Şimdi Ara

Tavsiyeler ! BET SİTELERİNİN KAPANMASI YATIRIMCILAR VE İTEMİ OLANLAR DİKKAT , OPSKİNS FİYATLAR DİP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan bet sitelerinin kapanmasıyla bet sitelerindeki botların hızlı bir şekilde itemleri nakite dönüştürme çabasına girdikleri aşikar. Şuan opskinste dün 270-300$ cviarında giden karambit doppler olmuş 234$ dahada hızla düşmeye devam ediyor .

3 yıldır doğru zamanda itemi elden çıkarıp doğru zamanda item alan biri olarak ve iyi para kazanmış biri olarak tavsiyem YATIRIM AMAÇLI EN AZ EYLÜL AYINA KADAR İTEM ALIMI YAPMAYIN SATICILARDA KAMPANYALAR YAPARAK ELLERİNDEKİNİ ÇIKARSINLAR

Fiyatları opskinsten kontrol edebilirsiniz nekadar düşer düşmez diye ,benden tavsiye gerisi size kalmış alım yapıcak olsam şuan opskinse 5000$ atıp tüm dip itemleri çekerdim ( Neden şuan yatırım yapmadığımın bazı sebebleri aşağıdadır ) :) ama dahada düşeceği için ölü bir yatırım olur . Yatırımcı arkadaşlara tavsiyem bu gidip tatil yapın bir süre piyasaya ara verin :)

Buda opskinsten doppler fiyat takibi yapabileceğiniz link bakalım nekadar düşecek

KARAMBİT DOPPLER FN 11:33 FİYAT ====234$
    M9 BAYONET DOPPLER FN 11:33 FİYAT======= 180 $
    AWP ASİİMOV FİELD TEST FİYAT 12:23 GÜNCEL FİYAT=====19,75 $ ( 60 TL ALTINDA AWP ASİİMOV FT Mİ ALICAKTIK :)
    GENİŞ YELPAZEDE BU FİYATLAR NE OLACAK BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

BİRDE BİZİM MİLLET PEK HESAP KİTAP YAPMAZ DİREK OO 100 E ALDIM 120 YE SATARIM ŞEKLİNDE DÜŞÜNÜYOR BU İŞLERİ BEN BİR MÜHENDİS OLARAK ENİNE BOYUNA HER TÜRLÜ HESABI YAPARIM

1) ŞUAN 180 $ 'a gidip m9 doppler fn aldım diyelim bana gelişi 540 değilmi şuan markette 825-850 tl dolaylarında güzel temiz bir fark var kar ettirir hele 1 yerine 10-15 tane alsam güzel para. Ama iş öyle kolay değil 825 tl olan item bakalım nekadar süre böyle kalıcak daha şu yeni kutu bıçakları piyasaya adam akıllı girmedi onlar girince bu eski dopplerler nasıl değişecek bu bir soru işareti

2) Diyelim fiyatlar toparladı markette fiyatlar 825-850 dolaylarında kaldı m9 dopplerin , denilene göre yeni aşamalı onay sistemi olan bir takas onay sistemi geliyormuş, acaba bu sistemde önüme gelen birini ekleyip istediğim zaman takas yapabilecekmiyim ? yoksa steam bana soracak mı en az 1 hafta bu kişiyle arkadaş olman lazım gibi şeyler soracak mı bu bizim diğer bilinmeyenimiz

3) Bu aldığım itemi ben kime satacağım ? Eskisi gibi csgodouble a itemi bozdurup aynı fiyattan istediğim küçük itemi alamayacağım parça parça bu itemi parçalamak için benim eskiden yaptığım şuanki item satıcılarının çoğunun uğraşmadığı sistem csgolounge üzerinden takasla küçültmek parçalamak .

4) Csgoloungede takas bundan 2 sene önceki gibi artık kar ettirmiyor çünkü itemi olan herkes kar bekliyor sen bu itemi küçültürken overpay bekliyeceksin fakat karşı tarafta bekleyecek belirli bir şeyden sonra müşterin bekliyor senden 50 tl lik skin ve sende 850 tl lik skin var aman biraz kar vereyim deyip itemini takasla parçalayacaksın kaç günde yaparsın bilemem.

5) YENİ MÜŞTERİ KİTLEN NE OLACAK ? Forumda çoğu item satıcısı çoluk çocuğa betlik item satıyor bu belirli bir grup yapıyordu bunu genelde Devrim yazıcı gavur ahmet genel müşteri kitlesi bet oynamak isteyen çocuklardı şimdi bu çocuklar artık item alabilecek mi ? İtemi ancak kullanma amaçlı alabilecek sen bir satıcı olarak piyasaya girip iş yapabilmen için benim gibi gavurahmet ve ekibi gibi belirli bir isim yapman lazım 0'dan başlıyorsan %80 den satma gibi bir fiyatı unut satacağın max %70 dir bilgin olsun oda uzun süre satılmaz bize getirirsin aman %3-le 5 le bekle bekle öldüm %65-70 arası size satayım diyeceksin

6) Bukadar başın ağrıdı ve itemi sattın %70 civarı en iyi ihtimal market fiyatı değişmezse 540' a aldın 575-580 tl ye satıın sence değer mi bu heyecana eğer 1 adet aldıysan ?

Hesaplı kitaplı size bir rehber o yüzden ince hesaplar yapıp düşünün yatırımlarınızdaki o 540 a aldım markette 825 tl offffffffffff kara bak gibi gözüken şey gerçekte nekadar görmeniz amacıyla yazdım özelden çok mesaj geliyor şu itemi alayım mı satayımmı şuan mı yapayım gibi genel yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 14 Temmuz 2016; 12:24:10 >

• Hocam sağol bilgilerin için peki yatırım için değilde kullanmalık envanter dizmek isteyenler için ne önerirsin ? OPSkins te şuan hemen çekilmeli mi yoksa beklemeli miyim?
  • kullanmalık için bence tam zamanı ama yatırım için hiç düşünmeyin
  • 2014 yazinda cologne ile 250k izleyiciye vurma ve csgo loungein asiri kullanilan biyer olması ve awp asiimovun sayica cok olup betten kazananlarda birsürü kopyasi olmasi ft yi 20$ a dusurdu ama 2015 basinda mlg colombus ve jackpot sitesi ve devamindaki inovasyonlar skin gamblingi asiri uc noktaya tasidi oyunda bu seviyede hizla populerlesti paralar buyudu buda skin pazarini canli tutuyordu valve hic olmadigi kadar hizli yeni skinler cikartiyordu ancak bu degisim talebi aşırı dusurmekle kalmayip asiri turemis iyi skin cesidinin talebinin dusmesine neden olcak awp m4 ak gibi main silahlar pahaliydi ancak cok fazla guzel tercih edilcek secenek yoktu ancak simdi hem fazla secenek var bu oyuncu sayısı ve gamblingin asiriligiyla dengeleniyordu kisaca artik fiyatlar ciddi anlamda dibe gidecek ve belli itemler disinda asiri uzun sure disinda pek bir yukselme beklememek lazim ancak en diplerde dengelendikten sonra tabiki biraz yukselcek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fire serpent düşsede alsak yav.
  • Bu işlere para yatıran, yatırım yapan arkadaşlar için üzülsem de bu kumar sitelerinin kapanacak olması iyi haber bence. Artık b.ku çıkmıştı.
  • tl;dr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Envanteri bosaltip fiyatlar dusunce almak mantıklı mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee nedir son durum? düştü mü arttı mı?
  • Bıçak alıcaksak şimdi mi almalıyız,yoksa dahada düşer mi fiyatlar?
  • 1 ay sonra 300lira nakite m9 doppler alıyormusuz olaylara gelll :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

1 ay sonra 300lira nakite m9 doppler alıyormusuz olaylara gelll :)

Artar bence gelecek aya

• Sattim itemleri pusuda bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.