Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 bu defa kalemiyle görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünya lansmanı 2 Ağustos'ta yapılacak Galaxy Note 7 bu defa kalemiyle birlikte göründü. Üstelik telefonun üretim merkezlerinden biri olan Vietnam'da yerel bazı kaynakların özellikle kalemle ilgili ilginç bir iddiası bulunuyor. Bunların hepsine değineceğim ancak öncesinde ortaya çıkan yeni görselin doğruladığı temel detayları bir kez daha hatırlayalım.
     
    Daha önce de çok defa yazdığımız üzere Galaxy Note 5, kavisli ekranla geliyor. Yani hem teknik hem de tasarım seviyesinde öncülü Galaxy Note 5'e göre ilk bakışta ortaya koyacağı fark bulacak. Aslına bakılırsa Samsung, ekranı kavisli olmayan bir Galaxy Note 7 prototipi de hazırlamış ancak yeterli farkı yaratamayacağını düşünerek vazgeçmiş.
     
    Bir diğer önemli detay ise yeni bağlantı standardı USB Tip-C. Telefonun alt kısmından anlaşıldığı üzere mikro-USB portundan vazgeçilerek yeni standarda adapte olan ik üst seviye Samsung telefonu olacak Galaxy Note 7. Tabi buna bağlı olarak telefon için yeni standarda uygun aksesuarların çıkacağı, mevcutlar için de adaptör sağlanacağını tahmin edebiliriz.
     
    Samsung Galaxy Note 7 bu defa kalemiyle görüntülendi 
     
    Yeni amiral gemisinin üst bölümü de dikkat çekici zira ön kameraya ek olarak bir sensör daha olduğu görülüyor, yine telefonla ilgili detayları ilk defa okuyanlar için bunun iris sensörü olduğunu ve ekstra güvenlik için kullanılacağını not düşelim. Bunlara ek olarak Exynos 8893 işlemci, 6GB RAM ve 3600mAh gibi iddialar da uzun süredir gündemde.
     
    Kalemi gelecek olursam eğer, Vietnamlı kaynaklara göre Note 7'nin kalemi su altında da çalışacak. IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı mukavemet gösterecek olan telefonla ihtiyaç halinde su altı notları alabilmek mümkün. Pratik hayatta etkisi tartışılır ancak özellikle yağmur durumunda kullanıcıların endişe etmeden kullanması düşünülmüş olabilir.
     
    Yıllar içerisindeki gelişimiyle gerçek kalem deneyimine oldukça yaklaşan S-Pen'de donanım olarak bir güncelleme olup olmayacağı ise bilinmiyor. Mevcut kalem 2048 noktadan basınç hassasiyet sunarken, yeni kalemin bunu koruyup daha fazla yazılımsal işlevsellik ve tutuşa bağlı daha yüksek konfor ve ergonomi sunmasını öngörebiliriz.
     
    Samsung Galaxy Note 7'yle ilgili gelişmeleri bildirmeye devam edeceğiz.  
     



  • Umarim ekranin kavisli kismi S7 Edge'den daha kücüktür. Ayrica parmak izi okuyucusu fiziksel tus yerine Oneplus 3'teki gibi dokunmatikdir ve ekrani uyandirmadan calisiyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibotan -- 20 Temmuz 2016; 13:15:28 >
  • Bu donanıma 3600 mah batarya yetersiz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haggard1963

    Bu donanıma 3600 mah batarya yetersiz...


    Note 5 de 3000 mah vardı. 3600 de iyi bir sıçrama ama s7 edgede 3600mah gorunce insan 4000mah istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Temmuz 2016; 13:30:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefona neden hala stereo hoparlör koymazlar anlamadım

  • bu telefonu bekliyordum note2 kullanıcısı olarak,sonra mantıklı düşünmeye başladım kişisel fikrim dandirik telefona 3 bin 4 bin rakamları ödemek saçma geldi.sonra lenopa p1 aldım,5000mah piliyle hungarca kullanıyorum pil adeta bitmemek üzere tasarlanmış sabah elinize alın akşama kadar oynayın zor bitirirsiniz .normal kullanımda 2 3 gün yetiyor daha ne beklersin ki telefondan.çoğu gereksiz bir ton özellik için para dökmenin alemi yok

  • ^lenovo

  • Su altinda yazi yazabilmesi en buyuk beklentimdi. Tesekkurler Samsung

  • Kalemin su geçirmez olmasındaki amaç havuzun dibinde ya da denizin dibinde not almak değil. Amaç yağmurlu havalarda olası bir not alma durumunda kalemin işlevini yitirmemesi. Yani Erdi Bey "Pratik hayatta bu özellik kimler için ne kadar faydalı olur tahmin etmek zor olsa da" demiş ama bu hiç mi aklına gelmemiş anlayamadım doğrusu... Eleştirmek için eleştirmiş gibi olmuş..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 20 Temmuz 2016; 13:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihcanery kullanıcısına yanıt
    Bu konuda tamamen haklısınız. 3500 civarı bir parayı telefona vermek için gelir düzeyinin baya iyi olması gerekiyor. Asgari ücretin 2.5-3 katı, bir öğretmen, polis, subay maaşından fazla bir paradan bahsediyoruz neredeyse.

    2012 kasımında Note 2'yi maaşımdan daha az bir para vererek aldım. Şimdi ise Yeni seri Note 3300'den aşşağı bir fiyatla çıkmayacak. Bu ciddi anlamda fakirleştiğimizin resmidir.

    Sanırım kendisi beni terkedene kadar Note 2 ile devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke iris olayına hiç girmeselerdi. sanki merkez bankasına giriş yapacağız. maliyeti artırmıştır boş yere. onun yerine hoparlör konusunda extra bir şeyler yapılabilirdi mesela. pil artışı zaten şart. 4000 olmalı ama gene Samsung yapar kıllığını 3600 gelir.
  • büyük ihtimal telefon 6 inc olacak ...

  • tasarım gayet iyi duruyor hayırlısı bakalım...

  • Kalem yerine 300-400mah fazla batarya olsa iyi olurdu.kalemi ilk heves kullaniyorlar.1-2 ay sonra varlığını bile unutuyorlar.buyuk ekranlı kalemsiz isteyene s7edge var diyen çıkar şimdi.onun da ekran düz değil.kavisli ekran göze hoş geliyor ama günlük kullanimi zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihcanery

    bu telefonu bekliyordum note2 kullanıcısı olarak,sonra mantıklı düşünmeye başladım kişisel fikrim dandirik telefona 3 bin 4 bin rakamları ödemek saçma geldi.sonra lenopa p1 aldım,5000mah piliyle hungarca kullanıyorum pil adeta bitmemek üzere tasarlanmış sabah elinize alın akşama kadar oynayın zor bitirirsiniz .normal kullanımda 2 3 gün yetiyor daha ne beklersin ki telefondan.çoğu gereksiz bir ton özellik için para dökmenin alemi yok

    Gece fotoğraf ve video çekimlerinde kötü olması alınmaması için en büyük sebeplerden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler neden Note 6 değil de Note 7?

  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    ismin s serisiyle aynı gitmesini istiyorlar
  • Kalem bu sefer değişmemiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    ismin s serisiyle aynı gitmesini istiyorlar


    Teşekkürler hocam cevap için
  • Türkiye fiyatı 3.500-3.600 arası olacaktır. Kusura bakmayında o parayı verene kadar iPhone alırım kafam rahat olur. Şuanda Android cihaz kullanıyorum hemen fanboy diye etiketlemeyin. Android telefonların en güzel yönü uygun fiyata akıllı telefon deneyimi yaşatmasaydı ancak ipin ucu kaçtı. Zaten 6 ay sonra fiyatı yarıya düşecek.

    Hali hazırda Note 5'ten iki farkı var. Göz tarayıcı ve 6 GB ram. O kadar ram şuan gereksiz. Gerekli olacağı zaman ise bu telefon çoktan eskimiş olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.