Giriş | |
|
|
|
11 Mart 2007; 0:44:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yedikeresekiz tasshelhoff dr. divx veya auto gordian knot u öneririm. ikiside freeware ve kullanımı kolay istediğin boyuta getirebiliyorsun divx olarak. ancaaaak en büyük sorun bu işlemin biraz uzun sürmesi mesel bir dvd yi işlerken en az 2 3 saat istiyor. kolay gelsin bu arada yeni yazılımı nihayet yükledim. yüklekdikten sonra da hdd yi formatladım özellikleri kullanabilmek için. artık harddiskteki çekimleri feda ettim naapalım. ama gerçekten çok iyi oldu hele edit olayı çok kullanışlı istediğin gibi parça parça ayırabiliyorsun çektiklerini istediğin yerini silebiliyorsun. çok kullanışlı tavsiye ediyorum herekse bu yazılımı. tabi şu anda eski versiyon elinde o lanlara teşekkür ederim arkadaşım. hayırlı günler
|
|
11 Mart 2007; 1:14:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: uzil 6-iyiki bunu sormussun.bende zaten forumda acıcaktım bu konuyu.timer ayarları silinmiyor ama eklektrik gidip tekrar geldiğinde kayıt tanınmıyor.bunun için bir kere dvd yi açman yeterli.yoksa zamanı gelmiş bir kayıt başlamıyor.sen bir kere aç kapa hemen yerine geliyor. başıma geldi biliyorum.elektrik kesilmişti.geldiğinde program zamanı gelip geçmısti.tam geldiği sırada aslında kayıtta olmalıydı.baltım kaydetmıyor.bir açayım dedim.acaba silinmişmi diye.açtım hemen kosede kalan zaman 00:00:00 diyordu kapatın yazıyordu.kapadım hemen kendisi açoldı we kayıda başladı. umarım yardımcı olmusumdur... Saygılar... evet aynen benimde başıma geldi ..çarşamba günü elektrikler gitti gündüz..gece eve geldiğimde atv deki avrupa yakasını kayıt etmesi gerekiyordu ama nafile ..cihazı açtığımda kapatın yazıyordu ama dizi bitmişti..izleyemedim malesef..cevaplar için ayrıca teşekkür ederim..
|
|
11 Mart 2007; 14:39:44
|
|
|
yeni versiyon çokmış mı yedikeresekiz bilgin var mı olursa haberimiz olsun
|
|
11 Mart 2007; 15:23:33
|
|
|
bisey değil seriko.ne oldu halloldu mu av-tv problemin.izleyebiliyor musun artık dvd açıkken başka kanalı?
|
|