Şimdi Ara

Gigabyte Z170-Gaming K3 anakart inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte'ın Z170-Gaming K3 anakartı gerek tasarımı gerekse de özellikleriyle fiyat/performans odaklı oyun bilgisayarları için oldukça iddialı bir alternatif. Biz de bu videomuzda Gigabyte Z170-Gaming K3'ü enine boyuna inceliyoruz, iyi seyirler.
     
     
     
     



  • bi ara LGBT'den hallice rengarenk anakartlar üretiyordu gigabyte son birkaç seridir aklı başına geldi hayret

  • Bu nvidia kadar mikrop bir firma daha yok. Sli nin lisans ücreti gerektirdiğini yeni öğreniyorum. Sektörle ortak hareket edip ilerleme sağlamak yerine sadece kendi ürünlerinde çalışacak teknolojiler yaparak tekel olmaya çalışıyor. Bu sayede G-sync monitörler hiç bir artısı yokken Freesync monitörlerin iki katına satılıyor. Aynı şey Physx(Performans sorunları yüzünden çok az kişi kullanabiliyor), Cuda(Nvidianın tekelciği ve Apple'ın desteği sayesinde opencl öne çıkmaya başladı) ve diğerleri için de geçerli.

  • Güzel inceleme olmuş ddr4 anakart almak istiyorsak 400tl den aşağı oyuncu anakartları yok diyebirim çünkü ucuz anakartlarda ram desteği yetersiz.Daha ucuz bir ana kart var MSI Z170-A Pro kartı ama k3 kadar iyi değil gibi görünüyor.

  • Bence anakartın ses yongası dışında bir artısı yok şu 4x modunda çalışan pci-e slotları da kabak tadı verdi artık, Gigabyte fark yaratmak istiyorsa anakarta rgb ışıklandırma yapmak yerine 2. slotu 8x koyup diğer Z170 anakartların arasından sıyrılmalı, 16x-8x crossfire yapılsa yanına i5 6600K ve RX 480 crossfire güzel olurdu. Ancak 16x-4x işe yaramaz, en azından RX 480 gibi bir kart için. AMD Zen gelse de kurtulsak Intel'in elinden.

  • İncelemeler son zamanlarda buram buram donanım kokuyor. Emeğinize sağlık.

  • ses çipi ve usb 3.1 gen 2 çok iyi olmuş fiyatı gayet iyi, acaba ben mi görmedim veya duymadım anakart arkadasındaki çıkışlar hariç ön çıkışlar için 3.0 girişi varmı anakart üzerinde ve z97-li sistem kurmamış olsaydım gecen sene, bu sene bunu alıp sistem kurardım yüksek ihtimal

  • i5 6600k ile kullanilacak ve Corsair H100i sogutmam var.
    Asus Z170-a mi Gigabyte Z170 Gaming K3 mu sorusunu yonelteyim?
    Asus 570 lira
    Gigabyte 510 lira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır bu anakartı kullanmaktayım. Tercih nedenim bağlantı seçeneklerinin ileriye dönük zengin olması. Eski Sony kameramdan videoları aldığım Firewire çıkışının olmaması dışında problemim yok ama zaten o kamerayı da kullanmayalı baya bir süre oldu. Ön panel hem usb 3.0 ve 2.0 bağlantıları var anakart üzerinde. Yalnız anakartla gelen ek yazılımlar sorunlu, kullanamadım, kaldırdım mecbur.

  • Z170N-Gaming 5 bunun fiyatına satılsa ne olur? Bunun maliyeti daha düşüktür eminim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tur1st

    i5 6600k ile kullanilacak ve Corsair H100i sogutmam var.
    Asus Z170-a mi Gigabyte Z170 Gaming K3 mu sorusunu yonelteyim?
    Asus 570 lira
    Gigabyte 510 lira

    bu ikilemde bende kaldım ama biraz daha bütçeye kıyıp gigabyte gaming 7 almaya karar verdim...

    neden gigabyte dersen asus un teknik servisine göre iyi....asus un servisi çok sorunlu bu yüzden almıyorum...
  • Şu aralar orta düzey bir sistem toplayacak olsam H110 chipset ve i5 6402P ikilisi tercih ederdim. OC yapmayacak ve çoklu ekran kartı işine girmeyecekler için Z170 ile arada hiç fark yok.

    Bu anakartta da hem SLI olmaması hem de ikinci yuvanın 4x olması nedeniyle yine çoklu ekran kartı işine uygun değil. Baskılı devreyi renkli yapıp led koyunca "gaming" oluyor nasılsa, kim uğraşacak değil mi?
  • lga 2011 incelemeleri bekliyoruz :)
  • Merhaba merak ettim de acaba bu anakart inceleme videosunu hangi marka model kamerayı kullanarak çekim yaptınız.

  • Gigabyte donanım sektöründe, kendi bünyesinde hem dizayn hem üretim yapabilen, nadir ve lider firmalardan birisi. Gerek anakart gerek ekran kartı gerekse diğer komponent ve aksesuarları olsun çok kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler sunuyorlar.

  • i7 6700k, Msi Gaming X 1070, DDR4 16GB 3200mhz ramla kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. xmp modunu bile açmadım şu an için doğru dürüst. O fiyat aralığında tercih etmemin en büyük sebebi incelemede belirtilen ses yongası, enstrüman çalan biriyim ve bazen pc girmem gerekiyor bu hususta diğer ana kartlara göre çok tatmin edici. Siyah pcb ve led ışıklar çok güzel fakat killer network tamamen boş. Ethernet yongası olarak hiç bir faydası yok tamamen yazılımsal. Realtek in ethernet kartıyla da bu tarz bir yazılım kurulup aynı sonuçlar alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 12 Temmuz 2016; 11:52:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Bu nvidia kadar mikrop bir firma daha yok. Sli nin lisans ücreti gerektirdiğini yeni öğreniyorum. Sektörle ortak hareket edip ilerleme sağlamak yerine sadece kendi ürünlerinde çalışacak teknolojiler yaparak tekel olmaya çalışıyor. Bu sayede G-sync monitörler hiç bir artısı yokken Freesync monitörlerin iki katına satılıyor. Aynı şey Physx(Performans sorunları yüzünden çok az kişi kullanabiliyor), Cuda(Nvidianın tekelciği ve Apple'ın desteği sayesinde opencl öne çıkmaya başladı) ve diğerleri için de geçerli.

    %10-20daha fazla performans için bu aç soyguncu firmaya hiçbir zaman para,vermem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.