ben gecen sene Ozel Bornova Kolejinden mezun oldum....
Tamamdır birde yaş yazarsan sevinirim
Arkadaşlar bu arada bu yaptığım birbirimizi daha iyi tanımak açısından önemli olacaktır. En azından forumdaki İzmir'li arkadaşlarımızın nerden mezun olduğunu yaşını hangi okullarda okuduğunu daha rahat görebiliriz.
topliyip yazayim en iyisi
ObOchine----->BornoVa Mezun:Ozel Bornova Koleji Yas:18 olcak 3 ay sonra
Ankara'da güzel de insana memleketi farklı geliyor be. Bence İzmir'in Ankara'dan kocaman bir farkı var. Deniz ve kokusu, martılar,vapurlar, yakamozlar,... hangi birini sayayım
memleketi izmir olup da anakara'yı seven bir seni gördüm.
İyi de Ankara'yı sevdiğimi nerden çıkardın. Sadece güzel yer dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raist1907 -- 25 Şubat 2007; 16:29:13 >
Ankara'da güzel de insana memleketi farklı geliyor be. Bence İzmir'in Ankara'dan kocaman bir farkı var. Deniz ve kokusu, martılar,vapurlar, yakamozlar,... hangi birini sayayım
memleketi izmir olup da anakara'yı seven bir seni gördüm.
İyi de Ankara'yı sevdiğimi nerden çıkardın. Sadece güzel yer dedim
sayın arkadaşlar şehir fanatikligi yapmayın yurdumuzun her karışı güzeldir her yerin farklı bir güzelligi vardır,bende annemde oglumda izmirliyiz ama ben malatyayıda severim erzurumuda,çanakale'(gelibolu)yide severim bundan acaip bir şey yok
Orjinalden alıntı: gurcan1 sayın arkadaşlar şehir fanatikligi yapmayın yurdumuzun her karışı güzeldir her yerin farklı bir güzelligi vardır,bende annemde oglumda izmirliyiz ama ben malatyayıda severim erzurumuda,çanakale'(gelibolu)yide severim bundan acaip bir şey yok
Ama İzmir gibisi dünyanın hiçbir yerinde yok. Gezdim biliyorum
Valla abi keşke olabilsem çok önemli bir sınavım var. Bunu iyi geçirebilirsem gelicem İzmir'e ve dağıtmaya çok ihtiyacım var. 3-4 kişi bile olsak gidelim bir yerlere.
Valla abi keşke olabilsem çok önemli bir sınavım var. Bunu iyi geçirebilirsem gelicem İzmir'e ve dağıtmaya çok ihtiyacım var. 3-4 kişi bile olsak gidelim bir yerlere.
tabii bir aksilik olmazsa iyi olur bugün babam ege üniversitesinde tedaviye başladı
doktor tedavi olmazsa 6 ay olursa belki 1 sene yaşar dedi
Sevindirici bir haber. Umarım Allah uzun ömürler verir. Aman tedavisi olsun da. Bu habere sevindim. ASlında sevinsemmi üzülsemmi ama ben sevinmeyi tercih ettim. 2 günden 1 seneye çıktı.
Sevindirici bir haber. Umarım Allah uzun ömürler verir. Aman tedavisi olsun da. Bu habere sevindim. ASlında sevinsemmi üzülsemmi ama ben sevinmeyi tercih ettim. 2 günden 1 seneye çıktı.
bende anlamıyorum her doktor başka bir şey diyor ve asla agrısının sızısının olmaması ve kendisininde bir şey bilmemesi niye beni hasaehaneye yatırdınız ben burada kalmak istemiyorum demesi bakalım
bende anlamıyorum her doktor başka bir şey diyor ve asla agrısının sızısının olmaması ve kendisininde bir şey bilmemesi niye beni hasaehaneye yatırdınız ben burada kalmak istemiyorum demesi bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo -- 4 Mart 2007; 9:30:55 >
Angel remember how we'd chase the sun Then reaching for the stars at night As our lives had just begun When i close my eyes i hear your velvet wings and cry I'm waiting here with open arms - oh can't you see Angel shine your light on me
Bende izmir/narlıdere den.. Lise öğrencisiyim.. Bornova Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi/Doğum tarihim 08 Nisan 1992
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C1 SaNSui -- 4 Mart 2007; 1:48:24 >
@cfd7a
Arkadaşım aramıza hoşgeldin. İmzamız ilk sayfa ilk mesajda mevcut. Oradaki imza örneğini kopyala yapıp imza kısmına yapıştırıcaksın hepsi bu kadar. Yapamazsan yine yardımcı olurum. Sende yaş ve yılıyla birlikte okul bilgilerini yazarsan sevinirim.
Arkadaşlar bu arada Peugeot 106 Quicksilver model araba arıyorum. Göreniniz bileniniz varsa yönlendirirseniz sevinirim.
Aramıza hoşgeldin. Listeye ekliyorum. İyi paylaşımlar iyi forumlar. Meslek lisesinden mezunum bende ama her meslek liseli gibi adam olmak için meslek lisesinden mezun olmanın bir işe yaramadığını öğrendim.
edit : Bu arada yaşını 18 yazdım. Çaktırma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_35 -- 5 Mart 2007; 16:22:51 >
Kardeş Sarnıç Gaziemir'e bağlı değil mi? Gaziemiri seçmeniz daha iyi olucaktır. Çünkü heryeri eklersek kimsenin taleplerini karşılayamayız. Mahalle mahalle herkes ister. Sizden rica ediyorum Gaziemir i kullanın. Ben Gaziemir'e bağlı biliyorum değilse lütfen en yakın semti kullanın.
Kardeş Sarnıç Gaziemir'e bağlı değil mi? Gaziemiri seçmeniz daha iyi olucaktır. Çünkü heryeri eklersek kimsenin taleplerini karşılayamayız. Mahalle mahalle herkes ister. Sizden rica ediyorum Gaziemir i kullanın. Ben Gaziemir'e bağlı biliyorum değilse lütfen en yakın semti kullanın.
evet haklısın ben mesela şirinyeliyim ama bucaya baglı oldugu için bucayı işaretledim yoksa bende mahallemizin adınıda yazın derim
Aramıza hoşgeldin. İyi paylaşımlar iyi forumlar. Listeye ekledim.
Bu arada şaka maka 100 kişiye ulaşıyoruz. Arkadaşlar birde mesleklerini yazarlarsa (Okumayanlar ) daha iyi olur. En azından bir işimiz olursa yabancılara gitmeyiz.
Hoşgeldiniz aramıza. Biraz kendinizden bahsedermisiniz? Hangi semt, okulunuz (tabi okuyorsanız, okumuyorsanız en son mezun olduğunuz okul ve yılı) yaşınız, mesleğiniz??
Siz bir Eskişehir'li olarak güzel şehrimizi merak etmeniz sevindirici. Övmek gibi olmasın bir giren bir daha çıkamıyor bu şehirden ... Konunun 1. ve 2. sayfasında oldukça fotoğraf mevcut Onun dışında;
oy kullanmadım, oyumu hatay için saklıyorum, hatay'ı ekleyin yoksa işi yavaşlatma eylemi yaparız bu arada kendi çekmiş oldugum izmir'e ait 2 adet fotoğraf koyayım da çorbada tuzumuz olsun..
bu resmi bayaa geç çekmiş olmalısın, zira o yolu bu kadar sessiz çok geç saatlerde görebilirsiniz ancak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atikanatasoy -- 19 Mart 2007; 1:25:18 >
Yeni eklenecek ve eklenip daha önce yaşlarını semtlerini ve yıllarıyla birlikte okullarını vermeyen arkadaşlar bu bilgilerini yazarlarsa listeye ekliycem.
Ya kimseyi karşılaştırma ve bölme gibi bir niyetim yok. Sadece imzamızı eklemiş olan kullanıcıları as diğerlerini asıl kullanıcılar diye yazdım. Yaş ve okul bilgilerini ekliyorum.
@ceycey84x
Ekledim listeye yılıyla birlikte okul bilgilerini de yazarsan sevinirim.
Bu arada nickimi değiştirdim.
Yeni nickim : Yarbay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 25 Mart 2007; 0:06:33 >