Şimdi Ara

İşte galatasarayımızın efsane kaptanının eşi ve icraati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Eskiden bu forumda aktif bir üye olarak,futbol taraftarlığı dünyanın en büyük aptallığıdır.Tamam takım tutarsın ama takım için arkadaş üzmek,birilerini kırmak,üzülmek,aşırı sevinmek dünyanın en büyük mallığıdır

    Hadi benim canlarıma gdiin gstore atlet don aldın,sabri abimizin eş,,yengemiz ,kerimcan kankasıyla başka model arabalarla da hız rekoru denesin.Yeni arabalar alsın

    Kaptanı bu olan takıma acıyorum ben







  • İnsanlar hayatını yaşıyor ne kadar şanslılar ya.
  • Eşinin naptığı bizi ilgilendirmez , bizi ilgilendiren sabrinin perfonmansı ile kazandığı para arasındaki ilişki
  • Burda kimse kimseye aptal diyemez.Bu bir kere yalnış o aptal denilen insanlar olmasa kimse böyle arabaları rüyasında göremez.Yağmur Sarıoğlu GS maçlarına kapalı da giderken Sabri'yi gözüne kestirdi.Sonuçta bu işte.Kadın şuan pilot eğitimi aldı,pilot oldu.Dünya yakışıklısı çocukları var.Burda ben yanlış olan hiçbir şey göremiyorum.Sarbi sarbi derken adam ülkenin %99.1 lik kesiminden zengin.Olay dalga geçtiğimiz herif kadar yapabilmek.Bana göre sürü insanları olmasa dünya da para da olmazdı.İlerde aptal dediğiniz insanların üstüne basıp çıkmak için herşeyi yapıcaksınız.500 bin küsür bileklik alan insanlar var.Niye kardesim niye?! Ne zevkine tatmin ediyor da bu kadar masraf yapıyosun? 500 bin bileklik Hamit'in aylık maaşı.Boşuna yemeden kısıp veriyoruz yani.Hakedilen şeyler yaşanıyor,kimse of mof demesin.İnsanları da uyandırmayın siz tepeye çıkın.Sosyalist biri olarak kestim umudumu.Yaşasınlar asgari ücretle ötv ile bileklik ile.Sanal zevklere devam.Dışarısı bize kalsın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Futbol fanatikligi bana göre de mallıktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptıklarımızın hesabı birgün sorulmayacaksa eğer , yaşamanın ne anlamı var bu acunlukta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MağaraAdam

    Eşinin naptığı bizi ilgilendirmez , bizi ilgilendiren sabrinin perfonmansı ile kazandığı para arasındaki ilişki

    Eşinin naptığı bizi ilgilendirmez diye birşey yok. O arabalara binmelerinin o paraları kazanmalarının bizzat sebebi biziz. Bal gibi de özel hayatlarına karışırız kimse lam lum edemez biz bu oyunu talep etmesek onlar o paraları kazanabilir mi?
  • Otomobil genelede açıldı bu konu araçla 270km hız yapmış bunlar başka hayatlar önemli değil tabi en çok üzüldüğüm de şu yandakinin halkımız tarafından ünlü yapılıp buralara kadar getirilmesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri Sarıoğlu yıllık 10 m euro alsa burada suçlu Sabri mi ? Sabri ne verilirse onun için oynar, verdiğini kabul etmiyorsa gider başka yerde oynar...

    Bu kadar basit bir mantıkta çok para alıyor ve aldığı paranın hakkını vermiyor, mevzusunun sorumlusu futbolcu değil yönetimdir.

    Yahu bugün yönetim taraftara biletler 10 tl kombineler 200 tl dese kapış kapışa gitmez mi ? Kulüp bu mevzuda zarar etse bileti satın alan taraftar mı suçlu, biletin fiyatını belirleyen mi :)

    Her konu böyle uzayıp gider, futbolda parasal mevzuların sorumlusu yöneticilerdir.
  • O otobanda 1-2 tane tır yok muymuş? Şöyle arkadan vursalardı da kurtulsaydık.



  • Aşırı fanatizmin ahmaklık olduğuna dair örnek bir video. Fanatik taraftarların kezman'a hücum etmesi
  • Sabri ne zamandan beri GSnin efsane kaptanı oldu, o konuma erişti ?

    Sabri sadece bu ülkede yapı bozukluğundan nemalanmis basit bir adamın teki.. Tıpkı el üstünde tutulan diğerleri gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: METMETALLICA




    Eskiden bu forumda aktif bir üye olarak,futbol taraftarlığı dünyanın en büyük aptallığıdır.Tamam takım tutarsın ama takım için arkadaş üzmek,birilerini kırmak,üzülmek,aşırı sevinmek dünyanın en büyük mallığıdır

    Hadi benim canlarıma gdiin gstore atlet don aldın,sabri abimizin eş,,yengemiz ,kerimcan kankasıyla başka model arabalarla da hız rekoru denesin.Yeni arabalar alsın

    Kaptanı bu olan takıma acıyorum ben


    Efsane?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ablada iyi yapıştırıyo yannız
  • Birşey demek istemiyorum yoksa 3.şahsa hakaretten ban yerim.Hemde kerimcan denen boşlukta kalmış biri yüzünden.

    Şu oksijen israfı , peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş birini başımıza ünlü eden kim varsa Allah onları bildiği gibi yapsın.

    sokakta görsen 24 saat dövülecek birini başımıza ünlü yaptılar.
  • RIZIKlari buysa napsinlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama ramazanda sokakta sigara içen adamı linç eden oruçlu gibi bu yaklaşımınız.

    Aşırı hız tabii ki tehlikeli ama İzmir-Çeşme otobanında Lambo ile bu hız az bile. Orta seviye bir araçla bile çok rahat 250 basılabiliyor o yolda.

    Sizin takıldığınız nokta bu ablanın yaşam tarzı.

    YAĞMUR SARIOĞLU KİMDİR?
    Yağmur Sarıoğlu, Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olduktan sonra Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı.
    Kariyer planlarını pilot olma doğrultusunda çizen Sarıoğlu, hedefine ulaşmak için her türlü zorluğu göze aldı.
    Birkaç sene pilotluk eğitimi alan Yağmur Sarıoğlu hedeflerine ulaştı, özel bir havayolu şirketinde yardımcı pilot olarak göreve başladı.


    Bu abla en az 10bin maaş alıyordur zaten. Kendi parasıyla Bmw alıp hız yapsa yine kulp takılacak.

    Kaç başkan değişti Sabri hala takımda, forma kombine ajitasyonu yapmak mantıksız. Hata başka yerde.




  • Efsane kaptan derseniz benim aklıma en son gelecek kişi sabridir. Tamam sabri bu takım için çok büyük emekler vermiş olabilir. Ama kendisine bile sorsanız efsane kaptan kimdir diye Metin Oktay ve Bülent kaptanı söyleyecektir. Öncelikle bu söylemlerinizden biraz uzaklaşın.

    Sonrasında kendinize bir sorun, sabri dediğiniz adamdan nasıl bir hayat tarzı bekliyorsunuz? bu adam üniversitede prof mu? milletvekili mi? cebinde parası olan her sporcunun dünyada yaşadığı hayattan farklı bir hayat mı yaşıyor? siz olsanız yıllık 5 milyon TL kazanırken jetta ile mi gezersiniz?

    Not: bana da sabriyi savundurttunuz ya helal olsun size.
  • senede 100 200 liralık alışveriş yaptığın parayla birilerinin sefa içinde hayat sürmesi mallıksa, senenin her günü it gibi çalışıp ürettiğin artı değer ile patronunun senin üzerinden sömürdüğü binlerce liralık parayı bile bile çalışmaya devam etmek daha büyük mallıktır. senede 300 500 lira para harciyorsunuz diye kulübün sahibi olarak kendinizi görüp insanlara laf edeceğinize oturun biraz bunu düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu ne garip adamlarsınız . Benim yaptığım alışveriş kombine vs. Galatasaraya olan gönül bağımdadır . Mikmişim Sabriyi Hamiti .

    Ha açlıktan ağzınız kokarken paranın yarısını formaya bilekliğe yatırıyorsanız o sizin hatanız . Birde insanların hayatına karışabilirim diyor fukara edebiyatı yapacaksan alma kardeşim ? Boğazına yapışanmı var forma al bileklik al diye ?


  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.