quote:
Orjinalden alıntı: ncnern quote:
Orjinalden alıntı: dadash25 bari bikaç soruda ben sorayım 1- Bu telefonun muzik çalarında liste oluşturması var tamam eyvallah dedik ama 1 listeye en fazla 30 şarkı atabiliyoruz daha fazla atamıoruz bu neden, bunun başka bi ayarı filan var mı ya da başka bi ekleme yolu ? 2- Muzik çalarken menüde gezmesi yok, bunun çaresi var mı ? 3- Müzik çalarda görsel efektler var ya onları kapatması yok mu, hiç güzel durumuoda :D ilk basta çıkan play simgesi bile daha güzel :D Ayrıca bu telefonu alacaklara bi tavsiyem var bunu almadan önce lg' nin kg200 modelini incelesinler bence...eğer kızaklı telefonlara karşı bi sempatileri yoksa o telefonu alcaklarından eminim paranız boşa gitmesin bence... Bu telefondan ne ayrıcalığı var diiceksiniz abim almış baktım çok çok üstün ve daha ucuz bi telefon 1- Müzik çalarken menüde gezilebilio 2- Ses kalitesi daha güzel ve telefonun arkasında ayrıca bi hoparlör var 3- Kamera 1.3 megapiksel 4-Uçak modunu açmak için kodlarla uğraşmıosunuz :D 5-Ben bunu aldım pişmanım, sizde alıp pişman olmayın.......... kardeş bana kalırsa d900 aldığına pişman olma sorularına cevap vereyim 1-listeleme yaparak 4 tane liste hazırlayabiliyorsun herbiri 30 ar tane den 120 tane şarkıyı müzik calara atabiliyorsun 2- müzik calarken d900 da da menülerde gezebiliyorsun (müzik caları aç ordan ayarları sec orda müzik diğer seslerin yerine geçer acık konuma getir) artık menülerde rahatlıkla gezebilirsin 3- ne yazık ki görsel efekti kapatamıyorsun ve ucak modu için kod yazmana gerek yok ayarlardan telefon ayarlarına gir en altta cevrimdışı modu var onu açık konuma getirdiğinde ucak modu gecmiş oluryor ve hattın kapalı konumda telefonun acık ama sana kimse ulaşamıyor kamerasıda 3.0 mgp lg den daha iyi ya usta ii güzel sölemişsin de benim tel e250 d900 değilki...d900 deki özellikleri biliyorum saol ....