Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 bataryasında yeni iddia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 7 bataryasında yeni iddia


    Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7 lansman tarihi yaklaştıkça, iddialar da yoğunlaşmaya başladı. Modele ait dış tasarım çizgileri ve donanım detayları az çok belli olurken, batarya tarafında çelişkili bilgiler mevcut. Son iddia ise tanıdık bir isimden.


     


    Sızıntı dünyasının ünlü isimlerinden Rus editör Eldar Murtazin, cihazda 4000mAh kapasiteli bir batarya olacağı iddialarına kesinlikle karşı çıkıyor ve 3600mAh kapasiteli bir bataryaya yer verileceğini iddia ediyor. Cihazın yine 2 Ağustos tarihindeki Unpacked 2016 etkinliğinde tanıtılacağı iddialarını ise destekliyor.


     


    Samsung’un Galaxy S ve Galaxy Note amiral gemi serilerine baktığımız zaman aslında en fazla 3600mAh kapasitelere yer verildiğini görüyoruz. Hatta Galaxy S6 döneminde 2600mAh-3000mAh arasında değişen kapasiteler vardı ve oldukça da eleştirilmişti. Bu bakımdan Galaxy Note 7 için 3600mAh kapasiteli batarya akla daha makul geliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Google Project Bloks, çocuklara kodlama öğretecek

    Tasarım görselleri ile birlikte cihazın donanım detayları da netleşmeye devam ediyor. 5.7 inçlik 2K Super AMOLED ekrana sahip olacağı belirtilen modele frekans hızları artırılmış Snapdragon 821 veya Exynos 8893 yonga seti güç verecek. Yani Galaxy S7 serisindeki gibi çift versiyon konsepti korunmuş olacak.


     


    6GB LPDDR4 RAM ile yine sistemin desteklendiği cihazın arka kısmında Dual Pixel destekli 12MP çözünürlüğünde kamera, ön kısmında da 5MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor. IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklılık mevcut.


     


    Modelin diğer bir önemli yeniliği, Android 6.0.1 işletim sistemi üzerinde çalışan Grace UX adındaki kullanıcı arayüzü. Daha önce gündeme gelen bu arayüz, daha sade ögeler içeriyor ve Sense arayüzünden hatırlayacağımız üzere biraz daha 2D tarzda tasarıma yaklaşıyor. Bu yıl Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 7 Edge şeklinde iki model olacağı da iddialar arasında. 


     







  • Bence Samsung'un dezavantajlarından biri de batarya, Iphone kadar olmasada çabuk bitiyor.
  • 3100'e kadar iner o daha temmuz sonu haberlerinde :)

  • S7 edge'e 3600 sığdırılmışken 4000 bekliyorduk.. 3600 yetecektir gerçi ama 4000 kulağa hoş geliyor :))

  • S7 Edge'in batarya performansı harikaydı fakat pil kapasitesinin aynı olması hoş olmaz. En az bir 3800'i görelim istiyorum.

  • İsterlerse rahat da yaparlar . Sensör falan hikaye. 5' olan Redmi 3'te 4100 mAh pil var ve 8.5mm kalınlıkta

  • 4000 yapsa 1 saat fazla ekran açık kullanım sunar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.000 olsa çok iyi olur gerçekten.

  • Galaxy s7 edge in bataryası için önemli bir arge yaptılar ise büyük ihtimalle note 7 de bu devam eden edecektir. Samsung karlılık için genelde bunu yapıyor

  • Kalem yer işgal etmese o kasaya çok rahat 4000 sığdırırlardı. 3600 de bence iyi performans verecektir bir 4000 olmasada.

  • Note 5 3000 mah bataryası var. 1 günü çıkartma potansiyeline sahipken S7 edge 3600 mah ile harikalar yaratırken Samsung'larda şarj az gidiyor algısı altı çok boş bir algı. 2600 mahlı s6 3000 mahlı g4 ile aynı pil sürelerini verirken şuan ki durumda Note 7 için en kötü ihtimalle 3600 ile geleceğini düşünürsek en son bakılacak noktası pil kapasitesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon 1-2 mm daha kalın olsun. Batarya 4000mah olsun. Kimse kalın olmuş demez.

  • Firmalar "Tamam, bu olmuş" dedirtmemek için özel çaba sarfediyor. Yoksa bir sonraki modeli nasıl satacaklar?

  • kaç önce aldığım note2 de 3100mah batarya var yahu. telefonlara bakıyorum hala note2 yi değiştireyim artık dedirtecek bi telefon yok. kamerası sosyal medya için yeterli. pili güzel. gücü ve hızı da olması gereken kadar. 4k 6gb 8çekirdek filan hikaye anlayacağınız :)

  • 4000 kulaga hoş geliyor 3600 de yetecektir ama keşke 4000 le gelse...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wustti

    kaç önce aldığım note2 de 3100mah batarya var yahu. telefonlara bakıyorum hala note2 yi değiştireyim artık dedirtecek bi telefon yok. kamerası sosyal medya için yeterli. pili güzel. gücü ve hızı da olması gereken kadar. 4k 6gb 8çekirdek filan hikaye anlayacağınız :)

    Aynen note2 candır. Satınca cok pahalı telefon almam ama gidip a5e falan para da vermem ben.
    Birsey farkettim rootlu iken format attım, sonra formsttan sonra yazılım attım yazilim atınca hız farki oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla artok ben suniu anladim ekran suresini gormeden alma

  • Telefonları 6-7mm yapacapınıza biraz kalın yapıp batarya koyun be vicdansızlar batarya bittikten sonra napıyım ben note 7 yi iphone 7 yi

  • 3600 yapacak çünkü s7 edge den kalan tonla batarya varmış onları tüketmesi ve alacak kekleri arıyolarmış

  • Zaten samsungun pili o kadar iyi gitmiyor. 4000 bile koysa anca idare ederdi öyle telefona. 6 saat ekran süresi alan da var ama ben rootsuz telefonda max parlaklık navigasyon 4g açık internette dolaşırken hiç 2.5 saatin üstüne çıkamadım. Adamakıllı kullandığım zaman 8 saatlik bir yolculuğa 10 000mah lik batarya bile yetmiyor.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.