Blue Orb II 'nin LGA 775 desteklediği yazıyor ama core 2 duo destekleyip desteklemediği yazmıyor? Bu konuda bilgisi olan var mı? Bir de soğutucu olarak ne önerirsiniz?
Hocam lga yı destekliyor olması yeterli. Yani core 2 duo yu destekliyor. Blue orb II parasının hakkını sonuna kadar veren bir soğutucudur. Ben düne kadar kullanıyordum yerine Big Typhoon aldım daha yeni taktım. Performans vermesi zaman alır ama ben ilk taktığımda bile en azından aynı performansı vermesini bekliyordum. Bir hafta sonra netleşir ama big typhoon 2 derece daha kötü blue orbtan. Yani blue orb 2 oldukca iyi daha fazla para vermene gerek yok...
q6600 (3.6 Ghz) / Abit IP35 / 4 Gb DDR2 800 Ram (2x2) / 8800GT 512Mb / 2 X 250 Gb Seagate Sata II - 500 Gb Seagate Sata II / Thermaltake VA1000 Kasa / /750 Watt Thermaltake PSU / (Diğer ıvır zıvırlar)
Hocam lga yı destekliyor olması yeterli. Yani core 2 duo yu destekliyor. Blue orb II parasının hakkını sonuna kadar veren bir soğutucudur. Ben düne kadar kullanıyordum yerine Big Typhoon aldım daha yeni taktım. Performans vermesi zaman alır ama ben ilk taktığımda bile en azından aynı performansı vermesini bekliyordum. Bir hafta sonra netleşir ama big typhoon 2 derece daha kötü blue orbtan. Yani blue orb 2 oldukca iyi daha fazla para vermene gerek yok...
Evet bence de fiyatına göre mükemmel bi soğutucu hakkaten.Daha önce kullandım ben de gayet memnundum soket 939 amd sistemde..
arkadaşlar peki blue orb 2 nin devir hızı nedir? bu arada topici açan arkadaş thermaltake'in sitesinden incelerse ürünü destekleyen işlemcileri görecektir.
1700 devir yapıyor. Ama tavsiyem bir fan kontrolcüsü ile 1300 civarına düşürmen. Benimki gibi sessizleştirilmiş bir pc de fan sesi bariz belli oluyor. 1300 devire çekince hem çok performans düşüsü olmuyo hem de ses duyulmuyor. Ama makinende bi sürü gürültücü fan varsa default çalıştırabilirsin ve kulağına ekstra bir sesde gelmez.
q6600 (3.6 Ghz) / Abit IP35 / 4 Gb DDR2 800 Ram (2x2) / 8800GT 512Mb / 2 X 250 Gb Seagate Sata II - 500 Gb Seagate Sata II / Thermaltake VA1000 Kasa / /750 Watt Thermaltake PSU / (Diğer ıvır zıvırlar)
BENDEDE AYNI KASA VAR TT BLUE ORB TAM OTURUYO AMA BU FANDAN BEN DE VARDI 2 GÜN ÖNCE SATTIM SU SOUTMAYA GEÇTİM BLU ORB UN YENİ VERSİYONU ÇIKIYO BLU ORB FX İSTERSEN BİRAZ BEKLE ONU ALIRSIN PERVANEDE KAYAN YAZI EFEKTİ SICAKLIK DESİBEL GİBİ ŞEYLER GÖSTERİO DEĞİŞİK VERSİONLARIDA ÇIKACAK
blueorb 2 değilde eski modeli var elimde, o LGA ları desteklemiyor mu? veya desteklemiyorsa desteklemesini nasıl sağlayacaz, sanınırım sadece alta takılan o aparatı yok benim elimde onun dışında ir değişiklik göremedim 2. versiyoununda... doğru mudur?