Şimdi Ara

Turkcell Superonline, Sözleşmeye İmza Atmadan Cayma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    bizimkileri dün telefondan aramışlar. 1 yıl taahhütlü 49'luk bir kampanya sunmuşlar. kardeşimde bilememiş ve telefondan onaylamış.

    size sözleşme göndereceğiz filan demişler. benim öğrenmek istediğim sadece telefondan onaylamanın bir yaptırımı var mıdır?

    gönderilen sözleşmeden kurtulmak için ne yapmalıyız? kabul etmezsek, imzalamazsak bir sıkıntı çıkar mı?

    bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum



  • Kardeşim imza atmadığın sürece hiç bi sıkıntı olmaz ara superonlineyi iptal ettirmek istiyorum yada kağıt eve gelince söyle imza atsan bile 15 günde ceza ödemeden cayma hakkın var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat sahibi kardeşin değilse bi sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. sahibi kardeşinde olsa sonuçta imzayla yürüyor bu işler.
  • Bunu bir ay önce yaşamış biri olarak yanıtlayayım.Benzer bir şekilde oğlumun telefonda onayladığı bir sözleşmeyi arayarak iptal etmek istediğimi belirttim.Gerekli birime talebiniiz iletiyoruz,işleminiz alınmıştır dendikten sonra görüşmemiz sonlandı.Normalde sizi ziyarete geleceğiz şeklinde bir mesaj alıyorsunuz.Sanırım o ziyaret esnasında da imzalayacağınız evrakları getiriyorlar.Bu ziyaret etme işlemi tamamlanmadan arayıp iptal ettiğimden bir sorun çıkmadan talebimin iptal edildiğine dair bir telefon mesajı aldım ve olay sonlanmış oldu.
    Sonuç itibari ile imza atmadığınız birşeyden nasıl sorumlu olacaksınız ki ? Belki benim yerime bilgilerime sahip başka biri aradı,bunu kim bilebilir ?
    Kısacası arayıp iptal ettirin ve iptal edildiğine dair bir tel.mesajı bekleyin.Yaklaşık 1-15 gün sürebiliyor bu mesajın gelmesi.Arada arayıp teyitte alabilirsiniz bu konuda..( Tabi ulaşabilirseniz )

    Superonline'a telefonla nasıl ulaştığım konusu ayrı bir macera ..Sırf bu yüzden superonlinedan uzak duruyorum.Bu konuda kendilerine yazdığım bir sürü şikayet maili var..Hizmet satın alabilmek yada bir konuda görüşebilmek için ulaşamıyorsam,satın aldıktan sonra nasıl ulaşacağım sorusu kafamı hala kurcalıyor :)




  • Geçen sene beni aramışlardı bende onay verdim adresimize belge göndereceklerini söylemişlerdi ama göndermediler.. O zaman sormuştum eğer imzalamazsak ne olur diye size sunduğumuz kampanya iptal olur o kampanyadan faydalanamazsınız demişlerdi yani bişey olmaz.
  • imza atmadıysan no problem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.