Şimdi Ara

Rio olimpiyat oyunları Gear VR gözlüklerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rio olimpiyat oyunları Gear VR gözlüklerde


    Olimpiyat oyunlarının resmi sponsorlarından olan Samsung, Rio 2016 oyunları için sıkı bir hazırlık yapıyor. Galaxy S7 Edge modelinin özel bir versiyonu yanında, oyunlar 360 derece olarak Gear VR gözlüklerinden de izlenebilecek.


     


    Tarihte ilk kez olimpiyat oyunları sanal gerçeklik üzerinden izleyicilere sunuluyor. Olimpiyat yayın servisi, toplamda 85 saatlik olimpiyat görüntülerini 360 derece olarak kaydedecek ve NBC Olympics kanalına tedarik edecek. NBC Sports uygulaması üzerinden de Gear VR kullanıcıları oyunların özel anlarını sanal gerçeklik ortamında yaşayabilecek.


     


    Ayrıca Bkz.Futbol oyunlarına Türk yorumu

    Görüntüler içerisinde oyunların açılış ve kapanış seremonisi, basketbol erkekler yarı final ve final maçları, jimnastik, plaj voleybolu, boks, eskrim, atletizm mücadeleleri yer alacak. Ayrıca bu mücadelelerin özet görüntüleri de 360 derece olarak izlenebilecek.


     


    Yayınlar açılış seremonisinin sonraki günü yani 6 Ağustos tarihinde başlayacak. Bu bakımdan ilk seremoni banttan verilecek. Yayınların bitiş tarihi ise kapanış seremonisinden bir gün sonra yani 22 Ağustos tarihinde. Gear VR gözlüğü hali hazırda Samsung Galaxy S6, Galaxy S7 serisi ve Galaxy Note 5 modelleri ile uyumlu. NBC Sports ise hali hazırda ABD sınırları içerisinde indirilebiliyor. 


     







  • Ya her şey bir anda sanal gerçeklik teknolojisine kayıverdi, ne oluyor?
  • Sanal gerçeklikte de 3D gibi herkes bir şeyler yapma peşinde. Bakalım önümüzdeki 1-2 senede kaderi ne olacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.