Şimdi Ara

Asus Gt 710 Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle pc sistem özelliklerim şöyle ;

intel core 2 Quad CPU Q8200 @ 2.33Ghz 2.33Ghz (4 çekirdek)

4 Gb ram ve 32 bit işletim sistemi.

Asus Nvidia GeForce GT 710 1GB 64Bit GDDR3 (DX11) PCI-E 2.0 Ekran Kartı'nı almayı düşünüyorum.

Sorum şu , bu sistem ve ekran kartı ile cs:go,CoD,ETS gibi aşırı büyük olmayan oyunlarda ortalama kaç fps alabilirim ? (GTA 5 gibi oyunlardan bahsetmiyorum)

kasmadan oynatır mı ?

bütçem 160 tl bütçemi aşmıyacak şekilde bi ekran katı önerebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eraytopkan -- 18 Temmuz 2016; 18:34:38 >

• yanlış hatırlamıyorsam bu kart senin söylediğin kartın iki katı gücünde.dediğin kart ise çok zayıf.imkanını zorla bu kartı al bence.

http://www.sanalmarketim.com/msi-r7-240-2gd3-lpv2-2gb-ddr3-128bit-hdmi-16x/p_64234/
  • bide benim psu 250-300 arası bişey olduğundan çok büyük bişey almamayı düşünüyorum senın önerdiğin kartı da düşüneceğim
  • önerdiğim kart rahat çalışır 250-300w ise güç kaynağı.zaten öyle güç kaynağı varsa haklısın fazla çeşit kart olmaz ama güç kaynağından çekinip 710 alma bence düşük bir kart.madem para vereceksin faydası olsun sonra yavaşmış bu kart deme.
  • peki 2.el ekran kartı alınır mı ?
    ne düşüğnüyorsun ?
  • alınır alınmasına ama yine güç kaynağı engel olacak takabileceğin kartlar yine gt710 gt730 r7 240 gibi modeller olacak çeşit olmaz bulması da kolay olmayabilir.bu bahsettiğim 730 240 gibi kartları ise ikinci elde pek ucuz satmıyorlar sıfırlarından farkı olmuyor neredeyse ama ucuz bulabilirsen kart bozuk değilse alabilirsin.sahibinden'de get olmadan tavsiye etmem bozuk ürün de satabiliyorlar ama forumun ikinci el bölümünden çok referansı olan satıcı bulursan daha sorunsuz olur.laf kalabalığı yaptım ama kısaca 240 gibi modellerde ikinci el'e pek sıcak bakmıyorum istisnalar olabilir.
  • tama teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.