Şimdi Ara

Twitter CEO’su Jack Dorsey’in Twitter hesabı hack’lendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter CEO’su Jack Dorsey’in Twitter hesabı hack’lendi
     
    Google CEO'su Sundar Pichai ile Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'e ait sosyal medya hesaplarını hack’leyerek dikkatleri üzerine çeken OurMine isimli grup bu kez beklenmedik bir hamleyle Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in Twitter hesabını çaldılar.
     
    Dorsey’in onaylı resmi profilinden "Hey, biz OurMine'ız, güvenliğinizi test ediyoruz, ourmine.org'u ziyaret edin." mesajını bırakan siber saldırganların "güvenliğinizi test ediyoruz" ibaresi büyük yankı uyandırdı. Kısa sürede duruma müdahale eden Twitter yönetimi konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadan derhal tweet’i sildi.
     
    Kendilerini hacker grubu olmaktan ziyade web siteleri üzerinden internet güvenlik paketleri satan bir topluluk(!) olarak nitelendiren OurMine, ünlü isimlere ve yöneticilere ait hesapları ele geçirerek etkili bir şekilde adını duyurmayı başarıyor. Kulislerde dolaşan iddialara göre bazı kaynaklar OurMine’ın daha önce farklı kişiler tarafından ele geçirilen şifreler üzerinden hareket ettiğini belirtirken, grup tarafından yapılan açıklamada ise tarayıcı ve web site açıklarından yararlanıldığı ifade ediliyor.







  • "Hacker grubundan ziyade güvenlik paketleri satan" yahu DH editörleri ne safsınız arkadaş, bu güvenlik paketi olayının göz boyama çalışması olduğunu anlamıyor musunuz. 30$'a sosyal medya, 5000$'a şirket güvenliği sağlıyorlarmış bu adamların elinde milyon dolarlık kaynaklar ve potansiyeller var milletin vereceği 5000 dolara mı kaldılar?

  • Sifresi jack123 dur

  • Özgürce yaşamak isteyen aranıyor! Hayatı tüm renkleriyle sağlıklı bir şekilde yaşamak isteyen herkesi GooMass Dijital Eğitim Kiti ne bekliyoruz.http://goo.gl/ypQgFl?

  • bunun da mı şifresi"dadada" mı yoksa :D :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.