Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
@@Su hazneli süpürgeler hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> @@Su hazneli süpürgeler hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
suzi dilara
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

25 Ocak 2007; 19:48:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Alırken neye dikkat etmeliyiz
Kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar
Havayı temizleyen modellerin extra katkısı

...vs gibi birçok merak ettiklerimizi burada paylaşalım

Kullananlar modellerini fiatlarını ve tavsiyelerini yazarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 21 Mayıs 2008; 8:18:25 >
Kaplan Bey

25 Ocak 2007; 23:42:00 

3 gun once cleanmax denılen bir alet aldım ihlas pazarlamadan geldiler eve, rainbow da kullandı bizimkiler zamanında, bozulunca buna yöneldik şimdi, 3 gundur kullanıyoruz bu aleti gayette guzel, istersen bana satan arkadaşın telefonunu verebilirim evine bi sunuma gelsinler, zaten mrk etme bende almam diyordum, 2 saat sonra supurgem oldu, acayip bir pazarlamaları var

dogu1925

25 Ocak 2007; 23:45:38 

kullanışlı degil çok teferruatlı halı yıkamadan kuru(sulu) sisteme geçmek izmir den karşıyakaya geçmekten zor ve ses çok bence o para degmez 1600 ytl iyi bir kuru süpürge alın işinize yarar birde arkaya falan yani süpürgenin hava çıkışına ışık tıtıyorlar bak nasıl pis hava çıkıyor diye ama evdeki süpürge iyi ise bir şey çıkmıyor yani o para etmez gelsinlerde görün

candogan62

26 Ocak 2007; 0:11:56 

quote:

Orjinalden alıntı: dogu1925

kullanışlı degil çok teferruatlı halı yıkamadan kuru(sulu) sisteme geçmek izmir den karşıyakaya geçmekten zor ve ses çok bence o para degmez 1600 ytl iyi bir kuru süpürge alın işinize yarar birde arkaya falan yani süpürgenin hava çıkışına ışık tıtıyorlar bak nasıl pis hava çıkıyor diye ama evdeki süpürge iyi ise bir şey çıkmıyor yani o para etmez gelsinlerde görün
Aynen bizim eve de geldi ihlas pazarlamacıları.Bizim süpürgeye(Siemens halı yıkama) o ışık testini uyguladılar makina toz atmadı:D Sonra bu süpürgeyi atın,işe yaramaz türünden saçma sapan desteksiz laflar söylediler.Hiç almaya değmez bence,çok zahmetli temizliği falan.Ayrıca süpürgeyi tanıtırken hijyenden bahseden adamların ayakları kokuyordu:)Tam eğlendik yani:) Halı yıkama makinesini annem kullanırken zorlandığından(ağır çünkü)şimdi de yeni süpürge aldık 130YTL Profilo küçük süpürge sessiz ve müthiş çekiyor.Halıyı vakumluyor resmen.Işık testini onda da denedim toz falan atmıyor.Şiddetle tavsiye ederim,emsalleri Çin malı Bendeki Almanya'daN ithal Bosch'unki ile birebir aynı.Zaten torbasını Bosch bayisinden alıyoruz.

>>> C / _ \ N <<<
suzi dilara
Uzaklaştırılmış

26 Ocak 2007; 0:57:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Kaplan Bey

3 gun once cleanmax denılen bir alet aldım ihlas pazarlamadan geldiler eve, rainbow da kullandı bizimkiler zamanında, bozulunca buna yöneldik şimdi, 3 gundur kullanıyoruz bu aleti gayette guzel, istersen bana satan arkadaşın telefonunu verebilirim evine bi sunuma gelsinler, zaten mrk etme bende almam diyordum, 2 saat sonra supurgem oldu, acayip bir pazarlamaları var

Katıldığınız için teşekkür ederim

nerden aldığınızı bilmiyorum ama ben Kayseri deyim şimdi.

yine de telefonunu verirseniz bi düşünürüm

MERSİ
[image][/image]
Kaplan Bey

30 Ocak 2007; 0:56:35 

İhlas pazarlama,
Ahmet Altay , tel: (212) 454 63 51

Kaplan İşcanlı 'dan aldığınızı belirtirsiniz telefonlarını. zaten gerekli yardımı yapıcaklardır bir kere arama gafletine düştünüzmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan Bey -- 30 Ocak 2007; 0:58:00 >

suzi dilara
Uzaklaştırılmış

31 Ocak 2007; 21:06:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Kaplan Bey

İhlas pazarlama,
Ahmet Altay , tel: (212) 454 63 51

Kaplan İşcanlı 'dan aldığınızı belirtirsiniz telefonlarını. zaten gerekli yardımı yapıcaklardır bir kere arama gafletine düştünüzmü

kAPLAN BEY

Bi de ne kadara aldığınızı söyleseydiniz iyi olurduuu.
Zira ben o makinaların epey bi pahalı olduğunu duymuştum..
İhlas ınkini bilmiyorum ama bakıcaaz artık

Ayrıca ben Kayseri deyim burda da var bayiiileri. eve gelmeleri gerekebilir bence

(ben de iii bi temizlik yaptırırım )

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 14 Mayıs 2008; 16:26:58 >
suzi dilara
Uzaklaştırılmış

14 Mayıs 2008; 12:12:07 

su ile temizlik yapan elektrikli süpürgeler hakkında bilgisi ve tavsiyesi olanlar tavsiyeleriniz var mı?

maazsalman

14 Mayıs 2008; 13:37:26 

sunny marka elk.süpürgesini 2 aydır kullanıyorum.1800 watt. ses seviyesi fazla. ancak temizlik olarak iyi. 120 ytl ye aldım. bence sulu sistemler daha iyi gibi. tavsiye ederim. biraz daha fazla para verip daha donanımlı modellerinide düşünebilirsin. bence fazla para vermeye gerek yok. tavsiye ederim.

Dünyada her nimeti bıraksam ne çıkar ki.
Orada O varken,burada bırakılmaz ne var ki?(NFK)
suzi dilara
Uzaklaştırılmış

14 Mayıs 2008; 16:54:56 

SUNNY markasında ,ses dışında performansı iyi ve fiatı da çok uygunmuş,dış aksamı nasıl acaba plastiği hemen kırılabilecek cinstense bakmıyım hiç....

teşekkürler yine de
afacan!

17 Mayıs 2008; 21:11:39 

Sayın suzi dilara, şu an için sulu sistemde fiyat/performans olarak en iyisi Arnica Hidra. Aşağıdaki linkte bu cihaz tartışılıyor. Görmüşsünüzdür muhtemelen ama yine de adresi ekleyeyim:

http://forum.donanimhaber.com/m_20110076/tm.htm

suzi dilara
Uzaklaştırılmış

19 Mayıs 2008; 18:21:58 

Teşekkürler @Afacan

iyi oldu; görmemiştim
kontrolsuz_guc

19 Mayıs 2008; 18:35:42 

thomas twin tt aldım, 2. halımı yıkadım az önce
güzel temizliyor ama çok teferruatlı, birsürü aksesuarı var, zamanla alışırım sanırım

suzi dilara
Uzaklaştırılmış

21 Mayıs 2008; 8:50:36 

Sizinki de yeni sayılır demek
Yani makinanın 2. performansı bu ,nasıl çekimi temizliği kolay mı ?

aslında bir resim ekleseydiniz aparatlarıyla ne güzel olurdu
kontrolsuz_guc

21 Mayıs 2008; 9:13:08 

güzel çekiyor, 2 halı ve bir yatak yıkadım. 1-2 saate kalmadan kurudu, belki daha çabuk, baktığımda kuruydu yani
biraz büyük kuru süpürgelere göre, arkanızdan gelen bir süpürge değil, elinden tutup gezdirmek gerekiyor
temizlik kolay, her parçası çıkıp yıkanıyor.
ama elde yıkama performansı beklememek lazım. bir sonraki halıyı kosla ile yıkamayı düşünüyorum. içinden çıkandan daha iyi yıkayacağını düşünüyorum.

mllm

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 1:59:42 

Biz de 6 ay kadar oldu Fakir Prestige Duo aldık.
İlk bir ay kadar -halılar da yeniydi- 2 defa suyunu değiştiriyorduk. Artık bir defada temizliyor. Evde toz azaldı.

Artıları:
İki tane haznesi var, biri su için biri de kuru torba. Acil veya teferruatsız temizliklerde suyla uğraşmadan kuru çekim yapılabiliyor.
Ivır zıvır parçaları yok. Yer kaplamıyor.
Köpük kesici diye bir sıvı veriyorlar ama kullanmasanız da problem olmuyor.

Eksileri:
Su haznesi 600 ml (biraz az), ilk temizliklerde tek depo yetmiyor.
Kablo sarıcısı takılabiliyor.
Boyası biraz kolay çiziliyor.

----------
Süpürgeyi devirmemelisiniz. Devrilirse hemen kapatıp, motorunu kontrol etmeli, içi kuruyana kadar çalıştırmamalısınız.
Arnica'nın modelleri ucuz (150 Ytl civarı) alıp memnun kalan arkadaşlar var.

[[[[[____DH VOLKSWAGEN KULÜBÜ 2004 POLO____]]]]]

Dünya düşse peşimize, yer sarsılsa yerinden, ne senden geçeriz, ne senin eserinden ...
MACH25

24 Mayıs 2008; 14:49:28 

Arkadaşlar bu konuda piyasada birçok marka var. Aslına bakarsanız hepside kandırmaca.
ihlasın hangi ürünü işe yarıyor merak ediyorum doğrusu. Bu insanlara daha fazla prim vermeyelim.
Senelerdir işe yaramayan malları fahiş fiyatlardan satarak milleti kandırdılar.
Ne de olsa bedava almıyoruz. Para kolay kazanılmıyor. Bu konuda sizlere NILFISK diye bir markayı tavsiye ediyorum.
Danimarka kökenli ve işi sadece süpürge üretmek olan bir firma. Her özellikte ve her bütçeye uygun ürünleri var.
http://www.nilfisk-advance.com.tr/Household.aspx

Forza Kartal

28 Mayıs 2008; 18:33:05