Şimdi Ara

3. ram slotu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakartımda 3 ram slotu var 2 tanesinde 256 mb 333 mhz ram war 3. şu anda boş. o 3. slota bir tane daha 256 mb 333 mhz taksam 3X256 olarak mı çalışır yoksa dual çalışma (tam olarak ne olduğunu bilmiom) gibi bi durum mu olur? ya da mesela 512 mb bi ram taksam olur mu? biraz bilgilendirirseniz sevinirim
    şimdiden teşekkürler:)

• 3 ram slotu olan anakartlar dual çalışmayı desteklemez.(Ben bugüne kadar görmedim,belki absürt bi tane vardır)
    3. slota takacağın ram ile sadece hafızayı arttırırsın dual durumu filan olmaz.Bence 3*256 yerine elindekileri satıp tek bir 1gb ram alsan daha verimli iş yapmış olursun.Tabii bütçe durumları burda devreye giriyor!
  • Kaba tabirle "dual ddr"açıklamak için; Bir havuz(işlemci)yeteri kadar bir tanker su (bilgi) ve hortumu(bellek) örnek verebiliriz.Tankere bir hortum bağlıyoruz ("Dual DDR" değil) ve havuza su boşaltmaya başlıyoruz (havuz problemlerinden oldum olası nefret ettim).Yeteri kadar su doldurduğumuzda saate bakıyoruz zaman almış başını gitmiş.Birdahaki gelişimizde bu sefer 2 hortum bağlıyoruz ("Dual DDR") ve havuza boşaltmaya başlıyoruz (havuz problemlerinden...)Yeteri kadar su doldurduğumuzda yine saate bakıyoruz,öncekine nazaran daha az süre geçmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoDuR

Kaba tabirle "dual ddr"açıklamak için; Bir havuz(işlemci)yeteri kadar bir tanker su (bilgi) ve hortumu(bellek) örnek verebiliriz.Tankere bir hortum bağlıyoruz ("Dual DDR" değil) ve havuza su boşaltmaya başlıyoruz (havuz problemlerinden oldum olası nefret ettim).Yeteri kadar su doldurduğumuzda saate bakıyoruz zaman almış başını gitmiş.Birdahaki gelişimizde bu sefer 2 hortum bağlıyoruz ("Dual DDR") ve havuza boşaltmaya başlıyoruz (havuz problemlerinden...)Yeteri kadar su doldurduğumuzda yine saate bakıyoruz,öncekine nazaran daha az süre geçmiş.

Yada bir işçi bir işi 4 günde yaparsa, aynı özelliklerde 2 işçi 2 günde yapar gibi bişi dimi...

• quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

3 ram slotu olan anakartlar dual çalışmayı desteklemez.(Ben bugüne kadar görmedim,belki absürt bi tane vardır)
    3. slota takacağın ram ile sadece hafızayı arttırırsın dual durumu filan olmaz.Bence 3*256 yerine elindekileri satıp tek bir 1gb ram alsan daha verimli iş yapmış olursun.Tabii bütçe durumları burda devreye giriyor!

NF2 çipsetli 3 ram slotlu çift kanal destekli anakartlar var.
  • anakartım eski bişey asus A7S333 işlemci amd athlon xp heralde dual destekli değildir. yani benimn yapabileceğim şey ya bir 256 mb daha takmak ya da hepsini çıkarıp bir tane 1 gb ram takmak di mi?:) yardımlarınız için teşekkürler
  • Evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Asus Son Ram Slotu Çalışmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer 256 takacaksan- ki vazgeçmiş gibisin- benim gibi bir kazmalık yapma. 3 slottan 1'i SD slotu olabilir. Sonra anakartı yakarsın(Benim gibi.) DDR varken üzerine SD takmaya çalıştım haliyle anakart pert. RAM slotlarını yaktım. Aman dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.