Giriş | |
|
|
|
3 Mart 2007; 18:11:00
|
|
|
bugün yanımda lost divxleriyle bayiye aleti görmeye gittim. normalde philips dvp630 ile flulaşan görüntüler bu alette gayet güzeldi fakat bir konuya kafam takıldı. altyazı dosyası film adı ile tamamen aynı olmamasına rağmen menude görünüyordu. fakat üzerine gelip enter layınca uygun olmayan format gibi birşeyler söylüyordu. uzantı .srt yani bunda bir problem yok. acaba altyazıyı seçmek için yanlış bir işlem mi yaptım yoksa menude görünmesine rağmen film adıyla tamamen aynı olmadığı için mi altyazıyı kabul etmedi ne dersiniz?
|
|
3 Mart 2007; 22:02:02
|
|
|
Arkadaşlar aleti söktüm bu gun ve usb hdd kutusu ile laptopa bağladım.. bu sayede 160 Gb lik bir flashdiskim oldu hdd yi tamamen yerinden sökmedim. hdd den çıkan IDE kablosunu harici hdd kutusunn IDE girişine bağladım ve elektrik kablosunn da aynen harici hdd kutusunun elektirk jackına taktım işlem tamamdır. deneyen olursa kolay gele aşağıya bide resim koydum merak edenlere
|
|
3 Mart 2007; 22:47:18
|
|
|
Bende hdd kutusuna bağladım ama enerjisini cihazdan aldım.oda oldu.senin bağlama şeklin daha mantıklı.kafana göre klasör oluşturuyorsun ve hızlı mp 3 ve divx leri atabiliyorsun...
|
|
3 Mart 2007; 23:10:44
|
|
|
valla süper bi ayrıntı yakalamışsın uzil tebrik ederim. ben kılavuzun aynı olduğunu farketmiştim ama bu ayrıntıyı görmemiştim. yani gerçekten komik bnir durum. resmen telefonda kadın bana bizim üretimmiz phocus da bizden alıyor demişti ya. güncellemeyi sorduğumda da phocus un güncellemsini önermiyoruz demişti. yapmayın etmeyin ya herşeyimi phocudan alıyorlar sonra gözgöre göre böye söylüyorlar. neyse. dur bakalım bu bilgi elimizde bulunsun ileride onlara bunu hatırlatırız. quote:
Orjinalden alıntı: uzil yedikeresekiz kardes senin dediğin gibi bu ürün bencede phocus un.arçeliğin kullanma kılavuzunun 11. sayfasının sağ üst kosedindeli resme bak.orada sistem bilgisini açıkılıyor.resme dikkatli bakınca sistem bilgisnde phocus yazıyor.arçelik kullanma kılavuzun hiç olmazsa degistirir ya.bide onlar bizden aldılar dıyorlar ha bide bisey sorcam kılavuzun ilk sayfalarında 30 saniye önceden oynatma diye bir sey yazıyor bunun hakkında biligsi olan war mı saygılar...
arkadaşlar promosyon broşür katalog başlığı üst konu olsun diyorsanız ankete oy verin http://forum.donanimhaber.com/m_23487882/tm.htm konu üst konu olana kadarburdan takip edebilirsiniz adres http://teknokatalog.blogcu.com/
|
|
|
|
|
3 Mart 2007; 23:15:33
|
| | | |