Şimdi Ara

*Güncellendi* clio 0.9 -İstanbul-ayvalık yakıt tüketimi--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ArkAdaşlar ,geçen pazar günü istanbul-ayvalık arAsı cliom ile ilk uzun yol seferi e çıktım.Arac 0.9 90 bg benzin.Şehir içi genelde yakıt tüketimim 6 ve 6.5 arası gezinirken ayvalıkta 4.5 kadar düştü.Bir önceki aracım grande punto ile aynı değerleri yakaladım.Benzinde bu değerleri yakalamak gerçekten sevindirici.

Güncelleme : Tekrar merhaba arkadaşlar az önce yolculuğum tamalandı.Bandırma-Ayvalık arası tüketimim 4.5 civarıyken. Dönüşte Çanakkale üzerinden (Kaz dağları,Uçmak dere ) derken baya bi yol katettim.Çok dik rampalar ve sürekli polis çevirmesi olmasından dolayı ortalama hızım baya düşük çıktı.

Geçilen Mesafe : 760 km Ortalama hız : 55 km Ortalama Tüketim :5.7 Klima :Süreki açık Kişi Sayısı :2 Yük durumu : Pek yük vardı diyemem.Yazlık eşya vs.

*Güncellendi* clio 0.9 -İstanbul-ayvalık yakıt tüketimi-- *Güncellendi* clio 0.9 -İstanbul-ayvalık yakıt tüketimi-- *Güncellendi* clio 0.9 -İstanbul-ayvalık yakıt tüketimi--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 20 Temmuz 2016; 22:11:19 >

• istanbul bandırmadan sonra bırakta az yaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağla Sevgili Yurdum Ağla -- 19 Temmuz 2016; 18:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

istanbul bandırmadan sonra bırakta az yaksın

osmangaziden gidersem yol baya uZuyordu :) acelem vardı o yuzden bandırmadan geçtim.ortalama 250 km fln yaptım şuan
  • Hocam hayirli olsun yalniz uzun yolda ortalama 56 km hiz icin 70-80 le gitmek lazim.En fazla 90. O hizlarda da yakmasin bi zahmet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

istanbul bandırmadan sonra bırakta az yaksın

osmangaziden gidersem yol baya uZuyordu :) acelem vardı o yuzden bandırmadan geçtim.ortalama 250 km fln yaptım şuan

iyiki acelen varmış ortalama 56 yı tutturamazdın

• 2007 model corolla aracım Ankara-Antalya arasında 5.0 lt yaktı ortalama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2013 model 2500 motor l 200 le Ankara Antalya gidiş de 7 lt klıma açık genelde 95 km hızla gittim
    yol bilgisayarı yok depo fullemeyle hesapladım.

dönüşte 8,5 lt 110 km hızla geldim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 70-80 gitmeye göre fazla yakmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende İstanbul bursa istanbul arası 500 km yol yapmıştım ve 4.2 LT yakalamıştım.
  • Aceleci ama sabırlı bir arkadaşa benziyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün şehir içi 81 km yol yaptım. Sırasıyla Fatih,Atatürk Oto Sanayi,Ataşehir Acıbadem Üniversitesi, Fatih. Köprü yolu kilitti,bayağı dur kalk yaptım eve gelip kontak kapattığımda 6.1 di tüketim. 1.2 Tsi golf 7 manuel. Orta son iptal,2 kişi.

• o ortalama nası cıktı bende anlamadım süreki polis çevirmesi olduğundan yavaşlamak zorunda kaldım çok sık

• Dönüşte ne yaktı hocam önemli olan o kısmı bence zaten hep iniş aşağı gitmişsin

• Geçtiğimiz haftasonu ben de Mudanya-Burhaniye güzergahındaydım. 110 civarı seyrettim, Burhaniye'ye geldiğimde 4.2 idi ortalama.

Dönüş yolunda feribota yetişmek için basmak zorunda kaldık, 4.9'a yükseldi. Araç yeni kasa dizel 308.

Bu arada hep yokuş aşağı diye bir şey yok, feribottan deniz seviyesinde iniyorsun, gittiğin yer de deniz seviyesinde Fakat dönüş yönünde biraz daha fazla yakıyor doğrudur çünkü Edremit körfezinden Balıkesir'e kadar bayağı uzun ve dik çıkıyorsun.
  • ortalama 80 km(hız 90 ama dur kalk falan filan) ile 3.5 yakıyor benim dizel clio = ) benzin herzaman her halükarda fazla yakıyor...
  • Hocam keske haber verseydınız bende cunda'ya gidicem bugun yarın.yol gözümde buyuyor
  • Kalabalık saatte şöyle bir Küçükkuyu-Edremit-Kabakum yapın da ortalama hız nası düşer görün biyo
  • Tüp şart yoksa maaşı içer.Maaş çoksa harca,harcanmazsa batar.
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    Bilgiler çok kısıtlı.gidilen km yok.
    Araçta kaç kişiydiniz?
    Bagaj durumu nedir?
    Klima açık mıydı?bunlardan hiç bahsetmemişsiniz.

• 120 sabit hızla uzun yolda klima açıkken kaç yakıyor acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.