yani bende 25 e yakin java oyun attım. 7 tane felan açti. bi çoğunuda yarım ekran açtı.. k750 oyunları idi yüklediğim . oyüzden olabilir belki. www.getjar.com dab uygun ekran seçtiğim halde ordaki oyunlardada bi kısmına hata verdi. belki yazılımsaldır ama pek irdelemedin..
Koyu Mount&Blade oyuncusu, Cs 1.6 fanatiği, Postal 2 oyuncusu, Aoe 1-2 serisi hastası. Windows 7 kullanıcısı, Google chrome kullanıcısı, İdm kullanıcısı, Pro Show Gold Kullanıcısı, Photoshop Cs3 kullanıcısı.
Siemensten sonra bu kadar bolca yazılım yüklenen bir telefon görmek hoş.
Mevcut kullanabilen ücretsiz bir C derleyicisi var mı?Biraz araştırınca telefonla ilgili bayağı kaynak buldum ama sanırım motorola kullanıcılarının sadece java tabanlı yazılımlar geliştirmesini istiyor.Sadece java sdk sı mevcut.Linuxun kendisi için yazılım geliştirmek isteyen arkadaşlar "linux arm" gibi projeleri kullanıyorlarmış.Acaba mevcut fw leri ne ile derliyorlar merak ettim?
Yeni bir telefon alacam , eski bir siemensci olarak sxg75 düşünüyorum ama, sırf içindeki symbian kadar kuvvetli brew işletim sisteminin şifreleme mekanizmalarından dolayı, telefona sadece java uygulamaları kurulabiliyor.
E2 ve özellikle E6 gayet güzel telefonlara benziyorlar.Kamera çok önemli olmayan biri için yeterli gibi.SXG75 bilen,duyan arkadaşlar sxg75 şuan ki fiyatını(350-400 YTL arası) göze alarak ne derler acaba?
@megaturk Dediğin adreste aradığım şeyi tam olarak bulamadım ama genede teşekkürler.
Bir soru daha sorucam herhalde kızmasınız
Şimdi anladığı kadarıyla linux tabanlı uygulamalar sadece fw ile yani şu devyarasa "10mb" lik rom içinde çalıştırılabiliyor sadece.Eğer linux tabanlı birşyleri telefona atmak istesem fw içine gömmek zorundayım.Hafıza kartından faydalanılamıyor.Doğrumudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müntekim -- 9 Mayıs 2007; 12:01:19 >
Rom 100 mb kadar bu arada Şu ana kadar linux bişi yüklemedik tellere insanlar genelde java kasıyorlar. Boş vaktimde bakarım derleyicileri bulursam buraya link koyarım
Siemensten sonra bu kadar bolca yazılım yüklenen bir telefon görmek hoş.
Mevcut kullanabilen ücretsiz bir C derleyicisi var mı?Biraz araştırınca telefonla ilgili bayağı kaynak buldum ama sanırım motorola kullanıcılarının sadece java tabanlı yazılımlar geliştirmesini istiyor.Sadece java sdk sı mevcut.Linuxun kendisi için yazılım geliştirmek isteyen arkadaşlar "linux arm" gibi projeleri kullanıyorlarmış.Acaba mevcut fw leri ne ile derliyorlar merak ettim?
Yeni bir telefon alacam , eski bir siemensci olarak sxg75 düşünüyorum ama, sırf içindeki symbian kadar kuvvetli brew işletim sisteminin şifreleme mekanizmalarından dolayı, telefona sadece java uygulamaları kurulabiliyor.
E2 ve özellikle E6 gayet güzel telefonlara benziyorlar.Kamera çok önemli olmayan biri için yeterli gibi.SXG75 bilen,duyan arkadaşlar sxg75 şuan ki fiyatını(350-400 YTL arası) göze alarak ne derler acaba?
siemens ile ilgili bugüne kadar sadece şikayet dinledim.bir de kardeşim cx 75 almıştı capitol'den ama eve gelip şarja takmaya çalıştığı an telefon gümlemişti.4 ay sonra mahkeme haciz kararı çıkartınca faiziyle bize geri ödeme yapmışlardı o yüzden donanım zengini olup olmadığını da bilemem.WM ve linux kadar kapasitesi olduğunu da hiç sanmam.zaten çalışmıyor ki alet
sıfır w700 geliyo(kargoda)onun üstüne kaç para lazım telefonculara soruyorum bilmiyolar e2 yi o yüzden size soruyorum ortalama kaç para gerekir biriktirmeye çalışayım
sıfır w700 geliyo(kargoda)onun üstüne kaç para lazım telefonculara soruyorum bilmiyolar e2 yi o yüzden size soruyorum ortalama kaç para gerekir biriktirmeye çalışayım
0 w700 hepsiburada da 349 ytl.kaça alırlar ki w700!ü.popülaritesi de yok.250 ayarla sağlam olsun
E2ciler; bendeki oyun worms açılmıyor.neden olabilir?yazılım r564-g-12.00.45p beta.uygulama hatası diyor
Yeniden fw kur, kurcaladıysan zarar vermişsindir bende de oluyordu, iyice karıştırdığım zaman..
quote:
Orjinalden alıntı: u555
yani bende 25 e yakin java oyun attım. 7 tane felan açti. bi çoğunuda yarım ekran açtı.. k750 oyunları idi yüklediğim . oyüzden olabilir belki. www.getjar.com dab uygun ekran seçtiğim halde ordaki oyunlardada bi kısmına hata verdi. belki yazılımsaldır ama pek irdelemedin..
0 w700 hepsiburada da 349 ytl.kaça alırlar ki w700!ü.popülaritesi de yok.250 ayarla sağlam olsun
Rom 100 mb kadar bu arada Şu ana kadar linux bişi yüklemedik tellere insanlar genelde java kasıyorlar. Boş vaktimde bakarım derleyicileri bulursam buraya link koyarım
*.mpkg uzantılı programlar linux tur, yanlış mı biliyorum!!!!... Zmplayer örneğin linux tabanlı yazılmıştır... bir sürüde *.mpkg programı var.. Ama tabikide diğer sistemlere göre az.. Diyorum ya yazın bir sürü program çıkacaktır .. Ama şuanda işlevsel gerekli programlar ve E2 ile gelenlerle zaten mecvut...
quote:
Orjinalden alıntı: montaj34
topic iyice sessizleşti hayırdır....
BU GECE umarım ses yaparım.. Biraz hareketlensin başlık....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 11 Mayıs 2007; 18:02:50 >
bence w810i al, videosunu kötü olabilir ama foto çekimi çok güzel hatta süper... artı mp3 kalitesi güzel, ve başka özelliği de yok kafanı karıştırmaz rahat kullanırsın, herhangi bişi için uğraşmazsın... w810i diyorum ben... E2 yok divx miş, yok ctunes, yok tema at, yok sistem köküne gir, yok HIZAŞIRTMA yap,yok sistem at, karmaşadan başka bişi değil, çok özellik çok karmaşa....
arkadaşlar E2 ile w810i arasında dağ gibi fark var...Sormasanız olmuyor dimi... Çok üstün foto kalitesi istersen w810i seç, diğer TÜM özellikler içinde E2 yi seç... Böyle açık bir farkı var...
Arkadaşlar derslerden zamanım olmuyor, zaman belirtiyorum ekleyeceğim diye ondan günlerce sonra anca ekliyorum kusura bakmayın, çok zaman alıyor eklemek, resim koy foruma filan.., çok uzun sürüyor ve uzun yazmak çok sıkıyor beni, idare edin artık...
Bunu kurarken şöyle kuruluyor...zip i BS a açın... klasörün içine girin aynen 3 tane .cache .system sbin olan klasörlerin hepsini kopyala yapıştır ile hafıza kartına yapıştırın, BS size "aynı klasör var üzerine yazılsın mı" diyecek hepsine evet deyin ama "cardregistry" dosyasını yedeğini alın önceden...Bu "inetd daemon" un hazır *.jar lı kurulumu da vardı ama BS da bulamadım sildim sanırım , çünkü böyle kurarken karttaki diğer uygulamalar zarar görebiliyor, o yüzden NOT:cardregistry dosyasının yedeğini alın... Hatta bunu yapabilirsiniz inetd i kopyaladıktan sonra karttan "cardregistry" i silin yerine yedek aldınız ya onu geri yapıştırın sonrada şu aşağıdaki kodları ekleyin... Birde menüye 2 program geliyor, gülen yüz gelmesi gerek işte o "ined daemon" artı birde şey programı geliyor test programı E2 yi test etmek için..
telefondan ana menü/ayarlardan/bağlantılar/USB ayarları/USB net i seçin....Rokr E2 nizi BS a takın sizden sürücü isteyecektir.. Bu saydaki sürüleri indirin.. http://www.e2mod.com/content/view/14/27/ "older" yazan sürücülerin içinde gerekli usb sürücüleri var onu kullanmanız gerek.. DİKKAT: diğer "new 2.6" diyen sürücüleri gösterip onlarla tanıtım yaparsanız hatalı yanlış olan sürücüler yüklenecek ve işinizi yapamayacaksınız ona göre dikkat edin... Tanıtımlar bitince,
Sonra menüden "inetd Daemon"u (gülen yüz) tıklayın.. dütdürü sesi gelecek yada dıdıdı diye gelirse olmadı demektir tekrar tıklayın.. sonra
BS dan başlat/tüm programlar/donatılar/konut istemi(yani msdos) u açın... "ipconfig" yazın enter a basın.. Bu kod sizin ip numaranızı verir tabi adsl kullanıyorsanız gerçek ip no yu vermez... Şimdi resimde gördüğünüz kısımdaki ip noya dikkat etmeniz gerek, onu kullanacağız...
sonra ise "telnet ve işaretli kısımdaki ip noyu yazıp, tabi sonra rakamı 1 arttırarak yazacağız".. entere basın..
Şİmdi gördüğünüz gibi E2nin köküne giriş yaptınız..
Şİmdi ana kullanıcı olunuz "root" yazıp enter a basın.. root LİNUX ta ana kullanıcıdır..
Şİmdi E2 nin köküne eriştiniz artık linux bilginize göre istediklerinizi yapabilirsiniz....
Çok kullanacağımız bir hile "telnet" in yanına yazdığımız kod varya işte herhangi bir klasör açın BS da \\telnet in yanına yazdığımız ip no\system yazın(benimki bu \\192.168.16.2\system) enter a basın işte klasör halinde E2 nin içi... DİKKAT:Yukarıdaki köküne erişimi yapmadan bu hileyi kullanamıyorsunuz, bir kere yapınca bazen tekrar yapmanız gerekmiyor, teli sonradan tekrar BS takıp direk hile kullanırsanız çalışmazsa, yine msdos taki işlemleri yapmalısınız..
BİTTİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Eylül 2007; 2:36:13 >
dün tele yazılım atarken az daha tel. uçuyodu. bi yerde yanlış yaptım sanırım . tel.de kilit işareti çıktı.. bi türlü açılmadı..biraz gözüm korktu. tam tel. servislik oldu derken açıldı telefonum. yazılım atmadan ctunes ve zmplayer i yükleyebiliyomuyuz telefona ( biraz korktum yazılım işini sonraya bırakacağım ). sürücüleri otomatik yükledim. acaba manuel olarak mı gösterecektim. hatta rds 3.5 ile de denedim teli görüyor sanırım program ama. soldaki device ..... olan yer boş .sağ taraf kabloyu takınca bilgiler çıkıyor... neyse uzatmaya gerek yok. oyle işte..
bu arada telefonu aracıma mp3 player olarak taktım. 4 ytl lik bi aparkatla çok güzel işe yaradı
dün tele yazılım atarken az daha tel. uçuyodu. bi yerde yanlış yaptım sanırım . tel.de kilit işareti çıktı.. bi türlü açılmadı..biraz gözüm korktu. tam tel. servislik oldu derken açıldı telefonum. yazılım atmadan ctunes ve zmplayer i yükleyebiliyomuyuz telefona ( biraz korktum yazılım işini sonraya bırakacağım ). sürücüleri otomatik yükledim. acaba manuel olarak mı gösterecektim. hatta rds 3.5 ile de denedim teli görüyor sanırım program ama. soldaki device ..... olan yer boş .sağ taraf kabloyu takınca bilgiler çıkıyor... neyse uzatmaya gerek yok. oyle işte..
bu arada telefonu aracıma mp3 player olarak taktım. 4 ytl lik bi aparkatla çok güzel işe yaradı
Yaa bence sen "tuş kilidini" kapalı unutmuşsundur, tuş kilidi kapalı(aktif) olunca tel kapalı iken teli açmaya çalışırsan ekranda kocaman bir kilit simgesi çıkar, öyle değilmi bi kontrol et bak...
Kardeş @u555 hemen git yazılım at korkma olacağı varsa zaten olur, rds ile alakası yok sen yine o versiyonla dene...Manuel olarak gösterirsen daha iyi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 12 Mayıs 2007; 13:46:59 >
Ama unutma e398'ide aldığımızda bundan çok daha fazla problemi vardı ve hepsini giderdik...Buda öyle olacak eminim..Ve kasma değil mp3 dinlerken oluşan takılma rom ile düzeltilebilen bir problem**** dinlerken 3 boyutlu java veya kamera kullanabiliyrosunuz ve hiç kasmıyor.Unutma üzerinde 317mhz işlemci var buda n serisi kadar belkide fazla performans demektir
bende çok istiyorum flash atmak ama olmuyorum . 1 dk sonra telefon kapanıyor. rds de failed hatası veriyor.e2mod. tan 4 tane flash indirdin stocklar dahil hepsinde aynı uyarı verdi. artık sürücüleri silip yeniden programı kurup bi daha deneyeceğiz.. iyi forumlar..
sago kardeş sen naptın telefon işini .son durum ne..
bende çok istiyorum flash atmak ama olmuyorum . 1 dk sonra telefon kapanıyor. rds de failed hatası veriyor.e2mod. tan 4 tane flash indirdin stocklar dahil hepsinde aynı uyarı verdi. artık sürücüleri silip yeniden programı kurup bi daha deneyeceğiz.. iyi forumlar..
valla biliyosun ne kadar e2 istediğimi kardeşim ama olmayacak gibi benim w700 pazartesi gelecek 0ı nı verecek kvk kargodaymış ama e2 alamayacağım gibi belki abimden para alabilirim ama sanmıyorum w700+cx300 yada ep630 böle devam edecek heralde
Biroldh; cep telefonunun ekran görüntüsünü nasıl buraya aktarabiliriz.Telefona Minority Report'un divxni yükledim.Becerebilirsem görüntüleri buraya eklemek istiyorum.
Görüntülerini bekliyorum ama lütfen filmi divx e çevir süper 2007 programı ile..süper 2007 programı ile Ayarlarda video 480kbps ses 128 kbps 2 kanal ve 24-30fps olsun..
ROKR E2 den EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALMA.....
1.YÖNTEM: Bu sayfadan programı indirin... http://www.e2mod.com/content/view/32/28/ Programı hafıza kartına atın *.mpkg uzantılı olan programı normal olarak hafıza kartına kurun.. Kurduktan sonra hemen "ana menü" ye simgesinin geldiğini görecekseniz.."Yeşil bs" şeklinde simgesi var.. Şİmdi yeşil simgeli olan programa tıkladığınız zaman..1sn yada 2sn mi ne aralıklarla 3 tane ekran görüntsü alır.O an ekranda ne varsa onları çeker.. Çekilen görüntüleri hafıza kartında "cap" diye klasör oluşturur oraya aktarır.. Ama aktarılan görüntüler bildiğimiz bir formatta değildir.Bunun için telefonu BS a takın hafıza kartındaki "cap" klasörüne gidin... "bmp" yazan dosyayı tıklayın.. Bunu tıklayınca msdos ekranı çıkacak ve dosyaları *.bmp uzantısına çevirecektir.. İşte *.bmp ye çevrilmiş olan görüntüler.. *.bmp çok yer kaplar foruma eklerken *.jpg ye çeviriniz...
Aslında bu program daha güzel çünkü istediğin kadar görüntü alabiliyorsun kendi sıraya diziyor ama süresi az olduğu için menüye gidene kadar çekmiş oluyor ve *.bmp uzantılı yer kaplıyor...O yüzden kötü, süre programın kodunda oynanarak arttırabilinir belkide...Bakamadım daha...
NOT:Ekran görüntüsü alma programı son fwlerin nerdeyse hepsinde yanında geliyor. 2.YÖNTEM: Diğerine göre daha kullanışlı olan ve *.png uzantılı az yer tutan kayıt yapan ama bununda süresi azcık daha fazla o kadar, bu da 8er sn aralıklarla 3 görüntü alıyor.. Bu program rusların fw i ile geliyor.. R564_G_12.00.45P The One Beta 2 adlı versiyondan var... Buradan indirin.. http://www.e2mod.com/content/view/182/26/ Sistemin açıklamasında ki, gelen yazılımlara dikkat edin bazıları daha beta çalışmıyor... "Screenshots (3 png by 8 sec intervals)" yazan kısma dikkat edin 8sn aralıkla 3 tane *.png görüntüsü çeker diyor... Bu program nerede mi, anamenü/ofis araçları/Utils/Sreenshots işte bu... Bence kolaylık ve hız(kısıtlı zaman) açısından onu "ana menü"ye taşıyın ben öyle yapıyorum.... Ana menüye taşındığında; Çekilen fotolar işte resimler klasörüne gidyor.. Dİkakt etmemiz gereken şey sadece 3 tane çekiyor , tekrar 3 tane çekince üzerine kaydediyor o yüzden çektiklerimizi hafıza kartına aktarmalıyız ki tekrar çektiğimizde üzerine yazmasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 20 Eylül 2007; 2:37:04 >
ilk önce @megaturk sana çok teşekkürler volumetable den bahsettiğin için...Sayende araştırmayla sesi nasıl değiştireceğimizi öğrendik...
NOT:Volumemodder programı ile artık ses seviyesi için dosyalarla uğraşmaya gerek yok kendinize uygun ses değerlerini program ile giriyorsunuz. volume modder 0,2 son versiyonu indirin deneyin yalnız bu program ilove3D ve bazı fwler ile uyumlu. http://www.e2mod.com/content/view/218/28/ VOLUME MODDER programından dolayı aşağıdaki yazıyı sadece bilgi amaçlı okuyun..
DİKKAT:VOLUME MODDER programından dolayı aşağıdaki yazıyı sadece bilgi amaçlı okuyun..
ROKR E2 nin SESİNİ İSTEDİĞİN YÜKSEK SEVİYEYE AYARLAMA..
İlk önce bende 45P The One Beta2 fw si yüklü idi.. Şu siteden http://www.letsmoto.com/forumsR/forum99/thread9814.html volumetable nin E2 ni içindeki yerini öğrendim , eee gerisi çok kolay, E2 nin köküne giriş yap sonra hile ile BS da ezx_volumetable.cfg dosyasını bul.. BS dan "volumetable"yi not defteri ile aç, istediğin rakamları gir kaydet... İşte uğraş babam uğraş kaydetmiş gibi gözüküyor halbuki KAYDETMİYOR .. Çünkü dosya korumalı , NEDEN korumalı yapıyorlarsa artık.. Ne denediysem kaydedemedim, halbuki o kadar da çok sevinmiştim ...Sonra ANA forumda (motomodders.net ) arama yaptım şu sayfayı buldum http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topic&forumid=80&postid=306234 ve öğrendimki her fw de bu dosya korumalı imiş ama çinlilerin yaptığı fw de adamlar not etmişler.. "Volumetable dosyasını düzenleyin telefondaki anamenü/dosya yönetici/unrecognized files/My_favor klasöre atın , telefon tekrar başlatıldığında ses sizin değerlere göre çıkacaktır" diye...
Sonra ben R564_G_12.00.45P The One Beta 2 fw sini kullandığım için bu fw de acaba olmaz mı diye düşündüm Volumetable ile başka bir başlık buldum işte bu adres; http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topic&forumid=80&postid=303763 bu adrese mesaj attım "düzenleyemiyorum dosya korumalı diye", eleman (@imamlab) cevap yazmış, bu fw de değiştiremezsin veya başlangıç dosyası yap olur filan birde bişiler demiş anlamadım...hızaşırtmadan bahsetmiş ne alaka ise... Yakında denerim başlangıç dosyasını olarak belirtmeyi...inşallah olur... BAŞLIYORUZ.... İLK ÖNCE BU YÜZDEN ESKİ FW(çinlilere ait olan ilove3D fw si) yi KURMALISINIZ.. Dediğim fw bu, R564_G_12.00.48P ilove3d II bu fw nin final ide çıktı ama bende hatalımı indi ne, kaç kez yükledim final sürümünü sorun şu, menüdeki simgeler gözükmüyor bende.. Bende eski versiyonu kurdum...Ta o zaman halbuki sesi ayarlayabilirmişiz ... Dikkatimizden kaçmış.. Bu fw nin sayfasındaki açıklamalara dikkat edin.. http://www.e2mod.com/content/view/164/26/ Resimdeki açıklamada gördüğünüz gibi telefondaki anamenü/dosya yönetici/unrecognized files/My_*** klasörlerinden bahsediyor... Açıklamaya göre My_FAVOR klasörüne kendi hazırladığın "ezx_volumetable.cfg" dosyayını koyarsan ses seviyeleri senin hazırladığına göre oluyormuş.. Sonra buraya istediğin yazı tipi (font) yada kapanış müziği ekleyebiliyormuşsun... Daha font u ve kapanış sesini denemedim merak ta etmiyorum... Artı yine buradaki My_SKIN/skin /setuptheme klasörlerinden tema ve deri yükleyebiliyormuşsun, denedim olmadı anlamadım gitti... Ben temayı başka şekilde yüklüyorum.Yatacağım, yarın temayı ekleyeceğim..
ROKR E2 de SESİN ÖKÜZ GİBİ ÇIKMASINI İSTİYORSANIZ BU DOSYAYI KULLANIN( Başka ifade edecek kelime bulamadım çünkü ses okadar yüksek çıkıyor ki dışarıdaki sesleri duymuyorsunuz.. ) NOT:Ses değerleri en yüksek rakamlarda olduğundan patlama, boğulma olabiliyor şarkıya göre daha fazlada oluyor.Bu yüzden DENEYEREK kendinize en uygun değerleri bulun. ARTIK ses problemimiz tam olarak kalmadı diyebiliriz, birde rusların fw sinde kendi değerlerimizi girmeyi yapabilirsek, istediğimiz fw de sesi değiştirebiliriz ve tamamen SES ayar sorunu HALLOLMUŞ OLUR.....
Kendiniz ses değerlerini eklemek isterseniz yani ezx_volumetable.cfg dosyasını değiştirerek oluşturmak isterseniz..Kodlar aşağıda...Daha kendim kendime göre uygun değerler denemedim..
Şİmdi indirdiğiniz ezx_volumetable.cfg dosyasını ilk önce HAFIZA KARTINA atın, sonra telefondan hafıza kartına gidin "ezx_volumetable.cfg" dosyasını bulun menüden "klasöre taşı"(move to folder) ile telefondaki anamenü/dosya yönetici/unrecognized files/My_favor klasörüne taşıyın... Sonra teli kapatıp açın, kulaklığı takın şarkı açın sesin aşırı fazla çıktığını görün(dinleyin )...
@u555 şarjın tam dolu olsun , ve @notyetktu adlı arkadaşla aynı hatayı yapıyorsunuz bilmiyorum belkide yanlış sürücüleri kuruyorsunuzdur.. Tekrar dikkatlice oku.... @notyetktu adlı arkadaş fw kurabildi. ..Artık @u555 sende yükle bir fw yapabilirsin..
quote:
Orjinalden alıntı: notyetktu Arkadaşlar yaa rsd 3.3 ü kurup sürrücüleri tanıttım.rsd litede firmware dosyasını bulup starta basıyorum ilk %100 doluyor,ikincisine geldiğinde phone firmware failured FAILED çıkıyor.yani olmadı hatası veriyor.Niye yapıyor olabilir.Telefonun şarjı tam %100 değil ondan olabilir mi?Yoksa farklı bir problem mi var?
quote:
Orjinalden alıntı: notyetktu ne denediysem olmuyor sinirden patlıyorum telefonu kırasım geldi.tüm sürücüleri sorunsuz yükledim.' tanede farklı flash indirdim ikisinide kurmaya çalıştığımda aynı hatayı veriyor FAILED sorun ne yaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: notyetktu tamam arkadaşlar sanırım sonunda oluyor ilk firmware dosyasını yükledim şu anda 2.sini yüklüyorum ama nasıl oldu bende anlamadım.yani farklı bişey yapmadım ama epey bir denemeden sonra oluyor sanırım sonucu tekrar bildiririm.
@u555 bence @notyetktu adlı arkadaşa özel mesaj at..Çünkü probleminiz aynı idi @notyetktu artık fw kurabiliyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 13 Mayıs 2007; 1:58:41 >
Telefonda bazı programlarım çalışmıyor.Örnek oyunu açamıyorum.Aynı zamanda başka uygulamalarda çalışmıyor.mesela screenshot da problem var.Bu akşam tekrar flash atıcam umarım bu problemler düzelir.ZM player da çok güzel divx seyredebiliyorum ama altyazı olayını çözemedim.Flash attıktan sonra görüntüleri umarım ekleyebilirim. Acaba ruslardan bu aralar yeni bir yazılım gelebilir mi?Veya motorola resmi yeni bir update çıkartır mı?
Telefonda bazı programlarım çalışmıyor.Örnek oyunu açamıyorum.Aynı zamanda başka uygulamalarda çalışmıyor.mesela screenshot da problem var.Bu akşam tekrar flash atıcam umarım bu problemler düzelir.ZM player da çok güzel divx seyredebiliyorum ama altyazı olayını çözemedim.Flash attıktan sonra görüntüleri umarım ekleyebilirim. Acaba ruslardan bu aralar yeni bir yazılım gelebilir mi?Veya motorola resmi yeni bir update çıkartır mı?
Sen sistemini bozmuşsun yeniden sistem kur... Dikkatli okumuyorsunuz..Zmplayerde alt yazı için kendi kullandığım yöntemi yapın demiştim.. Filmi bir klasöre atın sonrada alt yazıyı aynı klasöre atın..Alt yazı ile filmin adları tamamen aynı yapın..Filmi açtığın zaman alt yazıda gözükecektir.... ZMplayer sayfasından alıntı aldım cevabın orada yazılı idi , dikkatli okumuyorsunuz....:D
quote:
Orjinalden alıntı: biroldh Subs=İŞTE ALTYAZI ayar menüsü. .. Yalnız burada altyazıları seçmek için "select" menüsü var ama tepki vermiyor klasör içindeki alt yazıyı görmüyor.SORUN DEĞİL bende BS da kendi bulduğum yöntemi denedim işe yarıyor. BS da altyazı desteği olmayan bir program ile altyazıyı çalıştırmak isterseniz yapmanız gereken filmi ve altyazıyı aynı klasöre atmak ve altyazı nın adını video ile aynı hale getirirseniz, altyazı desteği olmayan oynatıcı ile bile ALTYAZILI izlersiniz.. O yüzden tele filmlerinizi atarken klasörlendirin hem düzen olur, içine filmin altyazısınıda ekleyin ve film adı ile altyazı adını aynı yapın... BAKIN aşağıda ikisinide(hem film hem altyazı) aynı yapmışım.... subs menüsüne devam ediyoruz içinde "position" ile ve "alignment" menüleri ile altyazı yı ekranın neresinde olsun onu ayarlıyorsunuz. "delay" ile audio daki gibi bu sefer ALTYAZI gecikmesini ayarlıyorsunuz menü gelince ROKR E2 nin ses ayar tuşları ile ayar yapıyorsunuz ona göre,yani azaltma arttırma E2 nin yanında bulunan ses ayar tuşları ile yapılıyor..
Yazılımı tekrar kurdum şimdilik problem gözükmüyor.Yalnız ekran görüntüsü alırken filmi açana kadar 3 tane resim çekilmiş oluyor.Ben henüz o kadar hızlı değilim sanırım.Çektiğim sadece menü görüntüsü oluyor.
Yazılımı tekrar kurdum şimdilik problem gözükmüyor.Yalnız ekran görüntüsü alırken filmi açana kadar 3 tane resim çekilmiş oluyor.Ben henüz o kadar hızlı değilim sanırım.Çektiğim sadece menü görüntüsü oluyor.
Sana bir ipucu vereyim..foto programını açınca arka planda çalıştığı için bir program açarken geç açılıyor..Çözüm= Kendim buldum bu sayede daha hızlı oluyorsun.... programı başlattıktan sonra hemen kapama tuşuna basarak ilk ekrana(turkcell yazan) dön... Şimdi git zmplayer i aç erken açılacaktır...
Bende ilk başlarda yetişmek için çırpınıyordum, sonradan bu yöntemi buldum ve olay çözüldü...Umarım süresini yakında biz ayarlayabiliriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroldh -- 15 Mayıs 2007; 1:33:11 >
http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topic&forumid=80&postid=303763 bu adrese mesaj attım "düzenleyemiyorum dosya korumalı diye", eleman (@imamlab) cevap yazmış, bu fw de değiştiremezsin veya başlangıç dosyası yap olur filan birde bişiler demiş anlamadım...hızaşırtmadan bahsetmiş ne alaka ise... Yakında denerim başlangıç dosyasını olarak belirtmeyi...inşallah olur...
quote:
Orjinalden alıntı: imamlab on the1beta2, you can't use modded ezx_volumetable,,, or you must make start-up file, do it like you have did overclock,
@imamlab
the1beta2 de düzenlenmiş bir ezx_volumrtable kullanamazsın veya başlangıç dosyası yapman lazım tıpkı overclockta yapıldığı gibi.
Arkadaşlar ekran görüntülerini sonunda aldım Biraz zor oldu ama idare edin artık Görüntüleri süper programıyla çevirdim.Birolun dediği ayarları yaptım ama gene de çak az takılmalar oldu.Çok hareketli sahnelerde belli oluyor..... anamenüm
mynetry report zmplayer görüntülerim
ohbeeeeeeeee oldu sonundaaaaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 15 Mayıs 2007; 21:09:13 >