Şimdi Ara

Turk Telekom Açmazı... Altyapı sorunsalı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2 senedir altyapı nedeniyle internet hizmeti alamamaktaydık. 3-4 ay evvel sokağa fiber kablolar döşendi, ve dün itibariyle fiber internet sorgulama ekranında aşağıdaki gibi bir mesaj almaktayım. Ancak TTelekom' u aradığımda hala internet alt yapımın müsait olmadığını bildirdiler. Tecrübesi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim, sizce ne kadar daha beklemem gerekli? Ayrıca TTelekom' a başvurmak zorundamıyım? Superonline veya diğer ISS lerden faydalanabilir miyim?

     Turk Telekom Açmazı... Altyapı sorunsalı...



  • hocam modem hat değerlerini paylaşın bakalım.
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, ilgin için teşekkür ederim. Ancak henüz evime internet bağlatamadım, sanırım mesajımda sorunumu tam aktaramadım sizlere. Telekom sayfasında internet bağlatabilirsiniz diyor, ancak telefonla aradığımda henüz altyapınız yok diyorlar. Dolayısıyla modem hat değeri vs. paylaşamıyorum. Evde ne internet var, ne telefon altyapısı...
  • Sokağınıza ya FTTC kabini gelmiş ya da bazı binalara T kabinlerinden koymuşlar. Yani bölgede VDSL2 kullanılabilir 100mbps'ye kadar. Ama binanızda hat yok çekilmesi lazım çok uğraşırsınız. Yanlış anlamayın ama şu müteahitler de işlerini adam akıllı yapsın bina yapılır hat çektirsinler hatta bina içine Fiber/Eth. sistemi kursunlar insanları uğraştırıyorlar sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.