Şimdi Ara

Bizdeuygun.com ( Keleş Elektronik ) Dolandırıcıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
10
Favori
16.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizdeuygun.com dan aldığım telefonum hakem heyetinden para iadesi kararı çıkınca firmaya gönderdim. Önce onlara ulaşan hakem heyeti kararını bir çalışan aldıktan sonra tekrar geri göndermiş. Hakem heyetiyle görüştüğümde bana hemen haklarında icra başlatmamı söylediler. Ben de yine de firmayı arayarak konuştum. 6 gündür ücret iademi yapmıyorlar. Günde 2-3 kere aradığım halde yarın kesin yatıracağız diyorlar ertesi gün arıyorum akşam 5'e kadar yetiştirip yatıracağız diyorlar ama hiçbir şekilde paramı alamıyorum. Bizdeuygun gördüğüm kadarıyla dolandırıcıdır eğer oradan telefon aldıysanız ve hakem heyetinden bile para iadesi kararı çıktıysa para iadesini unutabilirsiniz

    Para iadesi bugün 28'inde gerçekleşti. Ne kadar firmadan nefret etsem de yanlış bir şey de söyleyemem. Para iadesini aldım ama alana kadar kanser, verem, sarılık, kuduz, aids, nezle, pişik gibi bilimum hastalıklara yakalandım. Ailem stresten aids olduğuma inanmadığı için bana kötü gözle bakıyor. Psikolojim bozuldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7416DD784 -- 28 Haziran 2016; 19:42:42 >







  • Ver icraya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen icraya ver, hatta yerinde olsam mağdur olduğumu gösterir manevi tazminat davası açardım.
  • Niye aramakla uğraşıyorsunuz ki verin icraya söke söke alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün konuştum bugün kesin atacaklarını söylediler biraz da azarladığım için öğlen tekrar aramaya başlayacağım fakat telefonsuz kaldım ve icraya verirsem 1-1.5 ay daha beklemem gerekecek. Bugün de yatırmazlarsa artık mecbur icra yolu görünüyor
  • zaten bugün yarın diyerek oyalıyorlarki muhtemelen de geciktirebildikleri kadar geciktirecekler. hiç uğraşma. bugün yatırmazlarsa yarın git ver icraya bir daha da arama. zaten masrafları da karşı tarafa kitleyeceksin faizi ile birlikte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TallMan

    Dün konuştum bugün kesin atacaklarını söylediler biraz da azarladığım için öğlen tekrar aramaya başlayacağım fakat telefonsuz kaldım ve icraya verirsem 1-1.5 ay daha beklemem gerekecek. Bugün de yatırmazlarsa artık mecbur icra yolu görünüyor

    " fakat telefonsuz kaldım ve icraya verirsem 1-1.5 ay daha beklemem gerekecek. "

    sadece bu sebepten ötürü ilgili kiş ya da kuruma tazminat davası açma hakkınız mevcut olabilir. bir tanıdığınız avukat veya ulaşabileceğiniz avukat varsa bu durumu görüşün. Maddi ya da Manevi tazminat davası açma hakkınız olabilir. hakkınız varsa kullanın, çekinmeyin. bu gibi kişiler hakediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 28 Haziran 2016; 14:24:56 >
  • Onca fırçadan sonra bugün öğleden sonra arayarak ücreti yatırdıklarını söylediler. Parasında gözüm yok ama tazminat davası açılabileceğini önceden biliyor olsaydım hiç onlarla konuşmadan açardım. Hem teknik servisten hem satıcı firmadan böylesine mağdur olup sonra bir şey yokmuş gibi davranılmasından nefret ediyorum. Akılları başına gelmiş olurdu. Bir daha böyle bir durumda kalırsam kesinlikle avukatlara soracağım. Desteğiniz için çok teşekkürler.
  • mrb. bende keleş elektronikten G4 aldım. 30 temmuzda RİTZY teknik servise gönderdim anakart arıza için. 10 ekimde TÜKETİCİ HEYETİNE başvurdum. Eğer para iadesi çıkarsa ne yapmam gerekiyor. KELEŞ ELEKTRONİK firması telefonlarını açmıyor şu anda..
    İlgine teşekkürler
  • geçmiş olsun.
    bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için 3 5 fazla verip kurumsal yerlerden almak gerek sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalay86

    mrb. bende keleş elektronikten G4 aldım. 30 temmuzda RİTZY teknik servise gönderdim anakart arıza için. 10 ekimde TÜKETİCİ HEYETİNE başvurdum. Eğer para iadesi çıkarsa ne yapmam gerekiyor. KELEŞ ELEKTRONİK firması telefonlarını açmıyor şu anda..
    İlgine teşekkürler

    hocam benim g4 de bootloop oldu yine keleş elektronik. nasıl ulaştınız firmaya arıyorum kimse açmıyor
  • 02125190231 feraye hanım keleş elektronik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonlari acmiyorlar bende icraya verdim bizde uygun numarasini aradim her aradigimda cuma gunu odeme yapicaz dediler oyaliyorlar karar ciktiktan 15 gun sonra icraya verin yoksa odeme yapmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximusix M kullanıcısına yanıt
    laguna 2 L kullanıcısına yanıt
    s.a lg g2 telefonum temmuz 2016 da arıza yaptı delta servise verdim ama yapmadılar. hakem heyetine basvurdum karar bugun elime geldi para iadesi çıkmiş.
    arkdaşlar süreç nasıl işleyecek telefonu açan yok yok bu şirkete nasıl ulşırız. parayı nasıl alırız.
  • erkanbil kullanıcısına yanıt
    15 gün bekle icraya ver kardeş pararlel ithalat alınmaz onu ögrendik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yil once aldigim sony garantili z2 de sorunlardan dolayi 5 kez degisti. Bir verdikleri telefon arizali biri olu pikselli biz de hakem heyetine verdik. Bu ulkede isini bastan savma yapanlar cogunlukta oldukca nerden aldiginizin onemi yok. Onemli olan uzun sure sorun cikarmayaxak telefon almak
  • Xiaomi mi5 alamıyorum sırf teknik servisler, garanti uğraştıracak diye. Yazık la bize.
  • Ben artık garantiye gitme olasılığı düşük olan hangisi varsa ona bakıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar gittigidiyor sitesi üzerinden (keleş elektronikten) ekim 2015 tarihinde aldığım LG G4 marka telefonum ağustos 2016 tarihinde 10. ayda bozuldu. Hiç vakit kaybetmeden Ritzy teknik servise gönderdim. 20 iş günü dolmasına rağmet hiçbir işlem yapılmadı telefonuma. Tüketiçi hakem heyetine başvurdum 2 ay sonra lehime karar çıktı. Bu dönemde hiçbir şekilde benimle iletişim kurulmadı, aramalarımda sonuçsuz kaldı. Tebliğ tarihinin bitiminde 06 aralık tarihinde icra kuruluna başvurdum bugün hakkım olan paramı 100 lira eksikte olsada 1580 liraya aldığım telefonum 1475 lira olarak geri aldım.
    Bunları neden yazdığımı açıklıyayım, burdaki mesajımı okuyan arkadaşlara tavsiyem lütfen sonuna kadar hakkınızı arayın karşınızdaki muatap kesinlikle müşteri memnuniyeti gözetmeyen bir firma. Ben hakkım olan paramı 135 gün sonra alabildim.
  • Lg g3 telefonum 23 iş günüdür delta serviste tamir edilemedi. Keleş elektronikten almıştım. Yarın THH ne vereyim diyorum. Dilekçenizi bana gönderebilir misini? Kendime göre ayarlayıp thh ne vereyim. Mümkünse bir de sizin emsal kararın kopyasını ekleyeyim.

    İyi günler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.