Şimdi Ara

Zivkovici 60milyona satmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satmamak için 60milyon istiyordum real madrid verince şaşırdım. Hala kabul ete basmadım basamadım. Tek formda oynayan oyuncum satıcam galiba.
    http://imgim.com/andrijazivkovic_transfertransferteklifi.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RazorDota -- 14 Temmuz 2016; 0:30:48 >



  • Uzun zamandır oynamıyorum. Bunu görünce yeni kariyer yapasım geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklediğim birşey değildi. En çok brumayı 21e satmıştım. Satmamak için 60milyon herkes çekilirdi real madrid teklif yükseltti. Bende 55 milyon diyip dedim kabul ettiler. 100 milyon civarı bütçem var fakat aldığımda sırıtmadan oynayacakoyuncu alamıyorum işte. Böylede saçma oyun.
  • Sırıtmadan oynayacak derken anlamadım. 100 milyon sterlin sanırım bütçeniz bu paraya çok iyi oyuncular alabilirsiniz.

    Bu arada bende Bruma'yı 36 milyon avroya satmıştım.
  • oyun biraz zor. Süper oyuncu alıyosun ilk 5-10maç şov yapıyor sonra tırt. Taktiği ezbberliyomuş karşı takım
  • bende diyorum yılların FM oyuncusuyum bir süre sonra bu 16 da neden takım mantara bağlıyor Demek ki bundanmış.

    Feneri deplasmanda 4-0 yenip bir daha ki evimde adana'ya 5-1 yeniliyordum.

    Sonrası alt-f4
  • işte zivkovic öyle bi oyuncuydu ki her maç iyi performans sergilebiliyodu zaten ondan real 60 verdi. aubemayanı aldım forvete 13milyona bi sağ kanat bi sağ bek telleste gitmek istio onuda 13-14e satıp bi sol bek semih kaya yı kesebilecek bir türk defans ve selçuğu satıp yerine bir türk os alıcam. arda gelse alıcam chelseada üzgün falan ama gsyi küçük görüyor terbiyesiz.
  • sağ kanatta içe kat eden oyuncu olarak mı oynattınız Zivkovic'i ?
  • iyi teklif gelmiş 2022 ye kadar fenerde oynattım zivkovici gol kralı vs oldu hem ligte hem şampiyonlar liginde lakin 30m euro üstünde teklif gelmedi.
  • hocam satın. elde tutunca oyunun zevki kalmıyor. tekrar yine yeniden yerine oyuncu almaya calısın. oyuncu tam oturmasın satmaya calısın falan. yoksa her maç win bi anlamı kalmıyor oyunun.
  • Öyle oynattım fakat ben tatile gidince asistan kanat oyuncusu olarak solda oynatıyodu.
  • fm 2016da her maç win yok. Akhisardan 3 yemek var.
  • 54 milyon euro nakit parayla ben sıfırdan takım kurarım Ben satardım, gelen parayla yerini doldurabilecek bir oyuncu alır gerisini antrenman-altyapı tesislerini geliştirmek için kullanırdım.
  • İhsan_Y kullanıcısına yanıt
    Çok süper rotasyonlu takım kuruyosun fakat türk alman gerekiyor. Semih kayadan başka as kadroda türk yok. Enes ünal var oda iş yapabiliyo ama diğerlerini almak çok zor. 50milyon eurom arttı 102 milyondan süper takım krudum. İscoyu alcaktım gelmedi şerefsiz. Ardayı alcaktım hem iyi değil hemde 31 yaşında 7milyon euro istiyo koşamıyorda türk oyuncu rotasyonu bulmak çok zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Realperen

    Çok süper rotasyonlu takım kuruyosun fakat türk alman gerekiyor. Semih kayadan başka as kadroda türk yok. Enes ünal var oda iş yapabiliyo ama diğerlerini almak çok zor. 50milyon eurom arttı 102 milyondan süper takım krudum. İscoyu alcaktım gelmedi şerefsiz. Ardayı alcaktım hem iyi değil hemde 31 yaşında 7milyon euro istiyo koşamıyorda türk oyuncu rotasyonu bulmak çok zor.

    Hocam bir sürü isim sayabilirim yerli rotasyon için. Hatta direk 11 yapayım:

    M. Günok
    Şener Ahmet Ç. X Köybaşı

    X X

    Bilal Başacıkoğlu X X
    Nadir Çiftçi

    Hepsi sudan ucuz. Formda tutarsan ligde rahat şampiyon olur bu kadro. Diğer bölgeler aklıma gelmedi şimdilik istersen akşama girip bakarım kim var kim yok. Sene 2017deyim.




  • semih kaya cenk gönen oğuzhan özyakup selçuk inan(rotasyon yaptım koca kaptanı xd) atilla turan sağ bek alpaslan öztürk sol bek(milli takımdan çektim direk) serdar aziz ,kerim koyunlu, enes ünal
    şu an her maç ortalam 3-0 yeniyorum aubemayang sağolsun leblebi gibi gol atıyor. Ya ben istiyorum ki hakan çalhanoğlu gelsin arda ama abartmasınlar maaşı. Arda gelmek için 7milyon euro istiyor kanat ve beklerden hızlı akın oynuyorum ardanın hızı 10 8milyon euro verecek kadar oynasa alayım ama yok. Zivkovic tarzı türk adam gelsin ama yok. Altyapı antrenörlerine sorumlusuna falan iyi para yatırdım. 3-4 yıldız olabilcek türkler gösterio ama tık yok.
  • Hocam altyapıları takip et. Şansın varsa bulursun. Özelilikle Bundesliga'dan çok iyi Türk regenler çıkıyor. Şu anki kariyerinde bir tane 16 yaşında kanat buldum ilk kontrol dribling özel yetenek teknik pas 16 hepsi.

    Zaten kendi kariyerimde Beşiktaş olduğum için yerli sıkıntım yok. Oğuzhan Cenk Töre Frei felan as oynattığım için baya geliştiler avrupa lig her türlü götürüyorlar. Zivkovic tipi olarak Cengiz Ünder favorim.
  • oğuzhanın sözleşmesinde 5milyona yerli kulübe serbesst kalır var. Verip alıyorum direk gökhan töreye 35milyon istemese bjk alcaktım onun yerien arjantinli bi adam aldım hız hızlanma 19 adam geçmeyi seviyo bide orta yapma falan 14 ama asist kralı oldu

    ilk sezonumda ilk dönemde 16 puan farkı varken sene sonu 1le şampiyon oldum. 2 .sezonda ilk dönem 8.ydim sonra tatile çıktım 2.olmuş takım. Sonra içe kat eden oyuncuları satıp hızlı kanat hızlı bek oyuncuları aldım. Savaşçı orta sahalar aldım oyun kurucular yerine. Bide obemayangı aldım 19 hız 19 hızlanma. Fenere 6 bjkye 5 attım. Bu oyunda hızlı oyunculara karşı açık var teknik oyuncular bilmiyorum pek iş yapmıyor.
  • Barkın 147 B kullanıcısına yanıt
    valla internetten falan bulmadım hile gibi değildi. Açtım direk menajeri önerdibana. Gözlemci dedi 2,5 yıldız 5 olucak direk aldım. Aldığım tüm oyuncular zaten satış listesi veya önerilen adamlar oluyo. Brezilyaya bi gözlemci yolladım tüm 5yıldız olcakları aldım max 3 oldular xd.
  • büyük kulüpler araya girince maaşı yükseltcen biraz. yani 1milyon veren gsyemi gidersin 1milyon veren realemi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.