Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition modeli 7 Temmuz’da geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition modeli 7 Temmuz’da geliyor


    2016 olimpiyat oyunlarının başlamasına kısa bir süre kala, etkinliğin ana sponsorlarından Samsung da özel bir akıllı telefon hazırlıyor. Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition modeli 7 Temmuz’da tanıtılacak.


     


    Samsung yıllardır olimpiyatlar için özel akıllı telefonlar hazırlıyor. 2012 yılında Galaxy S3 ve Galaxy Note modellerini olimpiyatlar için süsleyen firma, son olarak Sochi 2014 olimpiyatları için özel bir Galaxy Note 3 versiyonu üretmişti. Özel versiyonların donanım tarafında bir değişiklik yok. Daha çok dış tasarım ve aksesuarlar değişiklik gösteriyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 7 bataryasında yeni iddia

    Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition için de aynı durum söz konusu. Donanım tarafında bir değişiklik yok iken, daha çok dış tasarım ve aksesuarlara odaklanılıyor. Cihazın arka kısmında olimpiyat logosu işlemesi yer alırken, Home tuşu, güç tuşu, ahize, kamera çerçevesi ve flaş çerçevesi olimpiyat renklerine bürünüyor. Ayrıca arayüz içerisinde de ilgili tema ve duvar kağıtları mevcut.


     


    Telefonun haricinde, oyunlara bilet kazanma şansı, özel bir Flip Cover aksesuar ve Gear VR gözlük hediyesi ile oyunların sanal gerçeklik odağında geliştirilmiş 85 saatlik görüntüsüne de erişme şansı olacak. Telefonun sadece Brezilya’da değil dünyanın farklı ülkelerinde de satışa çıkması bekleniyor.


     








  • Batman versiyonu pahalı geldiğinde Ekrem71 "olsun Batman hayranlarına dokunmaz" demişti. Olimpiyat takipçileri için de aynısını bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Ramazan Edition Beklerken Tüh Yaa.

  • Ön taraf batman edition arka taraf olimpiyat. Hayır arkada mavi kullanıp önde neden altın sarısı kullanıyorsun ki? Batman edition dan artan malzemelerle mi yaptın ?

  • Çok güzel hareketler bunlar.

  • ön tarafta mavili olsaymış iyiymiş...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.