Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
r6_ercan

20 Mart 2007; 12:33:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar herkese selam
bu bekodan bende büyük ihtimalle bugün alacağım,
çok kısa bir sorum olcak cevaplarsanız sevinirim.

Firevire kablosu ile veri transferi için notebook ile bekoya direk bağlantı yapabilmem mümkünmüdür acaba

teşekkürler

imza
keskin98

20 Mart 2007; 14:37:46 

Valla güzel soru.. USB gibi kullanip harddiske dosya atmak icin soruyorsun degil mi?

r6_ercan

20 Mart 2007; 14:58:38 

aynen keskin98 ağabey,
benim 1. kullanış amacım bekonun hard diskine oğlumun videolarını ve fotolarını koymak, bunun içinde en kısa yol lazım, yukarıda okuduğum forumlarda bir arkadaş içini açıp hard disk le usb bağlantısı yapmış buda bir çözüm ama, firewire ile yapabilme şansım varsa benim için süper olacak, tabi oluyor ise

imza
keskin98

20 Mart 2007; 20:07:18 

Bana olamaz gibi geliyor. Alet firewire dan gelen verinin goruntu verisi oldugunu varsayıp direk DVD formatinda kaydediyordur muhtamelen.

uzil

Sisteme Gözat

20 Mart 2007; 20:52:36 

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

arkadaslar bir sorum olacaktı.

bu içerik koruma ne oluyor nasıl kullanılıyor bileniniz war mı?

yanlışlıkla silmeye karşı koruma tik işaretiyle işaretliyorsun silemiyorsun böylece bölümler arasında gezinirken yanlışlıkla silmeyi önlüyor. iyi bir şery bence. daha sonra istediğin zaman kaldırabiliyorsun

ya ben pek anlayamadım.bide yetiskin ve çocuk ile birlikte 8 farklı derecelendirme war.peki bu nedir?yardımcı olur musun?

bir de bugun bir dvd aldım.format dvd rom olarak geciyor.izleme esnasında edit tusuna bastığımda "hdd'ye kopyala" diyor.seçiyorum ama kopyalamıyor.sebebi nedir bilen war mı acaba?

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
yedikeresekiz

21 Mart 2007; 9:06:32 

koruması vardır o dvd nin. bu arada benim dediğmi farklı birşeymiş yazma koruması ydi benim dediğim. sizin bahsettiğiniz çocuklar için koruma galiba. yani çocuklar kolayca izleyemesin diye

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
OKANTÜRK

22 Mart 2007; 18:17:28 

quote:

Orjinalden alıntı: OKANTÜRK

Ya arkadaşlar bu alet açıkken niye zamanlı kayıt çalışmıyor;İllaki kapatmak { stand by } mı gerekiyor.

???????

Witchdoktor

22 Mart 2007; 19:16:39 

quote:

Orjinalden alıntı: r6_ercan

arkadaşlar herkese selam
bu bekodan bende büyük ihtimalle bugün alacağım,
çok kısa bir sorum olcak cevaplarsanız sevinirim.

Firevire kablosu ile veri transferi için notebook ile bekoya direk bağlantı yapabilmem mümkünmüdür acaba

teşekkürler

Arkadaşlar, Firewire (I-Link) kablosu ile notebook veya bilgisayara bağlayan var mı ben de merak ettim. Bu şekilde dosya transferi yapılabiliyor mu?

seriko

24 Mart 2007; 10:16:57 

arkadaşlar..ben başlıkları birleştirmek istiyorum ama başaramadım.nasıl oluyordu..2 ayrı kasetimin görüntülerini hdd ye kaydettim ama bu görüntüler birbirinin devamı ..nasıl tek başlık yapabilirim???

uzil

Sisteme Gözat

25 Mart 2007; 21:24:43 

benim bilidiğim kadarıyla başlık birleştiremiyorsun.madem sende 2 kaset war.tawsiyem ilk kasedi kaydet.bittikten sonra kaydı durdurma duraklat.sonra 2. kaseti tak we tekrar rec tusuna bas, kayıt kaldığı yerden dewam eder.böylece yeni bir başlık açmadan tek bir başlıkta kaydetmiş olursun...

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
seriko

25 Mart 2007; 21:41:35 

nasıl duraklatıyorsun ...pause'ylemi
??

uzil

Sisteme Gözat

25 Mart 2007; 21:43:18 

ewet pause tusuna bas kayıt duraklıyor.sen rec tusuna bas dewam ediyor

seriko

25 Mart 2007; 21:52:48 

anladım şimdi ..peki ben sp de kayıt yaptım yaklaşık 2 saat 10 dakika kayıtı tek dvd ye yazmadı acaba neden ..kayıt formatım hangisi olsaydı daha az yer kaplar ve tek dvd ye sığar..HQ damı?ayrıca mesela ben bunu sp olarak kaydettim dvd ye yazarken sp den daha düşüğüne veya HQ olarak dvye yazabilirmiyim ??

seriko

25 Mart 2007; 21:55:40 

çünkü tam %96 da kaldı ..mecbur editlememmi gerekli ..yani bazı görüntüleri silerek...eğer %96 sı dolu ise kaç dk görüntüyü silmem gerekli %100 olması +6için???

turandot

25 Mart 2007; 22:01:02 

SP modunda dvd'nin kapasitesi 121 dk'dır ancak garantili bir kayıt için 118.119 dk'ka kayıt yapmanızı tavsiye ederim (Dvd oluşturma dosyaları için ) Kayıt kalitesini düşürürseniz 6 saate kadar bir dvd'ye kayıt yapmanız mümkün kullanma kılavuzunda kayıt moduna göre dvd'ye ve Hdd'ye kayıt süreleri verilmişti yanlış hatırlamıyorsam
uzil

Sisteme Gözat

25 Mart 2007; 22:03:14 

şimdi toplam kaset kayıdın
1 saat ise HQ
2 saat ise sp
3 saat ise lp
4 saat ise ep
6 saat ise ep+ de kayıt yap.seneninkinin yaklasık 10 dakıkalık bir fazlası war. oyuzden olmamıs.dvd ye hdd den kopya yaparken kalıtesinde hiçbir değişiklik yapamıyorsun.direk dvd cd sine kayıt yaparsan kayıtla oynuyorsun.ama bence sen öce hdd ye kaydet.oradan düzeltme falan yaparsın.
bence sen toplam kaç dakika ise bak yukarıda yazdıklarıma uygun bir kalite seç.sonra kaydet. ozaman tek bir cd olur

seriko

25 Mart 2007; 23:23:22