Şimdi Ara

Samsung Galaxy J2 2016 ve Smart Glow özelliği net bir şekilde karşımızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy J2 2016 ve Smart Glow özelliği net bir şekilde karşımızda


    Samsung’un Galaxy J2 2016 modeliyle LED bildirim ışığına yeni bir bakış açısı getireceği bir süredir gündemdeydi. İnternete sızan görsellerle de, Smart Glow adındaki yeni teknolojinin gerçek tasarımını da görme fırsatımız oldu.


     


    Galaxy J2 2016 modeli geçen yıl olduğu gibi yine mütevazi bir donanımla gelecek. 4.7 inçlik 720p çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Cortex-A7 tabanlı 4 çekirdekli bir işlemci, 2GB RAM, 8GB artırılabilir depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, Android 6.0 işletim sistemi şeklinde özellikler söz konusu.


     


    Smart Glow özelliğinin neden ilk olarak giriş seviyesi bir modelde test edildiği ise bilinmiyor. Muhtemelen Samsung, gelecek tepkileri bu model üzerinde ölçecek ve herhangi bir eleştiri konusunda ise iptal edilmesi daha kolay olacak.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung, son iki yılın en iyi faaliyet karını elde etti

    Smart Glow, ön taraftaki LED bildirim yerine, aydınlatma sistemini kamera yuvasının çevresine yerleştiriyor. Kullanıcılar farklı fonksiyonları Smart Glow teknolojisine ekleyebiliyor. Örneğin gelen uygulama bildirimine göre farklı bir renk belirleyebiliyor veya batarya, depolama alanı gibi donanım bazlı uyarılarda da farklı renkte bildirimler alınabiliyor. Son özellik ise geri sayım ile fotoğraf çekerken kullanıcının uyarılması oluyor.


     


    Daha farklı fikirlerle geliştirilebilecek olan Smart Glow, şimdilik sadece Galaxy J2 2016 modelinde bulunacak. Gelen olumlu eleştiriler ile amiral gemi modellerinde de görmemiz olası. Cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.


     


     







  • Bir bildirim ışığı bu kadar abartılabilirdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *siteci*

    Bir bildirim ışığı bu kadar abartılabilirdi


    Samsung'un dünyanın en saçma tasarımlarını bile üretip satma cesaretine bulunabilecek kredisi var. Ürettiği telefonların 10'da 9'u berbat ama yine de çok güçlüler.

  • Çoğu kişi telefonu masaya ters koymuyor ki

  • meme ucu gibi

  • Samsung galaxy s3 kullanıyorum ve Light manager uygulaması ile led bildirim ışığını her türlü kişiselleştirebiliyorum. Çok gereksiz ve saçma bir tasarım.led bildirim ışığını arkaya koymak nedir ya, böyle bir aptallık olabilir mi ¿

  • Samsung Galaxy A,B,C,Ç,D,E,F,G,Ğ,H,I,İ,J,K,L,M,N,O,Ö,Q,P,R,S,Ş,T,U,Ü,V,W,X,Y,Z

  • Bildirim ledinin, kullanıcılar tarafından geri bildirimi bakalım nasıl olacak?! :)

  • Telefonun arkasina bildirim ledi tek basina cok aptalca hani eger yapacaksan ondeki bildirim isigindan vazgecmeyeceksin arka led isigi alternatif secim olabilir bu biraz daha akillica olur.

  • alt tarafı bildirim ışığı ne kadar abartılabilir...

  • Yapacan bari öndeki kameranın etrafına yap belki flash özelliği de eklersin

  • On tarafa bildirim isigi koymayip bunu arkaya koyabilirsin.



    Ama bunu yapacaksan ön tarafta ALWAYS ON ozelligi olmali. Boylece onde ekran bildirimleri gösterirken arkayi çevirince arkada led gosterir. Sensorde telefon yuz ustu mu sırt ustu mu algilar ona gore bir taraf aktif olur digeri pasife gecer enerji bosa gitmez.



    Oturup en bos modele boyle cirkin bir tasarimla koymaya kalkarsan tabiki tepki toplarsin. Sene olmus 2016 isik dedigin kaynagini gormezsin aradan zarif bir sekilde sizar. Bu ne boyle apaci serit led dosemis sanki. Bembeyaz orasi. Krom gorunumlu kamera çerçevesinin disina dogru sizacak isik, yanmadiginda oradaki isigin varlığı belli olmayacak. Samsung tasarim yapamiyor.

  • Ne gerek var ya, yapacak bir şey bulamayınca bunu mu bulmuşlar telefon satmak için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.