Şimdi Ara

ASUS 24' VG248QE vs BenQ 24' XL2411Z >> Monitör Savaşları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Sonunda ekran kartım Asus GTX970 ROG STRIX için uygun bir monitör seçimi yapmanın zamanı gelmişti, maksimum 1100 lira bütçe ve 2-3 günlük araştırma ve incelemeden sonra son iki monitörde karar kıldım. Ancak karar verme aşamasında tabii ki herkes gibi zorlanıyorum. BenQ 'nun projeksiyon ve işinin uzmanı olduğu kanısı var ortada , diğer taraftan ASUS 'da yabana atılacak bir marka değil tabiiki . Siz arkadaşların deneyimlerine ve bilgisine başvurmak çok daha iyi olur düşüncesindeyim, hem benim gibi bu iki monitör arasında kalmışlar için güzel bir paylaşım olmuş olur. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

    Inceleme Linkleri :

    ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör

    BenQ 24" XL2411Z 1ms/144Hz Full HD Gaming Led Monitör



    Fiyat olarak buradan referans alabilirsiniz.


    ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör
    BenQ 24" XL2411Z 1ms/144Hz Full HD Gaming Led Monitör







  • Asus vg248q monitörü faha önce kullanmıştım.144 hz panel hızı gerçekten iyi fakat ekranın panel renk kalitesi orta seviye diyebilirim.Renk kalitesi pek tatmin edici değil.Zaten sonrasında asus rog swift ekrana geçmiştim.Ciddi derecede fark olmuştu.

    Şu anda benq w1070+ projeksiyon cihazı kullanıyorum.Görüntü kalitesinden memnunum.Benq monitörü daha önce test etme şansım olmadı fakat bence benq ekran alın.bu arada asus ekranın paneli 6 bit diye hatırlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2411z ile benq blur busters strobe utility kullabılabiliyor yani csgo oynuyorsan daha düşük gerçek ms elde edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Cevaplar için teşekkürler,
    video ' yu izlediğimde BenQ için Sinema Modu, Asus için Theater Modu kullanmışlar, birbirine en yakın görüntüyü elde etmek için deniliyor, Stil olarak Asus öneriliyor , bence de stil olarak Asus daha iyi, Eğer sadece oyun için ise BenQ , başka işler de yapacağım , film falan izleyeceğim derseniz Asus alın denmiş, Sadece oyun oynamak ütopya bişey, oyun kadar film de izleyen birisi için öneriniz ne olurdu.

    Dipnot : Videoda renk bakımından gündüz veya canlılık adına Asus bayrağı çekerken, karanlık modlarda BenQ daha iyi gözüküyor. Reklam olabilir , o yüzden gözle görmeden bir karar vermek zor.




  • arkadaşlar konuyu uplamak gibi olacak ama, yarın'a kadar almayı düşünüyorum o yüzden acilinden cevaplar almam gerekiyor :(
  • Asus vg248qe kullanıyorum herşeyi geçiyim bu monitörü alırsan yamuk bir ekrana bakıcaksın gerçi yamukluk hafif yamukluk monitör her türlü bir eğimi yamukluğu var bir düz ayarlayamadım hafif derece her şekilde yamuk duruyor
  • teşekkürler yorum için, bakıyorum da haklısın galiba aldım, eski monitörümün yanında bu güneşe bakmak gibi. o yüzden biraz renk ayarlarını düzelteceğim, ilgili arkadaşlara duyurulur.
  • Eğer uzay üssü bir pc'niz yoksa yol yakınken 60hz monitör alın
  • pc gayet iyi hocam, 144hz hak ediyor da , vatan bilgisayardan aldığım monitörde ölü piksel oluştu, alırken yoktu ve eve geldiğimde daha 1 gün geçmeden ekranın ortasında 1 tane kırmızı piksel gördüm. bastırınca üzerine gidiyor ama yeni almışım neden olsun diye geri götürdüm, 999 tl ye kadar insiyatif kullanabiliriz ancak 1000+ tl olduğundan dolayı insiyatif alamıyoruz diyerek beni Asus Garanti Merkezine yönlendirdiler. Şu an 1 gün bile kullanmadığım monitörü garantiye verdim, şans mı denir yoksa salaklık mı bilmiyorum ama başıma böyle bir olay geldi, siz siz olun lcd alırken her yerine dokunun , bastırın , teste sokun. Çünkü eğer bi kere alırsanız DEVLET SAĞOLSUN öyle bir müşteri ayarı çekmiş ki garanti kapsamına girmesi için en az 3 ölü piksel gerekiyormuş ve bunlar yan yana olacak. diğer türlü garanti kapsamına giremiyormuşuz malesef. yine de sağolsun vatandaki arkadaş yardım edeceğim dedi, bakalım ne olacak. bayram da girdi araya. son kalan ürün bu kadar oluyor demekki.. ne diyeyim umarım sizin başınıza böyle bişey gelmez, yine kırık monitöre kaldık anlayacağınız..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.