Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mesentr78

2 Mart 2007; 16:28:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar cihazın kendi kayıt yerlerinde oynama yapamıyoruz.mp 3 ve resimlerin yerlerini kendi ayarlıyor.......amaaaa içindeki mevcut 160 gb. hdd'yi pc'nize bağlarsanız herşeyi yapabiliyorsunuz.ben 8 gb resimlerimi 24 gb mp3 lerimi pc'ye direk bağlıyarak attım.aidio'nun ve phuto'nun alt lasörlerini ben oluşturdum ve hiç sorun yaşamadım.alet diğer cihazlarla kıyaslanırsa süper.alınabilir bir cihaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 2 Mart 2007; 18:54:27 >

uzil

Sisteme Gözat

2 Mart 2007; 19:04:35 

arkadslar ben cd de kaç dakıka kaldığıı goremıyorum.yanı remaing bende çalısmıyor.ekranı ısığa tuuttğumda remain diye bir sey yazıyor ama ben bugune kadar hiç çalısıtıramadım.bu konuda bir bilgisi olan war mı?

saygılar...

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
mesentr78

2 Mart 2007; 20:13:51 

Nasıl yani,dvd ye kayıt yaparken kalan süre görülebiliyormu?

yedikeresekiz

2 Mart 2007; 21:45:33 

yazdıktan sonra şu kadar boş yer var gibi birşeyler diyordu diye hatırlıyorum

arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm
konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
mesentr78

2 Mart 2007; 22:00:05 

anladım tamam şimdi.REC MODE tuşundan bahsediyorsun...
Arçelik 4444 15 15 (yanılmıyorsam) aradım.tekrar şikayetci oldum.dat'ları neden oynatmıyor diyerek.Güya kayıt formatlı bir cihazmışda ondanmış.bende okuma hızından bahsediyor kataloğda şu var bu var diye bastırdım.teknik terimlere va yazılımın özelliklerinden bahsettim.başedemediler teknik servisi aradılar adresimi telimi aldılar arayacaklarmış.vede yani yazılımı çıkmş (eğer doğruysa)onuda bana enyakın servise yollayacaklar.verirlerse sizlerede yollarım.belkide sadece yüklerler bilemiyorum.haberdar ederim sizleri.............................................
sizlerde arayın arkadaşlar.zorlarsanız inanın yazılımdaki bu eksiği giderirler.

serozm

3 Mart 2007; 0:03:19 

yaw kayıt için neden illede VOB seçeneği koymuslar sanki.. insan divx veya mpeg falan da koyardı.. vobları divx yapana kadar anam ağlıyor inşallah ilerki sürümlerde bu işe bir çare bulurlar.. dvd olarak kalsın diorum ama arkaya arçelik logosunu koyuyor sinir oluyorum.. ben bilmiyorum ama divx olarak falan kaydetme yapmıoyor dimi

tnrskr

3 Mart 2007; 8:57:26 

arkadaşlar ben bir şey soracam tek bir film cd sini cihaza koyunca oynatıyo dat uzantılı ama aynı cd yi bilgisayara kaydetip birkaç adet cd yi dvd ye kaydetip cihaza koyduğumda çalışmıyo bunun mantığıını anlamadım ikiside dat uzantılı sadece avseq kısmını kopyalıyorum ondan olabilirmi acaba ha birde arçelik servisini aradım maraştaki adamlar böyle bir cihazlarının olduğundan bile habersiz hatta inanmaycaksınız orda tanıdık bir arkadaşın babası var oğlum philips alsaydınya bizde eve arçelik sokmuyoz dedi yani büyük şehirdeki arkadaşlar bastırırsa sonuç çıkar ankarayı istanbulu arayıncada ilgili şehirle bağlantı kurun diyolar yani sallamasyon.Ama ben arçeliğin böyle olduğunu zaten biliyordum fiyat çok uygun olduğundan alddım yinede memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrskr -- 3 Mart 2007; 9:03:59 >

horoz77

3 Mart 2007; 9:36:04 

ewt

mesentr78

3 Mart 2007; 10:37:42 

Arkadaşlar.philipsi falan boşverin derim ben.nedenmi?zırt pırt sistem değişiyor.HD'sistemi gelince belkide elimizde kalacak butür cihazlar.neden daha fazla para verelimkiişimizi görüyor bence.keşke daha ucuzu olsaydı...ayrıca bu cihazın içinde kullanılanbirçok bileşen zaten philips (eğer çok önemliyse)philipsin cicazı 900 ytl. falandır heralde.bana kalırsa bu konuyu hiç düşünmeyin derim.ben elektrik teknisyeniyim.elektroniktende merakım icabı azda olsa anlarım.uydu alıcı teknolojisini falan az incelemedim.eğer bana güveniyorsanız sise derimki iyi günlerde kullanın.bu tür cihazlara çoook daha fazla ödeyenlerle marka merakı olanlar boşuna para yatırdıklarını 3 veya 5 sene sonra anlıyacaklardır.cihazınız çok güzel kayıt yapıyor merak etmeyin.zaten amaçda bu değilmi?o pahalı aletlerde olupda bizde olmayan yokki.Fakat birtek şu ayrıtı vardır tabiki sizin içim sorunsa...8,5 gb dvd lere(çift katmanlı)kayıt yapanları var.işte onlar 1000 ytl'den başlıyor.aradaki farkı ve fiat farkını siz değerlendirin.................................................................dat uzantılara gelince ileride düzeleceğini umuyorum.yeterki sizler 444 15 15 arçelik danışma hattını arayın.şikayetinizi bildirin.(444 15 15 doğrudur İnşaallah.118'den öğreniverin)

uzil

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 11:03:45 

ya benim demek istediğim o değil.örneğin bir vcd izliyorsun, cd de izletyeceğin ne kadar süre kaldığına bakamıyorum.yada cd toplam kaç dakıka gibi seylere bakamıyorum.yani cd bitmeden ne kadar süre olduğuna bakamıyorum

saygılar

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
uzil

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 11:20:46 

yedikeresekiz kardes senin dediğin gibi bu ürün bencede phocus un.arçeliğin kullanma kılavuzunun 11. sayfasının sağ üst kosedindeli resme bak.orada sistem bilgisini açıkılıyor.resme dikkatli bakınca sistem bilgisnde phocus yazıyor.arçelik kullanma kılavuzun hiç olmazsa degistirir ya.bide onlar bizden aldılar dıyorlar ha

bide bisey sorcam kılavuzun ilk sayfalarında 30 saniye önceden oynatma diye bir sey yazıyor bunun hakkında biligsi olan war mı

saygılar...

alfisti_35900

3 Mart 2007; 18:11:00