Şimdi Ara

Sınav dediğiniz nedir? (Yardım Kampanyalı Kitap Çekilişi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize iyi akşamlar ve iyi forumlar dilerim. 1 sınav senesini geride bıraktım. 1 senemi bu sınavlara feda ettim, istediğim gibi de geçmedi ne yalan söyleyeyim.. Kritik tercihler yapmam gerekiyor ve kaç gündür bunun hakkında mutsuz bir şekilde düşünüyorum.Bi ara hayat neden bu kadar kötü diye düşünmeye başladım ve o an yaptığım bencilliğin farkına vardım!

    Yanlış düşünmüyordum , dünya gerçekten kötü bir yer. Biz burda sınavlar yüzünden hayatın kötülüğü hakkında kafa patlatırken orada hayata umutla tutunmaya çalışan kardeşlerimizin olması gerçekten bizi acınası varlıklar, dünyayı kötü bir yer yapıyor.. Biz bu saçma sınavlarımızda ailemizden olsun arkadaşlarımızdan olsun desteklerimizi alırken onların desteğe muhtaç olması gerçekten çok saçma.. Esas sınavı onlar veriyor ve biz kendi mutluluk arayışımızda ve dertlerimizde kaybolup onları görmezden geliyoruz. Haydi ahali, bir kez kendimizi bir kenara koyup, bir başkasının mutluluğu için küçük bir çaba harcayalım.

    Ben elimden geleni yapmak istiyorum ve şöyle bir şey düşündüm; bir kitap çekilişi başlatacağım ve bu kitap çekilişine katılmak için belirlediğimiz bir yardım kuruluşuna min. 5 TL bağışta bulunacağız. Benim hedefim açıkçası şu; eğer katılım sürekli ve fazla olursa farklı kitaplarımı farklı yardım kuruluşları için çekilişe sunacağım.Ama çekilişin kazananı esas hayat sınavını veren kardeşlerimiz olacak. O zaman ilk çekilişimizi başlatıyorum! İlk yardımlarımızı LÖSEV'e yapacağız. Katılmak için LÖSEV'e min. 5 TL bağışta bulunup bana dekont,ss vs pmden yollamanız yeterli olacaktır. Ve sizden bir ricam konuya kampanyamı desteklediğinizi belirten bir mesaj bırakmanız (up için).Haydi şu saçma sapan sınavlarımızı bırakıp anlamlı ve güzel bir şeyler yapalım!
    Not: Kampanyaya 1 kişi bile katılsa kitabı yollayacağım.

    İlk kitabımız Marslı! (2. Basım)Bilim Kurgu severlere güzel anlar yaşatacak bir roman.

     Sınav dediğiniz nedir? (Yardım Kampanyalı Kitap Çekilişi)

     Sınav dediğiniz nedir? (Yardım Kampanyalı Kitap Çekilişi)

    Not2: Kardeşlerimize bir ilaç kadar bile yardımda bulunabilirsek ne mutlu bize! Çekilişe katılmasanız bile uplarsanız sevinirim..







  • Up editi; Loseve internetten online bagista bulunabilirsiniz. Hadi DH biraz ilgi lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, çok güzel düşünülmüş bir kampanyaTebrik ederim.Sonuna kadar arkandayım ve çekilişe katılmak istiyorum.
  • Bir kişi de olsa empati yapabilen birilerini görmek güzel.. Up
  • Destek veremesemde destek verecek arkadaşlar için UP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya ve arkadaşımızın güzel fikrine katkıda bulunmak gerek.DH'deki kullanıcıların buna duyarsız kalacağını sanmıyorum.
  • Bazı kardeşlerimizin hayatına güzel bir dokunuş yapmak için tek yapmanız gereken ''ÜŞENMEMEK'' forum ahalisi. Duyarsız kalmayalım lütfen.. Up
  • updurrahman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.