Şimdi Ara

S3 Mini stock 4.1.2 ye dönüş çok acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. S3 mini gt-i8190 telefonda cm11 Android 4.4.4 kitkat yüklü. Ben stok türkiye 4.1.2 yüklemek istiyorum. Internette okuduğuma göre stok roma dönünce imei ucuyormus. Bunu önlemek için de stok roma dönmeden önce efs yedeği alin diyorlar ben telefondaki TWRP ile efs yedeği aldim. Eğer stok roma döndükten sonra imei uçarsa bu efs yedeğini nasıl geri yüklerim? Bunu sormamın nedeni stok roma dönünce twrp silinecek ve stok recovery gelecek yerine. Bu efs yedeğini stok recovery geri yükleyebilir mi? Yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hayırlı günler dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurranger -- 2 Temmuz 2016; 12:19:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaşlar yardım edecek olan yok mu? Lütfen yardım edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir şey yok.

    sammobile.com adresinden telefon modelinize uygun olarak ROM'u bulun ve yükleyin. Ben defalarca Note 2 de orjinal ROM'a döndüm. IMEI felan gitmedi...
  • Kardeşim senin telefonla bu aynı değil ki. S3 ve s3 mini dışında imei sorunu yaşayan kimse yok. Senin de yaşamaman çok normal. Bende de note 4 var kaç kere stock rom attım. Hiç sorun olmadı. Ama s3 ve s3 mini kullanan bir çok kişi imei sorunu yaşamış. Yine de yorumun için sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin değilim ama şöyle olabilir gb geldi şimdi bu twrp aldıgı yedegi zaten kendi dosyasının içine koyuyor cm de iken twrp dosyasını aynen pc ye kaydetseniz stock rom a döndüğünüzde bir sorun olursa twrp yi kurup dosyaları değiştirp geri yüklenebilir belki.
  • S3 miniye o kadar rom yükledim 1 kere imei gitmedi. s3 de gitti galaxy acede cok gitti s3 minide gitmedi, yanlış bir şey yapmazsan gitmezde. Sorun yaşamak istemeyenler temiz kurulum yapmaya calışsınlar romu kurmadan önce wipe data yap kurduktan sonra yine wipe data yap. İmei giderse sorun değil tekrar kur romu veye başka rom kur düzelir tabii imein orjinalse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f1rıncı F kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünmüştüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.