Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Blue Orb II Core 2 Duo destekliyor mu?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Blue Orb II Core 2 Duo destekliyor mu? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sbasol1981

25 Ocak 2007; 16:54:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Blue Orb II 'nin LGA 775 desteklediği yazıyor ama core 2 duo destekleyip desteklemediği yazmıyor?
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Bir de soğutucu olarak ne önerirsiniz?

white_predator

25 Ocak 2007; 17:20:21 

Hocam lga yı destekliyor olması yeterli. Yani core 2 duo yu destekliyor. Blue orb II parasının hakkını sonuna kadar veren bir soğutucudur. Ben düne kadar kullanıyordum yerine Big Typhoon aldım daha yeni taktım. Performans vermesi zaman alır ama ben ilk taktığımda bile en azından aynı performansı vermesini bekliyordum. Bir hafta sonra netleşir ama big typhoon 2 derece daha kötü blue orbtan. Yani blue orb 2 oldukca iyi daha fazla para vermene gerek yok...

q6600 (3.6 Ghz) / Abit IP35 / 4 Gb DDR2 800 Ram (2x2) / 8800GT 512Mb / 2 X 250 Gb Seagate Sata II - 500 Gb Seagate Sata II / Thermaltake VA1000 Kasa / /750 Watt Thermaltake PSU / (Diğer ıvır zıvırlar)

sbasol1981

25 Ocak 2007; 17:37:42 

quote:

Orjinalden alıntı: white_predator

Hocam lga yı destekliyor olması yeterli. Yani core 2 duo yu destekliyor. Blue orb II parasının hakkını sonuna kadar veren bir soğutucudur. Ben düne kadar kullanıyordum yerine Big Typhoon aldım daha yeni taktım. Performans vermesi zaman alır ama ben ilk taktığımda bile en azından aynı performansı vermesini bekliyordum. Bir hafta sonra netleşir ama big typhoon 2 derece daha kötü blue orbtan. Yani blue orb 2 oldukca iyi daha fazla para vermene gerek yok...

Evet bence de fiyatına göre mükemmel bi soğutucu hakkaten.Daha önce kullandım ben de gayet memnundum soket 939 amd sistemde..

.::HANDSOME::.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Şubat 2007; 10:41:13 

arkadaşlar peki blue orb 2 nin devir hızı nedir?
bu arada topici açan arkadaş thermaltake'in sitesinden incelerse ürünü destekleyen işlemcileri görecektir.

http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0257/cl-p0257.asp

BASS : ıııııııı[]ııııııııııııı Treble : ııııııııııııııııı[]ıııı Z5500 : ıııııııııııııııııııı[]ıı

white_predator

11 Şubat 2007; 11:50:41 

1700 devir yapıyor. Ama tavsiyem bir fan kontrolcüsü ile 1300 civarına düşürmen. Benimki gibi sessizleştirilmiş bir pc de fan sesi bariz belli oluyor. 1300 devire çekince hem çok performans düşüsü olmuyo hem de ses duyulmuyor. Ama makinende bi sürü gürültücü fan varsa default çalıştırabilirsin ve kulağına ekstra bir sesde gelmez.

q6600 (3.6 Ghz) / Abit IP35 / 4 Gb DDR2 800 Ram (2x2) / 8800GT 512Mb / 2 X 250 Gb Seagate Sata II - 500 Gb Seagate Sata II / Thermaltake VA1000 Kasa / /750 Watt Thermaltake PSU / (Diğer ıvır zıvırlar)

Rockford Fosgate

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Şubat 2007; 12:07:33 

Blueorb tavsıye etmıyorum bellı bır sevıyeden sonra yetersız gelıyor...

TT Big typhoon yada butcene gore Zalman 9700led alabılırsın.

Ama f/p TT BT

C2D yuksek mhz lerde cok ısınıyor ve blue orb yeterlı gelmez amd degıl cunku bu

Hardware-Arena OC Team

Sp1M 9.984 E6600@5140mhz Lian-Li V2000 + Sony 40V3000 User

Su soğutmam: Swiftech Apogee GTX Extreme|2 x Swiftech MCW30 SLI|Thermochill PA120.3 Radiator+Alphacool 240+120mm Rad. |Laing D5 1500lt| Dangerden Maze4 |1/2'' Primoflex Tube|1/2''barbs|XSPC Reservoir|4x120mm FM123 fan
leo1999

15 Haziran 2007; 13:47:35 

beyler, blue orb 2 feel hurricane II kasaya sığarmı. 14 cm genişliği varmış.

mehmet328

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 9:29:12 

BENDEDE AYNI KASA VAR TT BLUE ORB TAM OTURUYO AMA BU FANDAN BEN DE VARDI 2 GÜN ÖNCE SATTIM SU SOUTMAYA GEÇTİM BLU ORB UN YENİ VERSİYONU ÇIKIYO BLU ORB FX İSTERSEN BİRAZ BEKLE ONU ALIRSIN PERVANEDE KAYAN YAZI EFEKTİ SICAKLIK DESİBEL GİBİ ŞEYLER GÖSTERİO DEĞİŞİK VERSİONLARIDA ÇIKACAK

Pro modding= :uzun lafın kısası extreme olan herşey var
fazla uzun yazamıyorum çünkü 2 satır yazdığım halde 3.cü kez imzam kural dışı...
kıskananlar çatladı imzamıda çatlattı
BLUE MAnN

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 11:59:28 

blue orb un yeni modeli baya şekilmiş yahuu...

..: SİSTEMİM :..
..: SIVI SOĞUTMA SİSTEMİM :..

memet

18 Mayıs 2008; 1:00:02 

blueorb 2 değilde eski modeli var elimde, o LGA ları desteklemiyor mu? veya desteklemiyorsa desteklemesini nasıl sağlayacaz, sanınırım sadece alta takılan o aparatı yok benim elimde onun dışında ir değişiklik göremedim 2. versiyoununda... doğru mudur?

http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0257/cl-p0257.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 18 Mayıs 2008; 0:59:19 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Blue Orb II Core 2 Duo destekliyor mu? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
Compex 2007 : Eray SOFT
Compex 2007 : Eray SOFT Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç