Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Deneme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: Deneme Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Dr.power

6 Nisan 2007; 11:16:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Benimkide tanımıyor. - de ısrar etmenin mantığıda yok bence
quote:

Orjinalden alıntı: horoz77

ali akpınar ben bekoya dvd - R TAKTIM CİHAZ BAYA Bİ OKUMANIN ARDINDAN cd yi tanımadı sen nasıl -R FORMATINA YAZIYORSUN Bİ AÇIKLARMISIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 6 Nisan 2007; 11:18:20 >

mesentr78

6 Nisan 2007; 12:00:11 

Teşekkürler arkadaşım.zaten ücretinide daha vermedim.ayın 10'unda karttan gaçacağim.yaklaşık 50gün sonra ödemiş olacağım ki onuda hesaplarsak iyi fiat demek ki...
quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

160Gb HDD 60$ + KDV: 71 , 300 GB HDD 95$ + KDV = 112 $ fark 41 $ o da 55 YTL eder 70 YTL gayet iyi bence sendekinin 2. el olduğunu düşünürsen.
quote:

Orjinalden alıntı: mesentr78

Valla arkadaşım ...sanki okuma hızı daha iyi .çünkü 7200 devirli hdd.yalnız belkide eskisindede vardıda ben dikkat etmemişimdir motorun azda olsa hızından(devrinden)kaynaklanan azda olsa bir ses var.titraşim diyalim şuna.belkide arkasındaki fan yapıyordur ama deneyemedim henüz.fakat herkese tavsiye ederim cihaz bana göre şimdi daha iyi.bir bilgisayarcıya 160 gb'yi içinden çıkanı verdim.300 gb aldım 70 ytl üste vereceğim.fiyat nasıl acaba bilen varmı?....
quote:

Orjinalden alıntı: ikoras

İşlemi nasıl. Hızlandımı?
HDD çektiğin filmleri görmek için menuye girdiğinde, önce Filmin ilk sahnesinden 1 resim göstermek için yaklaşık 4-5 sn. bir bekleme süresi var. Yeni HDD bu nekleme süresi nasıl?

u5000

6 Nisan 2007; 16:31:10 

Ben de arçelik 9000 h ı 1 ay kadar önce aldım. Hemen içini açıp kontrol ettim, anakartı ve güç kaynağı üzerinde BEKO elektronik yazıları basılı. Yani Phocus üretimi kesinlikle değil.

Harddiskini değiştirmeyi düşünüyorum, yazılardan gördüğüm kadarı ile maksimum 300GB destekliyor denmiş (Beko nun sitesinde öyle yazıyor denilmiş). Ama bu desteklediği değil opsiyon olarak sunulanı gösteriyor sanki, güncel de olmayabilir. Hiç 300GB üstü disk ile deneyen oldu mu? 300üstü diski 300GB olarak mı görüyor, görmüyor mu?

Cihazdan genel olarak çok memnunum. Ama eksileri de var: Divx altyazıları gerçekten küçük, menüler çok kullanışlı değil, ve en kötüsü, DVD-RW ile HDD arası veri transferi çok yavaş. Bu da düşük hızlı DVD-RW kullanıldığından olabilir diye düşünüyorum. Hiç PC lerde kullanılan DVD-RW bağlayan oldu mu? Cihaz tanıyor mu acaba?

Herhalükarda tavsiye ederim. Şu an için tartışmasız fiyat/performans oranı en iyi ürün.

AmonR

6 Nisan 2007; 17:17:11 

Evet arkadaslar sonunda ben de Arcelik DVD-Recorder aldim.
Aldigim Arcelik bayii Worldkart'a pesin fiyatina 8 taksit yapti
Ayrica "siz kendiniz kurmayin, biz servisi gönderecegiz onlar kursun" dedi.
Ayni gün servis gelip kurmus (ben evde degildim) anladigim kadariyla firmware güncellemesi ve HDD formatlamasi da yapip gitmisler.
Bence yeni alacak arkadaslar da bayilerinden servis talep etsinler. Bos yere güncelleme ile kendileri ugrasmasinlar.

DELL Latitude D600
SonyEricsson P900
Philips DVP-720SA
Arçelik 9000H 160GB DVD-Recorder
AmonR

6 Nisan 2007; 17:24:18 

Hatirladigim kadariyla gecenlerde mp3'leri ve fotolari nasil klasörler altinda kaydedebiliriz konusu vardi.

Aletin kendi menüsünden klasör acamiyorsunuz ama daha önce hazirlamis oldugunuz CD veya DVD'de mp3 ve foto dosyalari klasörler halinde ise, sadece bir klasör secerek aletin HDD'sine kopyaladiginizda aynen o klasörü ve alt klasörlerini HDD'ye yaziyor. Hatta sonra isterseniz klasörün adini degistirebiliyorsunuz.

Bu sayede mp3 ve fotograflarinizi klasörler halinde düzenleyebilirsiniz.

DELL Latitude D600
SonyEricsson P900
Philips DVP-720SA
Arçelik 9000H 160GB DVD-Recorder
mesentr78

6 Nisan 2007; 17:40:31 

PC'lerde kullanılan DVD-RW'yi ben bağladım cihaza.birşey farketmedi.cihaz tanıyor hemen .tanımasında problem yok.
quote:

Orjinalden alıntı: u5000

Ben de arçelik 9000 h ı 1 ay kadar önce aldım. Hemen içini açıp kontrol ettim, anakartı ve güç kaynağı üzerinde BEKO elektronik yazıları basılı. Yani Phocus üretimi kesinlikle değil.

Harddiskini değiştirmeyi düşünüyorum, yazılardan gördüğüm kadarı ile maksimum 300GB destekliyor denmiş (Beko nun sitesinde öyle yazıyor denilmiş). Ama bu desteklediği değil opsiyon olarak sunulanı gösteriyor sanki, güncel de olmayabilir. Hiç 300GB üstü disk ile deneyen oldu mu? 300üstü diski 300GB olarak mı görüyor, görmüyor mu?

Cihazdan genel olarak çok memnunum. Ama eksileri de var: Divx altyazıları gerçekten küçük, menüler çok kullanışlı değil, ve en kötüsü, DVD-RW ile HDD arası veri transferi çok yavaş. Bu da düşük hızlı DVD-RW kullanıldığından olabilir diye düşünüyorum. Hiç PC lerde kullanılan DVD-RW bağlayan oldu mu? Cihaz tanıyor mu acaba?

Herhalükarda tavsiye ederim. Şu an için tartışmasız fiyat/performans oranı en iyi ürün.

horoz77

7 Nisan 2007; 20:57:30 

dr power benim için - R FORMATA KAYIT ÖNEMLİ yani olrsa iyi olur çünkü güzel birşey kaydediyorum tvden iş arkadaşlarına veriyorum özellikle 2-3 yıl önce dvd player almış arkadaşlarınki +r formatını cihazları görmüyor ama yeni çıkan tüm cihazlar benim kayıtları görebiliyor çünkü yeni cihazlar - yada+ formatınına uygun onun çün ööle dir ısrarım

mesentr78

8 Nisan 2007; 16:56:31 

ya bu - veya + nereden çıktı.ve dvd de ne fark ediyor.neden birbirine uyumsuz...birisi anlatsın lütfen

uzil

Sisteme Gözat

8 Nisan 2007; 18:39:38 

- formatlar ilk çıkan dvd formatlarıydı.eski birçok dvd yalnızca bu formatı okuyor.-ile + arasında bildiğim kadarıyle okuma we performans farkı war.yani kısacası + daha ii ama - ler daha yaygın bir format...

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
Dr.power

8 Nisan 2007; 20:22:40 

- veya + farketmiyor.. Firmaların verdiği desteğe göre DVD ler çıkarılmıştı yıllar önce... Yanlızca 1 format okuyabiliyordu.. Nasıl SD kart MMC kart var veya yalnızca Sony ya mahsus Mem. stick gibi

yedikeresekiz

9 Nisan 2007; 9:04:45 

ya arkadaşlar şu hdd deki bölümleri dvdye yazarken kesintisiz tek bölüm haline getirebilmek için bir çözüm yolu bilen var mı ? misal bir arkadaşımız klasör açma işi için çok güzel bir yöntem önermiş gerçekten akıllıca. bu tarz bir önerisi olan var mı ?

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
uzil

Sisteme Gözat

9 Nisan 2007; 10:10:25 

hdd deki bolumler derken, başlıklar mı yoksa başlıkların içindeki bolumlerden mi bahsediyorsun?

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
yedikeresekiz

9 Nisan 2007; 15:14:34 

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

hdd deki bolumler derken, başlıklar mı yoksa başlıkların içindeki bolumlerden mi bahsediyorsun?

başlıklar yani tek seferde yapılan çekimler

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
HEWALHEJA

9 Nisan 2007; 17:22:43 

merhaba arkadaşlar öncelikle bilgileriniz için hepinize teşekkürler. bende dvd kaydedici aldım arçelik 9000h cihaz gayet güzel. ama hdd ye kaydettiğim dvd filimlerini dvd cd sine yazamıyorum,bide cihazın ön panelineki tuşların diziliminde milimetrik hatalar var,bu hata sizin kullandığınız cihazlardada varmı?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLEER.

tnrskr

9 Nisan 2007; 22:55:37 

bölümleri birleştirmeyi bilmiyorum ama bölme işlemini kaldırabilirsin menüden dvd oto böle gel kapalıyı seç

eser33

10 Nisan 2007; 0:08:00 

bu bölüm birleştirme işlemi cihazın kitapçığında açıklanmış yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser33 -- 10 Nisan 2007; 0:10:57 >

yedikeresekiz

10 Nisan 2007; 9:37:40