Şimdi Ara

Samsung Galaxy J2 2016 ve Smart Glow resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy J2 2016 ve Smart Glow resmiyet kazandı


    Geçtiğimiz hafta Samsung açısından oldukça hareketli günlere sahne oldu. Özellikle giriş seviyesi Galaxy J serisi bir çok farklı sınıfta yeni akıllı telefon modellerine kavuştu. Serinin asıl oyuncusu ise sahneye en son çıktı.


     


    Geçtiğimiz haftaki 7 inçlik Galaxy J Max ve 4.3 inçlik Galaxy J1 Ace Neo modellerinden sonra, serinin asıl oyuncusu Galaxy J2 2016 modeli de duyuruldu. Bu modelin en önemli özelliği Smart Glow adındaki yeni LED bildirim teknolojisini sunuyor olması.


     


    Smart Glow, ön taraftaki LED bildirim yerine, aydınlatma sistemini kamera yuvasının çevresine yerleştiriyor. Kullanıcılar farklı fonksiyonları Smart Glow teknolojisine ekleyebiliyor. Örneğin gelen uygulama bildirimine göre farklı bir renk belirleyebiliyor veya batarya, depolama alanı gibi donanım bazlı uyarılarda da farklı renkte bildirimler alınabiliyor. Son özellik ise geri sayım ile fotoğraf çekerken kullanıcının uyarılması oluyor. Samsung, bu özelliği üçüncü taraf geliştiricilere de açacak.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Gear S2 için en büyük güncelleme geliyor

    Galaxy J2 2016 modeli geçen yıl olduğu gibi yine mütevazi bir donanımla geliyor. 5 inçlik 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran barındıran modele, Cortex-A7 tabanlı 4 çekirdekli bir işlemci güç veriyor. Samsung, bu telefonda Turbo Speed Technology (TST) adında bir yazılım çözümü kullanıyor. Çözüm, arka planda beklemede kalmış işlemleri kapatıyor ve telefonun akıcılığını koruyor. Ayrıca çekirdek uygulamalarda yapılan optimizasyonlar ile bellek kullanımında yüzde 40 tasarruf sağlanmış.


     


    1.5GB RAM ve 8GB artırılabilir kapasite ile desteklenen Galaxy J2 2016 modelinde 8MP çözünürlüğünde arka kamera ile 5MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Modelde 2600mAh kapasiteli batarya, Android 6.0 işletim sistemi, 4G LTE, çift SIM desteği, S Bike modu gibi diğer özellikler yer alıyor. Hindistan’da satışa çıkacak olan telefon 145$ fiyat etiketine sahip. 


     







  • Telefonun tasarımı bana kötü geldi. O ışıklar oraya yakışmamış ve önden s3 miniye benziyor.

  • Çöp

  • Her sey tamam ama 8gb hafiza koymak buyuk hakarettir.

  • iphone SE'ye rakip bir telefon çıkarsa keşke Samsung. şöyle ufak hafif ve kaliteli malzeme...
  • ya gerçekten hangi kafa ile tasarlıyorlar ........... gerçekten çöp...

  • Işıklı çöp
  • Tam apaçi telefonu olmuş!

  • küçük note5 gibi duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.