Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
keskin98

19 Nisan 2007; 16:48:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

avi dosyanın uzerini tıklayacaksın.. altyazıyı "subtitle" tusu ile aktif hale getireceksin..

mesentr78

19 Nisan 2007; 19:45:18 

bazenaltyazı (subtitle)işlevide işe yaramıyor.bu tuşla açamadığımı ben kumandadan display'a basıp altyazı sekmesinde sağ veya sol ok tuşlarına basarak açıyorum.ana menüde alt yazı açık ama böyle yapmazsam çoğu zaman açmıyor...ayrıca altyazı okumada bu cihaz sorunlu.bunuda bilmekde fayda var.

iceberg1907

19 Nisan 2007; 20:57:45 

Herksese iyi akşamlar
Ben bu aleti almak istiyorum ama Beko mu Arçelik mi? almalıyım güncelleme açısından yada ikisinin arasında bir fark var mı?.Arkadaşların yazdıklarını okudum ama bir cevap bulamadım Yardım edersenzi sevinirm

mesentr78

19 Nisan 2007; 21:02:26 

iki cihazda aynı.tek fark ön panelde beko veya arçelik yazmasıdır.yazılım aynıdır ve arçelik logolu güncel yazılım vardır.benin cihaz beko ama yazılımı arçelik.

mcekmez

20 Nisan 2007; 10:04:03 

merhaba
uzun süredir dışarıdan takip ettim.Ama tespitlerimi paylaşmak istediğim için üye oldum bu foruma.
Ben de bir beko kullanıcısıyım.Gayet iyi bir alet.Seyredebildiğiniz her şeyi kaydediyor.Ben tüm dvd cd ve divx filmlerimi kaydedebiliyorum hemde başka bir cihaz olmadan.Zannederim mühendisleri de bunun olabileceğini düşünmemişlerdir veya telif hakları falan diye açıklamıyorlardır.
Tabiiki tüm dvd yi aynen kopyanamıyor.Sen nasıl seyrediyorsan o şekilde o an kopyalıyor.
Selamlar
Ayrıca firmware dosyalarını nerden indirebilirim bilen var mı?

mcekmez

20 Nisan 2007; 10:07:29 

deneme

mcekmez

20 Nisan 2007; 10:11:53 

merhaba

mesentr78

20 Nisan 2007; 10:25:13 

yazılımın yeni adresi....http://rapid share.tc/17598031
dikkat d ile s birleştirilecek
yazılımın eski adresinde sorun var galiba .aynı yazılımı yeniden veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 20 Nisan 2007; 10:27:51 >

uzil

Sisteme Gözat

20 Nisan 2007; 12:37:42 

quote:

Orjinalden alıntı: mcekmez

merhaba
uzun süredir dışarıdan takip ettim.Ama tespitlerimi paylaşmak istediğim için üye oldum bu foruma.
Ben de bir beko kullanıcısıyım.Gayet iyi bir alet.Seyredebildiğiniz her şeyi kaydediyor.Ben tüm dvd cd ve divx filmlerimi kaydedebiliyorum hemde başka bir cihaz olmadan.Zannederim mühendisleri de bunun olabileceğini düşünmemişlerdir veya telif hakları falan diye açıklamıyorlardır.
Tabiiki tüm dvd yi aynen kopyanamıyor.Sen nasıl seyrediyorsan o şekilde o an kopyalıyor.
Selamlar

tüm dvd yi aynene kopyalamıyor. sen nasıl seyredersen o şekilde o an ole kopyalıyor demişsin.bu nasıl oluyo.yani dvd nin tamamını falan kopyalamıyor mu?biraz daha açr mısın???
uzil

Sisteme Gözat

20 Nisan 2007; 12:41:32 

arkadaslar ben bişeyi merak ediyorum.ben normal çatı anteni kullanıyorum.ulusal kanalların neredeyse hepsini rahatlıkla izliyebiliyorum.ama malumunuz çatı anteni olduğundan her kanal çok net değil.bazı kanallar az da olsa problemli.ama ben bu problemli kanalı dvd üzerinden izleyince gözle görülür bi iyileşme netlik oluyo.kanla bir canlılık geliyo.hiç fark ettniz mi?
mesentr78

20 Nisan 2007; 13:27:36 

ilginç bir olay.cihazın herşeyini kurcaladık bu ayrıntıyı yakalayamadık.biran önce arkadaş yazsada bizde öğrensek.
quote:

merhaba
Selamlar

keskin98

20 Nisan 2007; 15:27:50 

Bu Arceligin RF tunerinin guclu oldugunu gosteriyor....

yedikeresekiz

20 Nisan 2007; 16:36:12 

bende de tam tersi oluyor kablolu var kabloluluyu alet üzerinden izlerken hafif bir karlanma oluyor

imza ne diye koyiim ne koysam uyarı veriliyor
avocado

20 Nisan 2007; 16:41:12 

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

merhaba
Selamlar

tüm dvd yi aynene kopyalamıyor. sen nasıl seyredersen o şekilde o an ole kopyalıyor demişsin.bu nasıl oluyo.yani dvd nin tamamını falan kopyalamıyor mu?biraz daha açr mısın???

Sanırım başka bir dvd oynatıcısını Beko'ya bağlayıp, oradan gelen görüntüyü kaydetmekten söz ediyor.

Nikon D40 + Nikkor 18-55 mm + Nikkor 55-200 mm
mesentr78

20 Nisan 2007; 21:02:56 

Arkadaşımız geldiği gibi gitti galiba.

suat074

21 Nisan 2007; 16:22:43 

rw diskleri 5-6 kayıttann sonra bozuyor.maxell,phılıps vb kullandım hem aynı şeilde bozuldu.bilgisayarda da kullanılamaz duruma getiriyor.deneyen varmı.DVD+R LERDE 16X KULLANIRSAN SORUN YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat074 -- 21 Nisan 2007; 18:44:59 >

suat074

21 Nisan 2007; 18:52:37 

arkadaşlar beko yazılımı olan varmı

Dr.power

22 Nisan 2007; 0:09:11 

Beko/arçelik aynı forumdaki linke bakın. Servisler evde ücretsiz update hizmeti veriyor 'no risk!'

mesentr78

22 Nisan 2007; 0:10:05 

Bak burada var.forumu takip et.ilerde daha neler bulursun.
quote:

Orjinalden alıntı: mesentr78

yazılımın yeni adresi....http://rapid share.tc/17598031
dikkat d ile s birleştirilecek
yazılımın eski adresinde sorun var galiba .aynı yazılımı yeniden veriyorum.

avocado

22 Nisan 2007; 22:55:12 

Benim Beko'nun Divx filimlerde ileri geri almada sorunu yok ama alt yazı türü olarak SUB uzantılı dosyaları göstermeme gibi huyu var.

Film ve alt yazı aynı isimde olmasına, filim adının kısa olmasına karşın alt yazıyı (SUB) göstermiyor. İster Display işlevi ile ister Subtitle tuşu ile altyazı açılmasına karşın göstermiyor.

Versiyon D2C-07-015-20060914 / SW-D2C7HDXBEKO04

Nikon D40 + Nikkor 18-55 mm + Nikkor 55-200 mm
uzil

Sisteme Gözat

23 Nisan 2007; 13:10:35 

kullandığınız dvd yi ne kdar doldurdunuz.maaşallah baya büyük bi kapasite warmış.bnde 30 tane başlık war hala daha 100 gb ın üstündeyim.ya gerçekten süper bi alet.kım gorse duysa almak istiyor
yedikeresekiz

24 Nisan 2007; 11:25:04 

arçeliğin içinden çıkan rw diske 2 aydır en az 100 ün üstünde kayıt yaptım en ufak bir bozulma yok.
quote:

Orjinalden alıntı: suat074

rw diskleri 5-6 kayıttann sonra bozuyor.maxell,phılıps vb kullandım hem aynı şeilde bozuldu.bilgisayarda da kullanılamaz duruma getiriyor.deneyen varmı.DVD+R LERDE 16X KULLANIRSAN SORUN YOK

uzil

Sisteme Gözat

25 Nisan 2007; 12:11:25 

ewet benimde yok.zaten arçeliğin cd si philips e ait bir cd.senin philips nasıl bozuluyo acaba anlamadım.benimkinde bozulma yok kayıt yapabiliyom ama arada sırada menüyü oturtamıyo.bazı parçalar olmasına rağmen gözükmüyor.bir daha yazdığımda düzeliyor.ama akşam düzelmedi bugün bir daha bakcam belki benimkide bozulmustur...
mesentr78

25 Nisan 2007; 13:57:26 

alt yazı işlevi rahatsız edici doğrusu.ama kendi payıma konuşursam zaten gözlerim bozuk.alt yazıyı okuyana kadar filmin sahnesi geçiyor.bende alt yazısız film tercih ediyorum.

turandot

25 Nisan 2007; 19:35:21 

Bu altyazı problemini Arçeliğe bildirip tatminkar bir cevap alan var mı ? Çoğu dvix altyazılı (Yabancı filmler için )Çok çok iyi dil bilmeyen için de altyazı gerçekten şart (Ki her filim İngilizce değil ) bu konuyu arçeliğe bildirmek ve olumlu bir çözüme kavuşturmak lazım .Bir de benim anlamadığım şu,madem bu ürünü arçelik geliştirip üretti neden koskoca web sitesinde firmware'i yer almaz sevis ücretsiz yüklüyormuş ama zaten bunu yüklemek için de teknik bir bilgiye ihtiyaç yok.Servis bu hizmeti bize ücretsiz veriyor ama arçeliğe fatura ediyor ki bu bence firmanın aleyhine .Uzun sözün kısası forumda bulunan arkadaşlarla bir istatistik yapalım kaçımızda şu veya bu şekilde altyazı problemi var.Ben başlıyorum ben hiçbir zaman altyazılı bir dvix izleyemedim bu cihazda ... teşekkürler
dunyao

25 Nisan 2007; 20:41:50 

sırf altyazı problemi yok, daha önce de tartıştığımız gibi, filmi orjinal boyutunda da oynatmıyor yukarıdan basıyor...zoom işlevi çalışmıyor

yedikeresekiz

25 Nisan 2007; 20:55:56 

bana hala cevap gelmedi 10 gün oldu 3 kere 2 şer gün arayla tekrar tekrar attım mail. ilk zamanlar hemen ertesi gün cevap geliyordu. işlerine gelmedi büyük ihtimal konu

u5000

26 Nisan 2007; 10:32:17 

320GB seagate HDD taktım, alet maalesef tanımadı, açılırken kitlenip kalıyor...

mesentr78

26 Nisan 2007; 14:42:43 

300 gb samsung taktım.süper çalışıyor.otomatik olarak tanıdı.demek ki 300'ü geömeyeceğiz.bekonun sitesinde 300 yazıyordu zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 26 Nisan 2007; 14:43:43 >

keskin98

26 Nisan 2007; 14:52:30 

Ben 10 15 tane altyazılı xvid film seyrettim. zoom ozelligini TV den kullnıyorum.. Alyazıların kucuk olmasi dısında bir problem yok...

iceberg1907

26 Nisan 2007; 17:34:19 

Bende pazar günü beko marka aldım ilk izlenimlerim süper,bir kaç divx denedim hepsini açtı.Yalnız bağlantıda bir hata yaptım herhalde uydudan kayıt yaparken kablolu tv yi izleyebiliyorum fakat kabloludan kayıt yaparken uydu izleyemiyorum.Ben mi yanlış yaptım veya başka bir şekilde mi bağlantı yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim

suat074

27 Nisan 2007; 16:49:19 

cihazın dışına hard disk ekledim. ide kablosu aldım.bir ucunu içindeki harddiske diğer ucunu dışardaki harddiske taktım.elektirik kablosunada bir anahtar koydum.anahtar konumuna göre içteki ve dıştaki harddiske geçiyor.yanlız anahtar konumunu değiştirdiğinizde kapatıp açmanız gerekiyor.cihaz kapalıyken anahtar konumunu değiştirmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat074 -- 27 Nisan 2007; 16:55:34 >

Sezo87

27 Nisan 2007; 18:46:13 

arkadaşlar bu yorumları okuduktan sonra bende bu dvd-recorder dan edinmeye karar verdim, internette bir site Arçelik li olandan satıyor Beko yu bulamadım, peki öğrenmek istediğim bazı şeyler var, bir arkadaş bu forumda demiş ki, arçelik in fiyatı güzel ama çekimi kötü demiş, bu doğru mu? ikinci sorum ise, mesela ben uydudan kayıt yapıcam, dvd recorder ı kaçta kayıt yapacagını kaçta biteceğini ayarlıyorum, receiver ı da o kanalı açık bırakıyorum o çekiyor..böyle işliyor dimi? ve son olarak, bu ürün gerçekten 700-800 ytl lik cihazların yapabildiklerini kapsıyormu başka bir deyişle, arada olan büyük para farkı o cihazların isim farkı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezo87 -- 27 Nisan 2007; 18:51:01 >

uzil

Sisteme Gözat

27 Nisan 2007; 19:35:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Sezo87

arkadaşlar bu yorumları okuduktan sonra bende bu dvd-recorder dan edinmeye karar verdim, internette bir site Arçelik li olandan satıyor Beko yu bulamadım, peki öğrenmek istediğim bazı şeyler var, bir arkadaş bu forumda demiş ki, arçelik in fiyatı güzel ama çekimi kötü demiş, bu doğru mu? ikinci sorum ise, mesela ben uydudan kayıt yapıcam, dvd recorder ı kaçta kayıt yapacagını kaçta biteceğini ayarlıyorum, receiver ı da o kanalı açık bırakıyorum o çekiyor..böyle işliyor dimi? ve son olarak, bu ürün gerçekten 700-800 ytl lik cihazların yapabildiklerini kapsıyormu başka bir deyişle, arada olan büyük para farkı o cihazların isim farkı mı?

en iisini yapıyosun bu dvd yi almakla...hayır çekimi falan kötü değil.diğer ünlü markalı dvd ler de nasıl kayıt editosa buda aynı kalıtede kayıt yapıyor.kayıt kalitesinden şiüphe olmasın.hatta o kadar ii ki 5 kayıt seçeneği war ben genelde en 3,kalitede çekiyorum.sonıncu kalite bile o kadar kotü değil yani.ama standart 2-3 iidir.düşün artık...ewet uydudan kayıt yapacaksan kayıt işlemi aynen böyle çalısıyor.ewet o pahalı cihazların yapabildiği herşeyi yapabiliyo ki zaten güncelleyebiliyorsun bu dvd yi.tamamiyle marka dan kaynaklanıyo bu fiyat farkı.zaten bu arçelik te önceden 860 ytl idi.sadece indirim yaptı.yani için rahat olsun onların yaptığının aynısını yapabiliyor...alırsan hayırlı olsun...(tavsiye şiddetle ederim)
yedikeresekiz

28 Nisan 2007; 0:26:44 

rahatlkla alabilirsiniz genelde topiği de incelerseniz çoğu insan memnun bu topiği ben açtığımda almakta kararsızdım sırf o yüzden açtım. ve burda yazılanlara göre ben de gittim aldım. bir iki ufak tefek eksisi var ama bu fiyata normal fiyatın fazlasını veriyor alet
quote:

Dr.power

28 Nisan 2007; 15:49:01 

Kesinlikle tavsiye ederim

mesentr78

28 Nisan 2007; 16:24:37 

Alabilirsin arkadaşım.bu fiata süper cihaz bana kalırsa.

Sezo87

28 Nisan 2007; 16:53:22 

teşekkürler arkadaşlar aklımdaki tüm soru işaretleri sayenizde gitti ve en kısa sürede o cihazı alıcam..tekrar saolun

uzil

Sisteme Gözat

28 Nisan 2007; 18:14:25 

quote:

teşekkürler arkadaşlar aklımdaki tüm soru işaretleri sayenizde gitti ve en kısa sürede o cihazı alıcam..tekrar saolun

e ne diyelim artık şimdiden hayırlı olsun...
yedikeresekiz

30 Nisan 2007; 11:19:43 

evet arkadaşlar. 20 gün içerisinde yazdığım dördüncü maile nihayet cevap telefonu geldi. divx de zoom özelliğinin çalışmaması ile ilgili olarak önce bu özelliğin sadece dvd lere ait olduğunu söyledi görevli. sonra ben kullanma kılavuzunda divx içinde bilgi olduğunu söyleyince sanırım kontrol etti ve görevli de bunu gördü. ama açıkçası bununla ilgili tatmin edici bir açıklama yapamadı. bir yanlışlık var gibisinden çözüm getirmeyen açıklamalar getirdi. konuyu gerekli birimlere ileteceğiz gibi her zamanki açıklama geldi sonra. yine altyazıların küçüklüğü ve update in web sitesinde yayınlanması ile ilgili de gerekli yerlere ileteceğiz şeklinde açıklamalar geldi. yani sizin anlayacağınız pek bir şey değişeceği yok gibi aynen böyle kullanmaya devam

Sayfa:   <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder 396 YTL Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac GTX275 AMP! Edition
Nvidia'nın ATI HD4890'a karşı cevabı gecikmedi! Zotac GTX275 AMP! Editon üst seviye kartlara meydan okuyor!!!
WD Caviar Black 1TB WD1001FALS
Western Digital'in performansıyla iddialı Black sabit disk serisinin son üyesi test masamızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız