Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aposr

31 Mayıs 2007; 23:30:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

u600 için hiç kod ykmu yada bu kodlar u600 e olurmu

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Haziran 2007; 9:09:42 

quote:

Orjinalden alıntı: aposr

u600 için hiç kod ykmu yada bu kodlar u600 e olurmu

u 600 de bu özellikler zaten var

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA

djsedat

2 Haziran 2007; 11:31:33 

s.a yeni üye oldum herkese slm
arkadaşlar bende samsung E900 var ve bir sorunum var msj tonlarını kapattım iletim raporlarını kapattım ama genede msj gönderdiğimde msj gönderildi diye ekrana msj gönderildi diye bir ileti ile berber kısa bi ton da çıkıyo yani kısacası msj gönderdiğimde ton sesi çıkıyo buna bi çare lütfen

djsedat

2 Haziran 2007; 11:39:00 

faruk kardeş msn adresini alabilirmiyim bu telefon için msn portalı atmışşın onu yükleyemedim üç tane site geliyo ki programla alakası yok

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Haziran 2007; 16:46:35 

quote:

Orjinalden alıntı: djsedat

faruk kardeş msn adresini alabilirmiyim bu telefon için msn portalı atmışşın onu yükleyemedim üç tane site geliyo ki programla alakası yok

msn imzamda pm attım sana

TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
TIKLA

TIKLA

djsedat

3 Haziran 2007; 20:09:08 

slm
arkadaşlar benim msj ayarlarında bi sorun var msj tonlarım kapalı old.halde msj gönderdiğimde msj gönderildi diye ekrana bi yazı ile bi ton sesi geliyo bu sesi kapatabilirmiyim bide samsun cd'sini yükleyemedim usb görmüyo tlfnumu yardımcı olursanız sevinirim msn lovemy_face@hotmail.com burayada yazabilirsiniz kardeş beni ekle farukk

dadash25

6 Haziran 2007; 12:36:04 

quote:

Orjinalden alıntı: ncnern

quote:

Orjinalden alıntı: dadash25

bari bikaç soruda ben sorayım

1- Bu telefonun muzik çalarında liste oluşturması var tamam eyvallah dedik ama 1 listeye en fazla 30 şarkı atabiliyoruz daha fazla atamıoruz bu neden, bunun başka bi ayarı filan var mı ya da başka bi ekleme yolu ?

2- Muzik çalarken menüde gezmesi yok, bunun çaresi var mı ?

3- Müzik çalarda görsel efektler var ya onları kapatması yok mu, hiç güzel durumuoda :D ilk basta çıkan play simgesi bile daha güzel :D

Ayrıca bu telefonu alacaklara bi tavsiyem var bunu almadan önce lg' nin kg200 modelini incelesinler bence...eğer kızaklı telefonlara karşı bi sempatileri yoksa o telefonu alcaklarından eminim paranız boşa gitmesin bence...
Bu telefondan ne ayrıcalığı var diiceksiniz abim almış baktım çok çok üstün ve daha ucuz bi telefon

1- Müzik çalarken menüde gezilebilio
2- Ses kalitesi daha güzel ve telefonun arkasında ayrıca bi hoparlör var
3- Kamera 1.3 megapiksel
4-Uçak modunu açmak için kodlarla uğraşmıosunuz :D

5-Ben bunu aldım pişmanım, sizde alıp pişman olmayın..........

kardeş bana kalırsa d900 aldığına pişman olma sorularına cevap vereyim

1-listeleme yaparak 4 tane liste hazırlayabiliyorsun herbiri 30 ar tane den 120 tane şarkıyı müzik calara atabiliyorsun

2- müzik calarken d900 da da menülerde gezebiliyorsun (müzik caları aç ordan ayarları sec orda müzik diğer seslerin yerine geçer acık konuma getir) artık menülerde rahatlıkla gezebilirsin

3- ne yazık ki görsel efekti kapatamıyorsun

ve ucak modu için kod yazmana gerek yok ayarlardan telefon ayarlarına gir en altta cevrimdışı modu var onu açık konuma getirdiğinde ucak modu gecmiş oluryor ve hattın kapalı konumda telefonun acık ama sana kimse ulaşamıyor

kamerasıda 3.0 mgp lg den daha iyi

ya usta ii güzel sölemişsin de benim tel e250 d900 değilki...d900 deki özellikleri biliyorum saol ....

serhatok

8 Haziran 2007; 16:08:12 

merhabalar uzun zamandır forumdan uzağım bir aralar d600 için data kablosu ile menü değiştirilip titreşim ve zil sesi aynı anda çalacak yazılımlar vardı ortadaki ok tuşuda menu tuşu oluyordu bununla ilgili arama yaptım bulamadım sizden ricam farukkk arkadaşım bu konuda bilgi verirmisin veya diğer arkadaşlar teşekkürler

farukkk

Sisteme Gözat

8 Haziran 2007; 16:15:11 

quote:

Orjinalden alıntı: serhatok

merhabalar uzun zamandır forumdan uzağım bir aralar d600 için data kablosu ile menü değiştirilip titreşim ve zil sesi aynı anda çalacak yazılımlar vardı ortadaki ok tuşuda menu tuşu oluyordu bununla ilgili arama yaptım bulamadım sizden ricam farukkk arkadaşım bu konuda bilgi verirmisin veya diğer arkadaşlar teşekkürler

yok arkadaşım onunla ilgili bir gelişme henüz yok

TIKLA
TIKLA

TIKLA

serhatok

8 Haziran 2007; 16:39:28 

teşekkür ederim

mctoraman20

10 Haziran 2007; 14:24:12 

arkadaslar ben bi abimize e 250 aldım ama telden cok az ses geliyo ve arka planda calmıyo bunlarla ilgili kodları bizimle paylasırsanız cok sevinecegim sizlerden acil cevap bekliyorum yani sadece sesi yükselt cez ve arka planda nasıl calabilir bunlar hakkında bildiklerinizi bizimle paylasırsanız cok sevinirim lütfen cevap

farukkk

Sisteme Gözat

11 Haziran 2007; 9:00:00 

quote:

Orjinalden alıntı: mctoraman20

arkadaslar ben bi abimize e 250 aldım ama telden cok az ses geliyo ve arka planda calmıyo bunlarla ilgili kodları bizimle paylasırsanız cok sevinecegim sizlerden acil cevap bekliyorum yani sadece sesi yükselt cez ve arka planda nasıl calabilir bunlar hakkında bildiklerinizi bizimle paylasırsanız cok sevinirim lütfen cevap

ses yükseltme ilk sayfada anlatılıyor onu uygula yükselir ama arka planda müzik çalmak için bir kodu yok arkadaşım

TIKLA
TIKLA

TIKLA

aflage

20 Haziran 2007; 21:55:59 

ya kerdeş radyonun sesini açıyom kodu yazıyom sesgidiyo kayıta başlıyo ama radyo yu kaydetmiyo ki, normal mikrofondan sen ne dersen onu kaydediyo
anlamadım bi türlü herşeyi çok dikkatli yaptım. heee bu arada kayıt yapmayı açan kodu 2 kere üst üste yazarsanız( ki ben yaptım farkında olmadan) kayıtı durduramıyosunuz, teli açıp kapamak gerekiyo

x_ceir
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

16 Temmuz 2007; 15:24:59 

inslaah faydası olur ne dıyek
farukkk

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007; 18:13:51 

quote:

Orjinalden alıntı: aflage

ya kerdeş radyonun sesini açıyom kodu yazıyom sesgidiyo kayıta başlıyo ama radyo yu kaydetmiyo ki, normal mikrofondan sen ne dersen onu kaydediyo
anlamadım bi türlü herşeyi çok dikkatli yaptım. heee bu arada kayıt yapmayı açan kodu 2 kere üst üste yazarsanız( ki ben yaptım farkında olmadan) kayıtı durduramıyosunuz, teli açıp kapamak gerekiyo

ilk sayfadakileri yap oluyor tekrar dene

TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAM