Şimdi Ara

Transfer abartısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu oyuncuların değeri nasıl bu kadar tavan yapıyor. Bi uefa final oynuyorsun çat 30 milyon euro teklif geliyor. Biraz saçma değil mi sizce ? Kendi rekorum Zivkovic 76 m euroydu. Şampiyonlar ligini kazanmıştım o sezon. Teklifler fazla uçuk değil mi sizce de ? Bana hiç gerçekçi gelmiyor.



  • oyun orjinal mi? bu sene şöyle bişey yapmışlar fm de. oyuncu değerleri yükselmiyor. eskiden bi kupa alırdın 3m olan oyuncu 10m olurdu. şimdi o şekilde piyasanın artması için kulübün ve ligin itibarının artması gerekiyor. benim 7-8 sezon sonra oyuncuların değeri 20m i geçmeye başlamıştı. ondan sonra satabildim oyuncuları. ama yine de öyle büyük paralarla satamadım. mesela ali ghazal ı 14m e satabilmiştim everton a. tabii 15. sezondan sonra patlıyor oyun 100mlik teklifler falan geliyor
  • Oyuncunun anlık performansıyla alakalı bence. Mesele uefa finali oynaduğum sezon Oğuzhan'a 25 milyon civarı teklifler geliyordur. Şl'de iyice parlatırım dedim parlamadı 18 + %20'ye sattım.

    Birde 15 yıl aynı takımda çalıştıysan artık kulüp ve ligin değeri artmıştır ona göre teklifler gelir. Ama yine de 30-40'dan sonrası uçuk gibi.

    Dünyada yapılan transferlere de bakıyorum 60'ı geçen yok. Onlar da Griezmann Pogba vs. Bizim dandik ligde gol kralı olan kıçı kırık Zivkovic'in o kadar para etmesi anlamsız geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coutinho

    CL/UEFA final oynamayıp, sadece ligde kupayı kazanman bile yeterli. Ofansif bir futbol oynuyorsan, bol gollü sezonun ardından şampiyonda olmuşsan. Oyuncuların değerleri tr ligine göre uçuk şekilde artıyor. EPL'de aynı sayıda gol/asist yapıp uçuk rakamlara gitse tamam. ne de olsa dünyanın en iyi ligi. ama türkiye liginde 20-25 gol atıp uçuk bir şekilde oyuncu gidince bana da saçma geliyor Tabi şikayetçi miyim, değilim. kulüplerin hali orta da, borçlardan anca bu şekilde kurtuluyoruz.

    Ben borçlardan da kurtulamıyorum ki. 50 milyon euro bütçe var borçlar hala taksitle ödeniyor. Hayır oyunu etkilediğinden değil de insan rahatsız oluyor..




  • Fm genie scouttan kontrol ederseniz zivkovicin ulaşabileceği yetenek 200de /177. Neymarın 182 değeri mesela. Neymarı oynarken ilk 11deyken 90 milyona falan alabiliyosun. zivkovicin 60a 70e gitmesi normal bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.