Şimdi Ara

Windows 10 yıldönümü güncellemesinin çıkış tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10 yıldönümü güncellemesinin çıkış tarihi belli oldu


    Microsoft’un çiçeği burnunda işletim sistemi Windows 10, gelecek ay sonu itibariyle birinci yılını tamamlamaya hazırlanıyor. Bu süre içerisinde önemli mesafeler kat eden ve yaklaşık 350 milyon cihaza kurulan Windows 10, en büyük güncellemesine başlamak üzere.


     


    Windows 10 Anniversary Update yani yıl dönümü güncellemesi olarak adlandırılan bu paket, uzun süre Redstone kod ismiyle gündeme gelmişti. Firmanın en büyük güncellemesi olarak bilinen Redstone, iki bölüm halinde kullanıma sunulacak. İlk bölüm yıl dönümü güncellemesi olarak geliyor. İkinci bölümün ise en erken gelecek yıl yaz aylarında olacağı tahmin ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Windows 10 güncelleme zorlaması mahkemelik oldu

    Yıl dönümü güncellemesi için kesin bir tarih şu ana kadar mevcut değildi ancak Microsoft’un gönderdiği basın açıklamasına göre, 2 Ağustos tarihinde kullanıma sunulacak. Herhangi bir değişiklik olmazsa, kullanıcılar Windows 10 birinci yılını doldurmasından sonraki hafta içerisinde yıl dönümü güncellemesini almaya başlayacak.


     


    Yıl dönümü güncellemesi ile pek çok yenilik Windows 10 işletim sistemine dahil olacak. Bunlar arasında Edge tarayıcısının eklenti desteklemesi, yine Edge tarayıcısının bildirimler sunmaya başlaması, Başlat menüsünde sol üst menü butonu, ekran kalemi desteğini geliştiren Windows Ink teknolojisi, Cortana asistanının Windows 10 mobil ve Android ile etkileşime geçebilmesi, sistemin tümünde gece modu kullanılabilmesi yer alıyor.

     
    Windows Hello ile birlikte iHeartRadio ve DropBox gibi servislere şifresiz ulaşabilir hale geliniyor. Biyometrik kimlik doğrulamasını destekleyen sitelere, biyometrik doğrulamayı yerel olarak kullanan ilk ve tek tarayıcı Microsoft Edge üzerinden bağlanmak da mümkün olacak.
     
     

    Windows 10’da var olan güvenlik özelliklerine eklenen,
    kurumsal müşteriler için geliştirilen iki güvenlik avantajı da bulunuyor: Windows Defender Gelişmiş Tehdit Koruması, tehlikeli saldırıları algılama, sorgulama ve yanıtlama ve aralarında Microsoft’un uzman güvenlik araştırmacılarının da olduğu dünyanın en kapsamlı algılayıcı ve gelişmiş tehdit koruması sunuyor. Windows Bilgi Güvenliği ise (önceden Kurumsal Veri Koruma olarak biliniyordu) bireysel ve kurumsal verileri nerede olurlarsa olsun ayırarak iş yerlerini veri sızıntılarından koruyan yeni bir özellik.

     


     



  • hocam bir çıkış tarihi için koca paragraf yazıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.F.Y.D

    hocam bir çıkış tarihi için koca paragraf yazıyorsunuz


    Bir gün Ekrem Bey'i savunacağım aklıma gelmezdi ama aşağıdakileri dikkate almanızı isterim.



    Bu yazı uzun çünkü windows 10 ile ilgili fikri olmayan bir okur için oldukça gerekli bilgiler barındırıyor. Windows 10 redstone güncellemesinden, bu güncellemenin karakterinden, öneminden haberi olmayan bir kişi için gereksiz olan bir paragraf görmedim ben.



    Ekrem Bey'in yanlı, taraflı ve yalan (eksik veya yanlış bilgilendirme) haberlerini biliyoruz. Hatta kendisinin bir editöre yakışmayyacak nitelikte kattığı yorumlarla çileden çıkıyoruz fakat bence bu bahsettiğiniz adil bir eleştiri değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 30 Haziran 2016; 13:40:32 >
  • Cortana'nın Türkçe destegi ile ilgili bir gelisme var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows ve bilgi güvenliğimi

    İntel işlemciler kadar güvenlidir heralde,telemetry vs bir sürü zımbırtıyla işin cılkını çıkardılar artık her adımımızı kaydeder hale geldiler,üstelik kapatamıyorsunuzda,anca 3. parti yazılımlarla filan(wzor) kaldırılıyor-engelleniyor(onlarda ne kadar güvenilirse artık-yada işe yarıyorsa).

    Keşke bir davada bu casus yazılımlarına açılsada microsoft bundanda geri adım atsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoracle -- 30 Haziran 2016; 15:43:03 >
  • sol süt menü butonu :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    Windows ve bilgi güvenliğimi İntel işlemciler kadar güvenlidir heralde,telemetry vs bir sürü zımbırtıyla işin cılkını çıkardılar artık her adımımızı kaydeder hale geldiler,üstelik kapatamıyorsunuzda,anca 3. parti yazılımlarla filan(wzor) kaldırılıyor-engelleniyor(onlarda ne kadar güvenilirse artık-yada işe yarıyorsa). Keşke bir davada bu casus yazılımlarına açılsada microsoft bundanda geri adım atsa.


    hocam 90 ların (aradan 20 yıl geçmiş ) başında almanya bütün kritik sistemlerinden windows u çıkarma kararı aldı çünkü bilgi sızdırdığını anladı alman yazılımcılar

    peki o zamandan buzamana amerikalı firmaların tutumunda bir değişim olmadı yani

    Rahat olun hepimiz kayıt altındayız

  • bu özelliklerin hiçbirinide kullanmıyorum dx12den başka bana yarar sağlayacak bir şey yok mağazaya falan bir kere girmiş değilim zaten sildim windowsdan

  • Microsoft Turkiye de fiziksel magazalari ne acacak ?

  • paragrafın bir çok yerinde kalın yazıyla edge, windows 10, redstone falan yazılmış fakat paragrafın ana konusu olan çıkış tarihini mercekle aramak gerekiyor ki bulabilelim. Lütfen haber yazarken asıl önemli olan konuyu kolayca görlebilecek bir şekilde yazarsanız sevinirim.
  • Microsoft'un her zaman yaptığı gibi bu güncellemeyi de erteleyecekler. Demedi demeyin.

    artık alışkanlık oldu. Karizmayı iyice çizdi bu firma.

  • Yıl dönümü güncellemesini iso dosyası olarak indirip CD'ye yazabiliyor muyuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Temmuz 2016; 14:28:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.