Arkadaşlar 2.elden Sapphire x800gto 256 mb ddr3 ekran kartı alacağım. Satıcıyla anlaştım. Yalnız merak ettiğim benim Foxconn TLA-397 model kasamın içindeki 350 wattlık güç kaynağı bu ekran kartını sorunsuz çalıştırır mı? Bu psu gerçek 350 watt mıdır? Güç kaynağının üzerinde max. 17 amper(tek kanal 12v) ifadesi de var. Sistem bileşenlerim şöyle: Asus K8N anakart Amd s754 2800+ 64 bit işlemci 80gb Samsung sata hdd 2x512 mb Twinmos ddr 1 adet Samsung Dvd Combo 1 adet usb mouse 1 adet 92'lik kasa fanı
Aynı kartı Everest 400W lık (yandan 400 tabii ) bi PSU ile 2 ay kullandım, bi sorun olmadı. Benim PSU nun yanında +12V ---> 12A Tek hat üstünden verebildiği yazıyor, etiketinde. Bence kullanabilirsin. Bu arada kaça anlaştın sorması ayıp , ayrıca hayırlı olsun yeni kartın
Bir arkadaş Raidmax kasanın içinden çıkan 420watt psu ile bu ekran kartını çalıştıramadığını söylemiş. Kafam iyice karıştı byted1 kardeş. Ne yapsam bilmiyorum. Bu konuda başka yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar?
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Kasanın içindeki güç kaynağının üzerinde herhangi bir marka bilgisi bulunmuyor. Sadece teknik bilgiler bulunuyor. Biraz sonra becerebilirsem bir resmini buraya koyacağım ama bu kasa piyasada oldukça çok satılan bir kasa. Pek çok marka sistem bilgisayar satarken bu kasanın üzerine kendi adını yazıyor. O yüzden kullanan arkadaşlar varsa onlar da cevap yazabilirler.