< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ancak konuyu açanın belirttiğine göre turbo arızası nedeniyle oluşan arıza neticesinde motorda sadece bir piston kolunda değişim yapılacağı söylenmiş. Bu işlemi rektifiye olarak değerlendirmek mümkün değildir. Bu kadar küçük bir motor arızası nedeniyle komple motor yenilenmez. Bir adet piston kolu değişimi motorun ilerideki ömrü açısından herhangi bir sıkıntıya neden olmaz. Ayrıca burada bazı forum kullanıcıları aracın ayıplı mal olarak değerlendirilebileceğini yazmış. Bu fikre katılmıyorum çünkü araç 21.000 km yol yapmış. Eğer sözü geçen arıza ilk 1000 bilemedin 2000 km civarında olmuş olsa ayıplı mal olarak değerlendirilebilir. Bir yığın farklı parçanın bir araya gelmesiyle çalışan bir otomobilde tüm parçaların ömrünün sonuna kadar sorunsuz şekilde çalışmasını bekleyemezsiniz. Zaten garanti kapsamı da bunun için vardır. Parçalardan herhangi biri ömrünü olması gerekenden daha kısa sürede tamamlaması yada arızalanması durumunda ilgili parça ücretsiz olarak değiştirilir yada tamir edilir. |
Mercedes C200d Sahiplerinin Yaşadığı Kronik Sorunlar ve Mercedes'in Uygunsuz Tutumu
Mercedes C200d, lüks ve performansa önem veren sürücüler arasında popüler bir modeldir. Ancak, bazı sahipler, araçlarında kronik sorunlar yaşadıklarını bildirmişlerdir. Bu sorunlar arasında "c200d kronik sorunlar" veya "c200d bluetec kronik sorunları" olarak da bilinen aşağıdaki hususlar yer almaktadır:
Bu kronik sorunlar, C200d sahiplerinin hayal kırıklığına uğramasına ve güvenilirlik sorunları yaşamalarına yol açmıştır. Daha da kötüsü, birçok kişi Mercedes'in bu sorunları çözmek için yeterince çaba göstermediğini ve müşterilerini uygunsuz bir şekilde idare ettiğini bildirmiştir.
C200d sahipleri, araçlarının "w205 c200d kronik sorunlar" konusunu çevrimiçi forumlarda ve sosyal medyada tartışmışlardır. Ayrıca, "mercedes c200 kronik sorunlar" ve "c200 kronik sorunlar" aramaları yoluyla bilgi aramışlardır.
Bu sorunların, Mercedes'in lüks marka imajına zarar verdiği ve müşteri memnuniyetini azalttığı açıktır. Mercedes, C200d sahiplerinin endişelerini gidermek ve onlara güvenilir ve güvenli araçlar sağlamak için adımlar atmalıdır. Aksi takdirde, markanın itibarı daha da zarar görebilir ve müşteriler başka üreticilere yönelebilir.
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 7 Temmuz 2016; 2:18:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?] T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
|
|
|
boş laga luga yapıp sataşacak olanlar hiç alıntılamasın adam olsun can sıkıntını başka yollarla hallet foruma gelip toxiclik yapma adam ol
|
|
|