Şimdi Ara

Samsung Gear S2 için en büyük güncelleme geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Gear S2 için en büyük güncelleme geliyor


    Samsung’un giyilebilir cihaz pazarında çok iyi işler yapan ve devam modelinin de beklendiği Gear S2 akıllı saati, şimdiye kadar ki en büyük güncellemesini almak üzere. Yeni güncelleme pek çok ilginç yenilik getiriyor.


     


    Güncelleme ile gelecek yeniliklerden birisi, saat temalarının artık kişisel fotoğraflardan oluşturulabilmesi. Aynı akıllı telefonlardaki gibi, kullanıcılar fotoğraflarını duvar kağıdı olarak saat temalarına atayabilecekler.


     


    Diğer yenilik ise kullanıcıların akıllı telefonlarına olan bağımlılığını biraz daha azaltacak. Gear S2, artık saat temaları ve uygulamalar için önerilerde bulunuyor. Kullanıcılar isterse saat teması veya uygulamaları, akıllı telefona gitmeden doğrudan saat içerisinde kurabilecek.


     


    Ayrıca Bkz.AnTuTu en popüler telefon listesinde Samsung zirvede

    Güncelleme ile ayrıca fitness fonksiyonları arasına yerleşik olarak uyku takibi özelliği de ekleniyor. Yine kullanıcılar, fitness değerlerini saat içerisinden Facebook sosyal ağına paylaşabiliyor. Bu da, akıllı telefona olan bağımlılığı azaltan diğer bir yenilik olarak göze çarpıyor.


     


    Diğer göze çarpan yenilikler ise hava durumu uygulamasına ultraviyole bilgisinin eklenmesi, S Voice ile zamanlayıcının başlatılabilmesi, okunmuş bildirimleri yönetebilmek için yeni bir menü şeklinde sıralanıyor. Güncellemenin ne zaman geleceği henüz bilinmiyor. 


     







  • çok lazım dı.

  • Samsungu zerre sevmeyen bir kullanıcı olarak şuan piyasa da ilgimi çeken ve almaya değer düşündüğüm tek saat şu be.

  • Biraz ucuzlasın alacağım bunu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim olduğu an satın alıcam çok güzel bir cihaz yanlız samsung neden halen s voice özelliğini Türkiye de aktif hale getirmiyor ayıp

  • Uzun süredir kullanıyorum. Para veripte, hakkını veriyor dediğim nadir teknolojik aletlerden.
  • Telefon varken buna para verilmez.. boş iş..

  • En büyük güncelleme; S3-4-5-6-7....

  • Aşırı pahalı be ucuz olsa da alsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı saat hala gereksiz...

  • Bu saati bir müddet kullanan biri olarak şunu diye bilirim özellikler açısından (bir akıllı saate göre şuan ki rakipleriyle karşılaştırıldığında) güzel cihaz olmuş tepeyi oynuyor, özellikle saati çevirerek kumanda etmek iyi akıl edilmiş bir artı, eksisi ne derseniz bence bu cihazın tek kötü yanı malzeme kalitesi gerçekten bu konuda sınıfta kalıyor, saat plastik ama birde kötü plastik sevenler alınmasın ama öyle, tasarımı fena değil spor tarzda günlük bir saat o yönü tartışılır kısacası rakibi apple watch ile kıyaslarsam kasa kalitesi bakımından apple içerik ve kullanım olarak samsung diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 10 Temmuz 2016; 0:31:49 >
  • Gear S3 çıkmayacak mı demek oluyor bu acaba?

  • beyler çıktığından az süre sonra almış biri olarak söylüyorum, sakın almayın bu saçmalığı... Konuşma özelliği yok, wa mesajlarını sadece geleni okuyorsun, mesaj geçmişini göremiyorsun, fotoları başta görüyorduk şimdi nadiren görüyoruz, sonuç olarak para tuzağı, almayın, aldırmayın...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Golden Gate

    Uzun süredir kullanıyorum. Para veripte, hakkını veriyor dediğim nadir teknolojik aletlerden.

    Hadi ordan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben al derim
  • 3-4 ay kullanmış biri olarak yorum yapacağım. Diğerleri ile kıyaslandığında çok özellikli ve optimum bir cihaz. İhtiyaçlarınıza göre değerlendirdiğinizde çok fazla işe yarayacaktır. Özellikle iş hayatınızda tempo yüksekse sizin en sadık yardımcınız. Şiddetli mail trafiğinizi ya da en önemli toplantınızı kimseyi rahatsız etmeden sessiz sedasız atlatabilirsiniz. Hava durumu ve kısa haber takibi oldkça hoş. Bir de fitnes takibi ve kalp aış sensörü var. Düzenli olarak sizi takip ediyor ve yönlendiriyor.

    Saat kullanmayı seviyorsanız bu size göre değil. :) Saat olarak beklentinizin altında kalacaktır. Ekranı açmak için a kolunuzu kaldıracaksınız ( ki bu özellik %90 verimli ve olur olmadık zamanlarda da yanıp insanların dikkatini çekiyor ve bir zaman sonra rahatsız olabililyorsunuz ) Ya da sürekli kapalı tutup saati görmek için 1 düğmee basacaksınız. Her halikarda saat olarak kullanışlı değil.





  • cihazda mikrofon varsa ve google sesli yazma ile Sms lere cevap verebilirsem alıCağıM bilgi verir misiniz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.