Şimdi Ara

30/haz wi101 tablet 2in1 Windows Sistem A101'de 399TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem tablet hem pc 2in1 windows tablet,tekrar A101'e geliyormuş,30 haziranda.
    Ben aldım,günlük işler için kullanıyorum ve çok memnunum,tavsiye ediyorum.

Forumdaki konusu;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=112937534

30/haz wi101 tablet 2in1 Windows Sistem A101'de 399TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 27 Haziran 2016; 8:53:45 >

• Almayı düşünüyorum yorumlar genelde iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

Almayı düşünüyorum yorumlar genelde iyi

3-4 ay önce aldıgımda yine 399 du,8 taksitle 415'e geliyor.
    Ben çok memnunum tavsiye ederim,sorunlu olanlar ilk parti ürünlerdi,sonradan güncellemeler vs geldi düzeldi diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: dd2dl5

Kombine ve uç dübel seti iyiymiş alacağım. Tablette inanılmaz derecede şikayet var kesinlikle almayın derim.

dübel setini hiç tavsiye etmem çok kötü kalitesiz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tablette gps yok değil mi :)

Orijinalden alıntı: Umut K.

Tabletin baya sorunu vardi diye hatirliyorum ama ihtiyacim olsa air 4430 alinirmis

Airties sorunlu daha evvel konusunda devamlı içindeki bir parçanın arıza verdiğini, servise gidip geldikten bir süre sonra yine arıza verdiğini söyleyen birçok kişi vardı. Alacak olanlar iyi araştırsın.

- Fiat Egea 1.4 Urban Orman Yeşili -
  • Çok şubede aylardır var zaten ürün. 2 parti gelmiş galiba kimisinde beyaz kutulu, kimisinde gri kutulu olarak satılıyor. Bir ara (2-3 ay önce) 339, 349 gibi fiyatlara da verdiler.
    Kutuyu açıp baktım. Cihazın malzeme kalitesi ve klavyesi fena değil. üzerinde bir micro usb bir de tam boy USB var. Yalnız çok adi bir şarj aleti vardı içinde (2 farklı kutuya baktım 2 farklı şarj aleti vardı ama ikisi de adi). Cihazı alacak olanların düzgün bir şarj aleti almasını öneririrm.

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Çok şubede aylardır var zaten ürün. 2 parti gelmiş galiba kimisinde beyaz kutulu, kimisinde gri kutulu olarak satılıyor. Bir ara (2-3 ay önce) 339, 349 gibi fiyatlara da verdiler.
    Kutuyu açıp baktım. Cihazın malzeme kalitesi ve klavyesi fena değil. üzerinde bir micro usb bir de tam boy USB var. Yalnız çok adi bir şarj aleti vardı içinde (2 farklı kutuya baktım 2 farklı şarj aleti vardı ama ikisi de adi). Cihazı alacak olanların düzgün bir şarj aleti almasını öneririrm.

En basindan beri lg telefon sarjiyla sarj ediyorum is gibi calisiyor.hali hazirda varsa bu tip sarj aleti yeterli.

• Tableti ben de öneriyorum. Sanırım bazı ürünlerde sorun olmuş, ancak ben herhangibir sorunla karşılaşmadım. Günlük kullanım için ideal, hatta 4K videoları bile sorunsuzca oynatıyor ve ısınma yapmıyor. Arkadaşın dediği gibi 5 saate kadar pil ömrü var. Dokunmatiği de klavyesi de iyi çalışıyor. Sorular varsa cevaplayabilirim.

• Bu cihaz eve veya işyerine alıp tüm ihtiyacını görmek için değil.. Kolay taşınabilir her yere götürebileceğin, işini görebileceğin taşınabilir özelliğe sahip, almayı düşünenler bu cihazın bir tablet olduğunu unutmasınlar. Bununla internete girer, sosyal medyaya bağlanır, bireysel kullanımda word, excel vb. doküman ve notlarını düzenleyebilirsin. Ekran dokunmatik klavyesi de olması bir avantaj, telefonla iş göremeyen ve klavyeye alışık olanlar için.. Tek USB portu var, kaliteli bir çoğaltıcı kullanmak lazım.. Ses kalitesi düşük, kulaklık veya ilave hoparlör kullanılabilir. 28 GB kullanılabilir disk alanına sahip.. Bunun yarıya yakını dolu olarak geliyor.. Size kalan 12-14 GB arası bir yer.. Ekranı ile ilgili beni rahatsız eden bir detaya rastlamadım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.