniz nedir kariyer planınız var mı lisans planlarınız neler falan gibi şeyler zaten 15 dk süürüyor asıl mülakat, ön mülakatı geçince oluyor son mülakat. Sınavda ki soruları soruyorsanız eğer, yapamadığım soruyla vakit harcamadım çünkü sorularla değil zamanla yarışıyorsunuz 3 tane sınav var bir arada herkes aynı anda başlıyor sınava aynı anda bitiyor galiba ilk sınav biraz daha matematiksel-mantıksal-türkçe ağırlıklıydı tam emin değilim sadece matematiksel de olabilir 2. sınav da ise dikkat testi resimler falan var bakıyorsunuz bazıları farklı yanlış olanları buluyorsunuz veya eşleştiriyorsunuz size verilen ile, 3. sınav ise kişilik testi 125 sorudan oluşuyor sorulara sadece doğru yanlış gibi cevap veriyorsunuz sorular da şöyle '' kriz anında soğuk kanlılığımı korurum, bulunduğum ortam da lider olmayı severim vb vb.'' daha çok sizi tanımaya yönelik zaten mülakatta onlar üstün den soru soruyorlar hepsini değil ara ara tabii
    Bu pozisyonu tavsiye eder misiniz ? : Bu iki pozisyon da stresli bir iş yani kariyer planınız var ise doğru lisanslar ile yükselebileceğiniz bir iş ama her şeyden önce stresli bir kaç kişiye sorduğum ve internetten gördüğüm kadarıyla maaşı vb bir şey bilmiyorum.

    umarım yardımcı olmuşumdur daha aklınız da kaldıysa bir şeyler bildiğim kadarıyla yardım etmek isterim.

    Dip not: Sınava girmeyi düşünürseniz eğer kesinlikle bildiğiniz ve emin olduğunuz soru ile zaman harcayın.




  • Oncelikle çok teşekkür ederim abi cevaplarınız için şuan işletme öğrencisiyim 1.sınıf Bitti kendime bir alanda hedef koymak istiyorum meslek bazında bankacılık bunlardan biri tek korkum matematik.

    Size sorulan matematik sorularının zorluk derecesi nedir ? Sanırsam H. İlişkiler daha çok sözel ağırlıkli hatalı da olabilirim şimdiden Özür dilerim bunun için .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KalifiyesizEleman kullanıcısına yanıt
    Tabii konu matematiğe de geliyor bir yerde, ben lise 1 den beri matematiğe dair her hangi bir şey öğrenmediğim için sorular bana çok zor geldi, sınava giren arkadaşlar da zorlanmış ama öğrenildiğin de çözülecek sorular ve pratik yapa yapa da hızlı çözmeye başlanabilir. Bankacılığa ben de sıcak bakıyorum ama zor bir meslek herkes 9-5 kafa rahat diye düşünüyor biraz araştırdım bazen çıkmaları 8'i bulabiliyormuş tabii iş sonuçta kötülenemez eskiden insanlar ne iş bulsa yaparlardı şimdi bizim çağımız da seçiciğiz. Girme diyeceğim bankacılık konusun da tek bölüm Kredi Satış Temsilcisi ne yap ne et uzak dur :D olur da başarılı olursam (pek sanmıyorum artık :D) buradan daha da bilgilendirmeye çalışırım veya internette araştırma yapabilirsen bu iki bölüm hakkın da daha net bilgiler edinebilirsin :)
  • PEKİ NASIL BASVURDUNUZ İSE?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Ben Kariyer NET üzerinden gördüm ilanı, sonra bana garantilikariyer üyeliği verdiler oradan da öbür ilanları gördüm
  • Teşekkürler bilgiler için :) allah razı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç nedir ? Mail geldi mi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalifiyesizEleman

    Sonuç nedir ? Mail geldi mi :)

    Evet hocam geldiü, dün gece yazacaktım internette bir sorun oluştu anlamadım.

    Beklediğim sonuçtu ve en azından soruları görme fırsatım oldu :)

    Değerli Ömercan Kömür;
    22/07/2016

    tarihinde yapılmış olan mülakatta seninle tanışmaktan memnun olduk.
    Bu görev için aradığımız yetkinlikler ve mülakat sırasında gözlemlediğimiz özelliklerin yeterince örtüşmediğinden olumsuz sonuçlanmıştır.

    Bu süreçte bize sağlamış olduğun bilgileri garantili kariyerde saklamaya devam edeceğiz. Bu bilgileri güncelleyebilir ve bankamızda sana daha uygun olabilecek kariyer fırsatlarını takip ederek başvurabilirsin.

    Bankamıza göstermiş olduğun ilgi için teşekkür eder, yeni kariyer fırsatlarında görüşmeyi dileriz..

    Garanti Bankası İnsan Kaynakları




  • Hadi ya geçmiş olsun :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.