Şimdi Ara

Apple, kullanıcılarını organ bağışına teşvik etmeye çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Apple, kullanıcılarını organ bağışına teşvik etmeye çalışıyor
    Amerikalı teknoloji devi Apple, organ bağışı konusunda son derece duyarlı bir hamleye imza attı. Organ bağışının önemine dikkat çekmek ve kullanıcılarını organ bağışına teşvik etmek isteyen Apple, iOS 10 ile birlikte Health uygulamasına yeni bir buton ekleyecek. iOS kullanıcıları bu butona tıklayarak hızlı bir şekilde Donate Life America'ya kayıt olabilecekler.
     
    Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Donate Life America, ABD vatandaşlarının organ donörü olmasına yardımcı oluyor ve organ bağışının artmasını sağlıyor. Bu sonbaharda çıkacak iOS 10 ile birlikte gelecek bu yeni özelliğin Donate Life America'ya önemli katkı sağlaması bekleniyor.
     
    Apple'ın mevcut CEO'su Tim Cook, organ bağışının önemine ilk elden şahit olmuş bir isim. Apple'ın kurucusu ve yakın arkadaşı Steve Jobs'un uzun süre organ nakli beklemesinin dayanılmaz bir şey olduğunu daha önce dile getiren Cook, o dönemde Steve Jobs'a kendi karaciğerinden bir parça vermeyi teklif etmişti. Bu yüzden Apple'ın bu yeni özelliği eklemesinde Cook'un doğrudan etkili olduğu tahmin ediliyor.







  • Organ bağışını Apple buldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "sell your kidney for brand new iPhone" butonu da görmek isterdim açıkçası. Sonuçta böbreğini satıp iphone alan kullanıcılarını da düşünmeleri gerekir.

  • Şimdide yeni iphoneda organ bağışı butonu koyduk o yüzden 100 dolar daha zamlı derler.

  • Bazen Apple ile Kim Olduğunu Bilirsin arasında bağ kuruyorum. Hani çok büyük işler başardılar ama sanki onlardan önce hiçlik vardı da öyle birden bire yaratıcı bize gönderdi onları.

    Eyyy Apple sen önce i5s sahiplerine ( ki hala deli gibi satın alıyorlar bu telefonu kamiller ) 9.3 ile soktuğun kazığı çıkar. Telefon Samsung'un s3 minisine dönüştü. Zaten geri dönmekte zor. " Biz 5 senelik cihazlara güncelleme veriyoruz " demekle olmuyor o iş. Millette kanıyor sonra.

    Edit: İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcb1903 -- 7 Temmuz 2016; 11:54:55 >
  • O apple bence belirli kısım için uyumlu organ bulmaya çalışıyor bence. Bknz: Rockefeller kaç kez kalp ameliyatı oldu?
  • yeni iphone almak için ne bağışlıyacaz peki organımızı verirsek? - Bir Çinli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • paranoyak ulkenin paranoyak vatandaslarindan da boyle yorumlar da beklenirdi zaten.

    tek tusla organ bagisinda bulunma istedigini gerekli yere gondermek organ bagisindaki sayiyi nasil arttirir hic dusundunuz mu? google da buna benzer bir sey yapsa organ problemi kalmaz. prosedurler yuzunden usenen cok insan var.
  • apple :organ bağışını biz bulduk...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.