Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
trhxen

27 Temmuz 2007; 15:56:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Uzil kardeşim, cevabın için teşekkürler. Cihazdaki bu sorun büyük saçmalık. Ben dünya kadar arşiv attım içine. Neyse ki yedekleri kardeşimde vardı da ondan geri alacağım. Ben her kayıtta bu riski mi göze alacağım yani. Bunun bi çözümü vs yok mu acaba. Neden kayboluyor filmler anlayamıyorum. Arşivi başka bi yere mi yedekliyeceğiz? O zaman da ben ne anladım bu aletin 300 Gb desteğinden. Neyse bu bence büyük bir sorun. Böyle bir sorun olduğunu bilsem almazdım bu cihazı. Sinirim bozuldu...
batuchan

28 Temmuz 2007; 19:54:59 

Arkdaşlar Cennetin Krallığı adlı filmi 2. kalite de çektim ve 2 cd ye sığdı.Sonra bu filmi alıp bilgisayarda izledim ve sonuç

İĞRENÇ...

DVD kalitesini bırakın VCD kalitesine bile ulaşılamıyor kayıtlarda.Keşke bir şeyler kaydedip arşiv yapabileceğim umuduyla almasaydım bu aleti.Bu alet sadece divx ve dvd oynatmaya yarıyor bence.kayıt etsen zaten en az 2 cd ve kaltesi de dvd kalitesinde değil...Gerçektne çok üzüldüm... bir de üstüne üstlük şimdi normal digiturk izlerkende kalite düşük izliyorum...

May The Force Be With You

May The Force Blow Your Mind
uzil

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2007; 19:58:46 

quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Arkdaşlar Cennetin Krallığı adlı filmi 2. kalite de çektim ve 2 cd ye sığdı.Sonra bu filmi alıp bilgisayarda izledim ve sonuç

İĞRENÇ...

DVD kalitesini bırakın VCD kalitesine bile ulaşılamıyor kayıtlarda.Keşke bir şeyler kaydedip arşiv yapabileceğim umuduyla almasaydım bu aleti.Bu alet sadece divx ve dvd oynatmaya yarıyor bence.kayıt etsen zaten en az 2 cd ve kaltesi de dvd kalitesinde değil...Gerçektne çok üzüldüm... bir de üstüne üstlük şimdi normal digiturk izlerkende kalite düşük izliyorum...

şimdi haklısın evet pc ye aktarınca en ufak bozukluklar bile çok net gözüküyo ama o kayıttan değil yayından kaynaklanıyo aslında her yayında ufakda olsa parazit var tv ekranları bunu göstermiyor ama moniyörler daha farklı yapıya sahip tv den o yüzdenbelli oluyor.yani aslında kayıt ii ama tv yayını biz göremesekde parazitli oluyor işte bu yüzden hep HD ler falan çok net gösteriyor.yoksa (hd yayın tam analmıyla görmedim ama)normal digital tv yayınlarının nesi var cam gibi zaten

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
ikoras

30 Temmuz 2007; 16:08:13 

***batuchan arkadaşım***
Büyük ekranda izlemek varken neden Monitorde izliyorsun arkadaşım
TV'nin çözünürlüğü 640x480 Birde kullandığın monitör çözünürlüğünü bir düşün. Tabiki iğrenç olur. Pixsel pixsel görüntü çıkar.
Birde üstüne üstelik kayıt kalitesini düşürürsen keyfin iyice kaçar. Bu aletten memnun kalmayanları anlamıyorum. Hataları kendilerinde aramaları gerek. Bilgisayarda izleceksen al o zaman sky star 2 al. Hem kaydet hem şifreli kanalları bile izle. Hemde fiyatı çok daha ucuz

*** trhxen arkadaşım ***
HDD'inde verilerin mp3'lerin, Divx arşivin kaybolmasına gelince bunun sebebi Cihazı açıp HDD'ini Bilgisayar'a bağlayıp dosyaları windows ortamında transfer ederseniz gerçekleşiyor. Zaten kullanma talimatında da "Ey sevgili kullanıcı, sen dosyalarını hızlı transfer etmek istiyorsan cihazı aç, hard diski bilgisayarına böyle bağla şöyle şöyle yap" diye yazmıyor ki Ah Keşke olsa.

Bu tip dosya transferlerinde sorun oluyor. Bu topic'i okuyun benzer durumda karşılaşan sadece siz değilsiniz. Benimde başıma geldi. Bende vakti zamanında tüm MP3 arşivimi bilgisayar vasıtası ile direkt HDD'ine atmıştım. 2 kere çaldım. 3.sünde dosyalar yokolmuştu. Arşivinizi bu cihaza transfer etmek istiyorsanız tek alternatif Dosyaları önce bilgisayardan DVD'ye kaydedeceksiniz. Sonra DVD'yi cihaza takıp DVD'den kopyalayacaksınız. Biraz meşagatli ama bakın bakalım dosyanız bir daha silinecekmi.

Lütfen cihazı önce tanıyalım. Tüm topic'i okuyalım sonra cihazı kötüleyin.
Almayı düşünenleri yanıltmış olursunuz.

uzil

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2007; 18:31:19 

evet mp3 transferini öle yapmak daha mantıklı hem klasor klasor kopyalayabildiğinizden daha düzenli oluyor

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
tnrskr

31 Temmuz 2007; 11:52:51 

arkadaşlar ben hq da kaydettiğim maçları falan bilgisayarda gayet net izliyorum bece güzel tek sorun dat dosyaları okumaması bunu nasıl çözeriz acaba

uzil

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2007; 13:13:52 

dat ancak yazılım ile çözülürür

bu arada @trhxen arkadaşım tekrar kayıt yapıp aynı problemi yapıcak mı diye yazıcaktım buraya şu anda yapmadı sanırım hdd yi taradıktan sonra düzeldi

phantaso

31 Temmuz 2007; 15:16:09 

arkadaşlar cehaletimi affedin şimdi bu aleti almayı düşünüyorum bir şey merak ettim. Örnekle merakımı sunim sizlere Recorder ı tv ye bağladım ayrıca receiver da tv ye bağlı tv deki görüntüyü kayıt etmesi için tv yi ve receiverı standbye damı tutacağız yoksa tamamen kayıt yapacağın kanalı açıkmı bırakıp gideceksin birde kayıt için gün ve saat belirtme imkanında varmı

uzil

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2007; 15:18:52 

quote:

Orjinalden alıntı: phantaso

arkadaşlar cehaletimi affedin şimdi bu aleti almayı düşünüyorum bir şey merak ettim. Örnekle merakımı sunim sizlere Recorder ı tv ye bağladım ayrıca receiver da tv ye bağlı tv deki görüntüyü kayıt etmesi için tv yi ve receiverı standbye damı tutacağız yoksa tamamen kayıt yapacağın kanalı açıkmı bırakıp gideceksin birde kayıt için gün ve saat belirtme imkanında varmı

eğer normal antenden kayıt yapacaksan hiç bir şeyi açık bırakmaya gerek yok.
eğer uydudan kayıt yapacaksan yalnızca uydu ve doğal olaraktan dvd açık kalsa yeter
ve zaman ayarı var.zaman ayarı aktifken son iki dakika dvd kapalı kalması gerek(ki açıksa zaten uyarıyo)sonra kapalı olan dvd 2 dakka içinde açılıyo ve kendi kaydını yapıp kendi kendine kapanıyo

phantaso

31 Temmuz 2007; 18:55:58 

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

eğer uydudan kayıt yapacaksan yalnızca uydu ve doğal olaraktan dvd açık kalsa yeter
ve zaman ayarı var.zaman ayarı aktifken son iki dakika dvd kapalı kalması gerek(ki açıksa zaten uyarıyo)sonra kapalı olan dvd 2 dakka içinde açılıyo ve kendi kaydını yapıp kendi kendine kapanıyo

teşekkürler dostum verdiğin bilgiler için

uzil

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2007; 18:56:42 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

teşekkürler dostum verdiğin bilgiler için

önemli dağil

trhxen

1 Ağustos 2007; 17:16:12 

ikoras dostum,
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. ben cihazı alırken tamamen dvd ye yazma olayından kurtulacağımı düşünerek hareket etmiştim. mp3 ler için sorun değil de, filmleri dvd ye yazıp oraya atmak ve seyretmek çok kullanışlı gelmiyor benim için. ben filmleri dvd ye yazmaktan kurtulmak için bu cihazı almıştım. yoksa evde bi dvd playerım vardı. neyse hdd kayıt özelliği bile yeterli aslında. keşke cihazda bir usb bağlantısı olsaydı da uğraşmasaydık. tek eksik bu bence.
uzil