Şimdi Ara

w810i<<R4DB005>>yazılımı ve flash tema yüklemek isteyenler.far managerla yapalım.(beklemeden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sildim arkadaşlar bunu yapmayın artık kıymetli telefonlarınız bozulmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 2 Şubat 2007; 23:48:24 >

• zaten aynı konudan bir sürü vardı diyebilirsiniz ama bu farklı bir yöntem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 26 Ocak 2007; 7:00:42 >
  • strafer hocam pm attım bakarsan sevinirim
  • @strafer çok teşekkürler alatım için benim tlfonda zaten ..005 yazılımı yüklü. sanırım flash temalar için yapmam gereken far manager ile başlayan kısımdan devam etmek? bide en sonda xs++ la "W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn dosylasıyla flashlayın" demişsin bunu yapmama gerek varmı? yada benim hiç Xs++ programını kullanmamam gerek varmı?
  • Abi mükemmel açıklamışsın. Emeğine sağlık. Benim W810'um olmasada bu emeği görünce teşekkür etmemek sana yapılan bir hakarettir
  • @Strafer bu işlemleri resimli olarak anlattığın için çok teşekkürler.

FM için şöyle diyebilir miyiz.Telefonun içindeki dosyaların Windows tarzında klasör ve alt klasör mantığıyla görmemizi sağlayan bir program. Bu program sayesinde telefonun içindeki dosyaları kopyala/yapıştır mantığıyla silip yenisini yüklüye biliyoruz.

Sürüm değişikliği yapmak istemesek sadece FM ile tema yükleme işleme için nereden başlamalıyız. Tema yükleme işlemini sürüm düşürme işleminden bir başlıkla ayırıp, Tema işlemlerini 1. 2. 3. diye sıralaya bilirmisin. Bu sayede pm mesajları almaktan kurtulursun. Bizler içinde işlemler kolaylaşır.

@firozat arkadaşın dediği gibi sürümle işimiz yoksa W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn dosyasın yüklemiyecekmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 26 Ocak 2007; 18:43:34 >
  • strafer kardeş cokkk wala ellerine saglık telefonumu sayende R4DB005 sürümüne gectim ama flash teme işlemini yapamadım çünkü program dondu bende teli cektim we actıgımda sürüm yüklenmişti ama şimdi yeni flash tema yüklemek için işe nerden başlicam weya nasıl yapcam?????

ELLERİNE SAGLIK STRAFER KARDEŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: firozat

@strafer çok teşekkürler alatım için benim tlfonda zaten ..005 yazılımı yüklü. sanırım flash temalar için yapmam gereken far manager ile başlayan kısımdan devam etmek? bide en sonda xs++ la "W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn dosylasıyla flashlayın" demişsin bunu yapmama gerek varmı? yada benim hiç Xs++ programını kullanmamam gerek varmı?

quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

@Strafer bu işlemleri resimli olarak anlattığın için çok teşekkürler.

FM için şöyle diyebilir miyiz.Telefonun içindeki dosyaların Windows tarzında klasör ve alt klasör mantığıyla görmemizi sağlayan bir program. Bu program sayesinde telefonun içindeki dosyaları kopyala/yapıştır mantığıyla silip yenisini yüklüye biliyoruz.

Sürüm değişikliği yapmak istemesek sadece FM ile tema yükleme işleme için nereden başlamalıyız. Tema yükleme işlemini sürüm düşürme işleminden bir başlıkla ayırıp, Tema işlemlerini 1. 2. 3. diye sıralaya bilirmisin. Bu sayede pm mesajları almaktan kurtulursun. Bizler içinde işlemler kolaylaşır.

@firozat arkadaşın dediği gibi sürümle işimiz yoksa W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn dosyasın yüklemiyecekmiyiz.

far managerı açmak için kullandığımız yama yı main olarak yazdığımız için telefonu kablodan çıkarınca telefon açılmaz o yüzden en son işlem olarak main firmware i tekrar yüklemek gerekiyor.diyelim ki şu an kullandığınız sürüm r4ea031 ve sadece flash tema yüklemek istiyorsunuz. o zaman yapmak gereken telefonun sürümünü iyice öğrenip top sony den size uygun main dosyasını indirmek.fs i flash lamanıza gerek yok.

• benim sürüm 005 sürüm değiştirmeden yani sadece temalar için ne yapmam gerekiyor acaba?elimde bir sürü dosya oldu indire indire valla tlfona direk FM ile swf dosyalarını yükleyemiyormuyum? yada şöyle sorayın bu anlattıklarından tam olarak nerden başlamalıyım? çok soru sorum biliyorum ama hatasız bir şekilde yapmak istiyorum bir an önce
  • quote:

benim sürüm 005 sürüm değiştirmeden yani sadece temalar için ne yapmam gerekiyor acaba?elimde bir sürü dosya oldu indire indire valla tlfona direk FM ile swf dosyalarını yükleyemiyormuyum? yada şöyle sorayın bu anlattıklarından tam olarak nerden başlamalıyım? çok soru sorum biliyorum ama hatasız bir şekilde yapmak istiyorum bir an önce

ilk başta verdiğim usb driveri yükle.yine far manageri da yukarıdan indir.
    ilk yapman gereken far manager yamasını main olarak flashlamak.sonra far manager ile flash dosyalarını atıyorsun.bunları nasıl yapacağın hep yukarıda var.flash dosyalarını atmayı bitirince 05 li sürümün main dosyasını tekrar flashlayarak telefonu açıyorsun bu kadar.

• tamam teşekkür ederim şarjım şu an%18 de artık yarın yaparım birde swf uzantılı dosyalardan "avenue" ve "walkman_dance" dosyaları bende yok acaba onlarıda uploaad edebilrmisin?
  • quote:

tamam teşekkür ederim şarjım şu an%18 de artık yarın yaparım birde swf uzantılı dosyalardan "avenue" ve "walkman_dance" dosyaları bende yok acaba onlarıda uploaad edebilrmisin?

avenue bende de yok.fone.swf dosyasını buldum thm olarak bulamadım.thm dosyasını değiştiremediğim için fone.swf nin ismini avenue olarak değiştidim. :)

bu walkman dance

http://www.speedyshare.com/500263846.html

• mükemmel bir anlatım
    Teşekkürler
    Emeğe Saygı
  • ..Ve en sonunda bende yaptım çok teşekkürler... süper oldu
    Ama eksik THM var bende onlarıda tamamlarsam süper olcak
    -femaline_desktop
    -femaline_desktop_850
    -femaline_desktop_710
    -techno
    -Lava_desktop

Bunların swf dosyalarını attım ama .thm olarak elimde yok aradım bulamadım.. elinde olan varsa upload edebilrmi acaba?
    tekrardan çok teşekkür ediyorum bu konuyla ilgili çalışma yapan herkese
  • arkadaşlar sanırım 14 tane flash tema varmış bunların swf ve thm dosyalrını bana yolluyabilirmisiniz?
  • arkadaşlar birde ben sadece flash temaları atmak istiyorum yani swf leri sadece flash tema atma işlemimi yapıcam resimdeki gibi yoksa başka bir şey yapmama gerek varmı?
  • aynen yukardaki gibi yapcaksın bende orjinalindekilerle beraber 16 tane falan swf dosyası oldu ama eksik thm ler var onarıda bekliyorum...
  • xs işine girmiyeceğim yani sadece flash tema atma işlemini yapıcağım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 27 Ocak 2007; 14:56:46 >
  • XS kullnıyoruz çünkü tlfonun far manager ile çalışması için önce XS programı ile w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyasını flashlıyoruz.. sonra far manager ile swf dosyalarını atıyoruz bende öğrendim artık bu işi ehehehe sağolun arkadaşlar
  • yok o zaman boşverin xs işine hayatta girmem sadece far ile swf ler atılıcak ise
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.