Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda bazı programlarım çalışmıyor.Örnek oyunu açamıyorum.Aynı zamanda başka uygulamalarda çalışmıyor.mesela screenshot da problem var.Bu akşam tekrar flash atıcam umarım bu problemler düzelir.ZM player da çok güzel divx seyredebiliyorum ama altyazı olayını çözemedim.Flash attıktan sonra görüntüleri umarım ekleyebilirim.
    Acaba ruslardan bu aralar yeni bir yazılım gelebilir mi?Veya motorola resmi yeni bir update çıkartır mı?

• arkadaşlar rokr E2 izmir de ki tüm K.V.K bayilerinde var mıdır??
  • Bence teknosaya bak çoğu yerde bulunmuyor.Ben istanbul'da 1 haftada zor buldum.
  • sağol.peki sence ikinci el philips 9@9d tel ne kadara satılır?

(3 aylık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doqus -- 13 Mayıs 2007; 19:43:11 >
  • Hiç bir bilgim yok arkadaşım umarım istediğin fiyattan satarsın...
  • istediğim fiyattan satılırsa süper olur:D
  • 9@9,189 numaralı modelse 169.90 YTL hepsiburada.com fiyatı.Eğer doğru ürüne baktıysam tabii...Hiç satma,para etmez çünkü.Yedek telefon olarak kullan.
  • model 9@9d (289)
  • Yazılımı tekrar kurdum şimdilik problem gözükmüyor.Yalnız ekran görüntüsü alırken filmi açana kadar 3 tane resim çekilmiş oluyor.Ben henüz o kadar hızlı değilim sanırım.Çektiğim sadece menü görüntüsü oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Yazılımı tekrar kurdum şimdilik problem gözükmüyor.Yalnız ekran görüntüsü alırken filmi açana kadar 3 tane resim çekilmiş oluyor.Ben henüz o kadar hızlı değilim sanırım.Çektiğim sadece menü görüntüsü oluyor.

Sana bir ipucu vereyim..foto programını açınca arka planda çalıştığı için bir program açarken geç açılıyor..Çözüm= Kendim buldum bu sayede daha hızlı oluyorsun.... programı başlattıktan sonra hemen kapama tuşuna basarak ilk ekrana(turkcell yazan) dön... Şimdi git zmplayer i aç erken açılacaktır...

Bende ilk başlarda yetişmek için çırpınıyordum, sonradan bu yöntemi buldum ve olay çözüldü...Umarım süresini yakında biz ayarlayabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 15 Mayıs 2007; 1:33:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&view=topic&forumid=80&postid=303763 bu adrese mesaj attım "düzenleyemiyorum dosya korumalı diye", eleman (@imamlab) cevap yazmış, bu fw de değiştiremezsin veya başlangıç dosyası yap olur filan birde bişiler demiş anlamadım...hızaşırtmadan bahsetmiş ne alaka ise... Yakında denerim başlangıç dosyasını olarak belirtmeyi...inşallah olur...

quote:

Orjinalden alıntı: imamlab
    on the1beta2, you can't use modded ezx_volumetable,,,
    or you must make start-up file, do it like you have did overclock,

@imamlab

the1beta2 de düzenlenmiş bir ezx_volumrtable kullanamazsın veya başlangıç dosyası yapman lazım tıpkı overclockta yapıldığı gibi.

demiş sanırsam.

• Arkadaşlar ekran görüntülerini sonunda aldımBiraz zor oldu ama idare edin artık
    Görüntüleri süper programıyla çevirdim.Birolun dediği ayarları yaptım ama gene de çak az takılmalar oldu.Çok hareketli sahnelerde belli oluyor.....
    anamenüm
     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

mynetry report zmplayer görüntülerim

ohbeeeeeeeee oldu sonundaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 15 Mayıs 2007; 21:09:13 >

• arkadaşlar ben ner de yanlış yapıyorum..
    proramı açınca tel bs a baglı bu şekilde açılıyor

sonra bu şekilde devam ediyor

ve bu kısımda devam ederken tel kapanıyor ve bs. teli gormuyor

sonuç bu failed

yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u555 -- 16 Mayıs 2007; 0:26:23 >

• hele şükür flash atabildim.

galiba sorun telefondaki bağlanti ayarlarından usb data seçili olmadığı için yada sürücüleri daha once otomatik yüklediğimden olabilir.

şimdi sıra ctunes ve zmplayer a geldi.
    bu telefon kolay kolay servislik olmayacak anlaşılan

biroldh .. tekrar teşekkürler rehber ve linkler için..
  • zmplayer tamam.. sitedeki ornek video yu telefona kurup izledim. super kalite.
    ctunes henuz kuramadım..

bu arada yukarı
  • Benim telefon durup dururken arapça oluyo alla alla.....
  • açık ogretim ders video larını telefona hiç bir çeviri yapmadam attım. zmplayerde acti. taş olsa oynatır demişti biroldh. dogruymuşş.

cepte ders olayına da başlamış bulunuyoruz :)

c tuneside hallettim..

montaj kardeş yazılım atsaydın. hic ugraşma bence. ben bazen aynı gunde 4 yazılım değiştirdiğim oldu sorun olmuyor.
  • Ben telefonu çok karıştırıyorum.Sürekli elimde program yüklüyorum siliyorum sonunda tırlatıyo tabii telefon
    Şu an yeniden formatladım zaten düzeldi;şu ruslar yeni bir yazılım çıkarsa da daha çok kurcalasammmm
  • Arkadaşlar unutmuşum hemen ekliyorum, sınavlarım var 10 gün sonra grsrz.....
    Hiç zamanım yok bu yüzden anlaşılır olarak kısaca yazıyorum....

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: notyetktu
    tamam arkadaşlar bütün sorunları çözdüm,yeni versiyon the one beta yıda kurdum.ctuneside kurdum hepsi tamam diğer problemleride hallettim.şimdi tek eksik zuneplayer kaldı,onuda forumda anlatıldığı şekilde kurdum ancak masaüstündeki simgeye tıklasamda bişey olmuyor.yani onu halledemedim.Yardım ederseniz sevinirim.Video izleyemiyorum çünkü.3gp yapıyorum videoları o zamanda kimisini açmıyor açtığınında görüntüsü iyi olmuyor. Birde bu telefona tema felan atabiliyor muyuz atabiliyosak nasıl?

Tema uzun iş, sınavlarım bitince yazacağım..

ROKR E2 ye TEMA VE DERİ YÜKLEME
    1. yöntem
    ...

Temaları buradan indirin...
    http://www.e2mod.com/content/category/4/24/32/

istediğiniz Temayı indirin zip i BS da açın...

zip in içindeki sadece bu 2 dosya işimize yarayacaktır...
    1-tema.chm
    2-tema(klasör)

BS da "skin" adında klasör oluşturun....

BS dan köküne erişimdeki hile ile içine girin..

"skin" boş klasörü aşağıdaki kısma yapıştırın..
    \\192.168.16.2\system\ezxlocal\download\appwrite\

sonra zip in içindeki 2 dosyayı skin klasörün içine kopyalayın..
    \\192.168.16.2\system\ezxlocal\download\appwrite\skin

Sonrada yine bu 2 dosyayı burayada kopyalayın..
    \\192.168.16.2\system\ezxlocal\download\appwrite\setuptheme\

şimdi telefondan tema bölümüne gidin temayı değiştirin..
    Yarım gözükmemesi için teli kapatıp açın.. Bu şekilde istediğiniz
    temayı kullanabilirsiniz..Dikkat edilecekler, temayı attığınız
    kısım telin hafızası bu yüzden sadece 2-3 tane tema koyun hafıza
    sınırlı, HAFIZAKARTI ndan denedim olmadı fazla uğraşmadım hafıza
    kartındanda görterebiliriz aslında....

Birde herhangi bir tema indirirken sayfanın altında "temayı nasıl yükleyeceğimiz" yazıyor
    ondan hiç bişi anlamadım ,anlayan olursa foruma yazsın belkide
    bu yöntemle karttan temaları tanıtıyoruz...

Kendi denediğim yöntem bana saçma geliyor aslında, 2 yere aynı dosyayı
    kopyalıyoruz..Boş yere yer kaplıyor..FAKAT başka şekilde yapamamıştım..
    Sadece böyle temayı E2 ye gösterebildim...

Kısa yazdım zamanım yokk..
    10 gün sonra grsrz.. sınavlar bitince yani :)....

Düzenleme=

2.yöntem

TEMA ve DERİ YÜKLEME LINKSYS ile, (köküne erişim OLMADAN).

linksys arkadaşlar ANAmenü/ofis tools/utils içinde vardır.. BAzı fw lerde başka menülerde oluyor.. linksys i aktif hale getirin "yes" deyin, yada bazılarında ses gelir, çıkan ses aktif olduğunun işaretidir.

Aktif hale getirince Anamenü/Dosya yöneticisi(file manager) içinde "SYSTEM" diye bir klasör gelir. İŞte bu klasör E2 nin kendi hafızasındaki sistem dosyalarıdır. Köküne erişim denilen şeyde BS dan E2 nin sistem dosyalarına ulaşmaktır. Ama linksys ile BS a gerek yoktur.

Şimdi ;

stediğiniz Temayı indirin zip i BS da açın...

zip in içindeki sadece bu 2 dosya işimize yarayacaktır...
    1-tema.chm
    2-tema(klasör)

E2 de "skin" adında klasör oluşturun.. (dosya yöneticisine geldiğinizde options/create Folder(klasör oluştur) ile yapıyorsunuz) "skin" klasörünü şu aşağıdaki kısma taşıyın..
    ANAMENÜ\Dosya yöneticisi\system\ezxlocal\download\appwrite\

sonra zip in içindeki 2 dosyayı skin klasörün içine kopyalayın..
    ANAMENÜ\Dosya yöneticisi\system\ezxlocal\download\appwrite\skin

Sonrada yine bu 2 dosyayı burayada kopyalayın..
    ANAMENÜ\Dosya yöneticisi\system\ezxlocal\download\appwrite\setuptheme\

şimdi telefondan tema bölümüne gidin temayı değiştirin..
    Yarım gözükmemesi için teli kapatıp açın.. Bu şekilde istediğiniz
    temayı kullanabilirsiniz..Dikkat edilecekler, temayı attığınız
    kısım telin hafızası bu yüzden sadece 2-3 tane tema koyun hafıza
    sınırlı, HAFIZAKARTI ndan denedim olmadı fazla uğraşmadım hafıza
    kartındanda görterebiliriz aslında..

DİKKAT
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkip2
    quote:

Orjinalden alıntı: chiller
    Ya millet şu TEMA olayına bir girişelim...
    @biroldh nin anlattığı yöntem çalışıyor ancak telefon hafızası yeterli olmadığı için çok fazla tema depolayamıyoruz.. @biroldh temaların HAFIZA KARTINDAN da tanıtılabildiğini yazmıştı yani münkünmüş ama yapabilen yok, o yüzden biraz kurcalayalım biraz şu işi......
    Şimdi ben bişey denedim ama (@biroldh nin bu işe bi el atması lazım)
    şimdi hafıza kartına Themes diye bir klasör açıyoruz...
    ve bu sayede \\192.168.16.2\sd\Themes böyle bir adres yolu çıkıyor....
    Themes klasörünün içine netten indirdiğimiz tema klasörünü yapıştırıyoruz ve bu sayade telefonun içindeki temalarımda gözüküyor.. ancak tema değiştir dediğimde sadece renk değişiyor ikonlar ve masaüzeri değişmiyor yani ufak problem var onu çözebilirsek tema olayı çok rahat olucak...

Hafıza kartına tema yükleyipte kullanmak mümkün ben kullandım 1 kere sonra pişman oldum.Neden? çünkü telefon temayı hafıza kartından okuyor ancak siz hafıza kartına birşeyler atmak için bilgisayarınıza bağladığınızda tlefonla hafıza kartının bağlantısı tamamen kesildiği için(bağlantınız hafıza kartı modundaysa) telefon temayı okuyamıyor ve kilitleniyor.Usb bağlantısını kestiğinizde de düzelmiyor.Tavsiye etmiyorum

DİKKAT:
    Linksys özelliği aktif hale geldiğinde "dosya yöneticisi" içinde "system" diye bir klasör gelir.. Bu system klasörü telin kendi hafızasıdır. Bu şekilde "telnet" i kullanmadan telin hafızasına telefonun kendisinden ulaşabilirsiniz. Linksys özelliği R564_G_12.00.45P The One Beta 2 fw sindede var; ofis araçları/utils/linksys

Linksys i aktif bırakırsanız E2 ye yeni şarkı attığınızda E2 nin oynatıcıdan listeyi "YENİLE" dediğinizde yenileyemez, bunun için linksys yi kapatmanız gerekirki yenileme işlemini yapsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 27 Kasım 2007; 2:01:08 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.