Şimdi Ara

Temmuz Ayının Ücretsiz Xbox Oyunları Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
       Microsoft, Temmuz ayında Gold üyelerine sunulacak ücretsiz Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını açıkladı.

Xbox 360 sahipleri 1-15 Temmuz tarihleri arasında Rainbow Six Vegas 2 ve 16-31 Temmuz tarihleri arasında TRON: Evolution oyununa ücretsiz bir şekilde sahip olabilecek. Xbox One kullanıcıları ise tüm ay boyunca Banner Saga 2, 16 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında Tumblestone'a ve geriye uyumluluk sistemi sayesinde Xbox 360 için sunulacak ücretsiz oyunlara da sahip olabilecek.

Paylaşılan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banner saga.. Nom nom galaxy vs Oyun isimlerini okurken bile guluyorum. Gonder oradan forza5 ne banner sagasi.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oha la banner saga 2 çok iyi tron ve ranbow da geriye uyumluluk ile geldiyse eğer tamamdır daha ne istiyonuz

• leş oğlu leş ama temmuzda summer sale var en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlar guzel 1 ay idare eder

• bir de oyun diye insanlara veriyolar şunları yüzsüzler playstation da dahil plus gold mold hikaye.
  • Yilda 90 tl veriyosun.adamlar sana her ay. En az 4 oyun veriyor.
    Hala cikip isyan ediyorsun.Xbox one a sene basindan veri verilen oyunlar seni 1 sene idare etmesi lazim.ne oyunlar verildi.hepsini oynadin bitirdin.forza 5 diye agliyosun.sana banner saga bile cok.

• olum sitede yeniyim oyunların isimlerine bakıyoz mu? ben xbox'ın verdiklerini direkt övüyoz sony'nin verdiklerini direk sövüyoz sanıyom.
  • cod blackops 1 oynadim 3 hafta x1 da gözlerim kör olacakti ,cünkü 15-20 fps de oynatir ,geriye uyumluluk bu kadar oluyor bende x1 i sattim birdaha x box isminde bir madde benim evime giremez forever pc zaten artik ex oyunlarida pc ye geliyor gelecek

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • TheStarBox kullanıcısına yanıt
    90 degil 180 lira senelik Live ucreti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.