Arkadaşlar, bütün 70 küsür sayfanın tamamını kontroıl edemeyeceğimni düşünerek, 8-9 ay önce divxlerimizi oynatabilmek için 320*240 çözünürlük 15 fps ye dönüştürüp bir de üzerine altyazı gömen program vardı. Kolayca bu işlemleri tek seferde yapıyordu. Neydi bu program bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Mp3 playerım için gerekli...
Yok mu yardım edecek olan. 8 ay evvel E2 orijin fw içine atılmış hazır sistemde divx oynatmak için çözünürlük değiştirip altyazı gömdüğümüz programı hatırlayan kullanan ya da bilen bana söyleyebilecek kimse yok mu?
arkadaşlar lütfen yardım edin e2 sadece transcend marka 4gb kartı mı görüyor adata ocz yada transcend olmaz mı? mesela bu olur mu?http://www.ealbeni.com/store/ProductDetails.aspx?productId=106610
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 9 Ağustos 2008; 10:55:52 >
ya bu blacstorm güzelde..bence tek eksiği usb yi pc ye bağladıktan sonra 4-5 dk içinde görebiliyor ancak..bunun sebebi tools daki araçlardan biri olabilirmi..
Arkadaşşım sadece SD kartlarıı destekler. SDHC kartları desteklemez. MicroSd'lerde 4gb olanlarıın hepsi bildiğim kadarıyla sdhc'dir. Yani olmaz. Düz SD bulmalısın.
Arkadaşşım sadece SD kartlarıı destekler. SDHC kartları desteklemez. MicroSd'lerde 4gb olanlarıın hepsi bildiğim kadarıyla sdhc'dir. Yani olmaz. Düz SD bulmalısın.
evet yüksek ihtimalle...buna sebep olan birkaç program vardı. benim şu an hatırladığım ilki virtual memory..açıkken 3-4 dakka sonra görüyodu pc telefonu.istersen 3-4ytl'ye bir sd kart okuyucu al kafan rahat olsun. istersen de her bağlama öncesi bu programları kapat
zaten 2. aldıgım kartta sd idi (sdhc değil)fakat hiç görmedi cihaz acaba kart mı bozuktu?markası stormax daha önce 4gb transcend kullandm bozuldu sonra bunu aldım .ama görmedi tel dediğim gibi bozuk diye geri göturdum adam taktı kart okuyucuya kart calıştı fakat telde calışmıyor.normalde 2 gb olarak gorünmesi lazım ama yok yok yok .o yüzden sordum markanın önemi var mı diye?acaba var mı arkadaslar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 9 Ağustos 2008; 22:56:15 >
Eğer gerçekten 4gb düz SD idiyse ve bilgisayar normal olarak görüyor ve çalıştırıyorsa (hem veri okuyor, hem yazıyorsa) aklıma kullandığın FW'in desteklememesi dışında bişey gelmiyor. Sakın orjinal fw ile kullanıyorum demede
Eğer gerçekten 4gb düz SD idiyse ve bilgisayar normal olarak görüyor ve çalıştırıyorsa (hem veri okuyor, hem yazıyorsa) aklıma kullandığın FW'in desteklememesi dışında bişey gelmiyor. Sakın orjinal fw ile kullanıyorum demede
arkadaşlar motorola ya yabancı değilim 4 yıllık e398 im 1 yıılık e2 im var hemen hemen bütün yeni cıkan fw leri denemişimdir.şu an maxx 2 i kullanıyorum .ayrıca daha önce transcend marka 4gb kart kullandım.ama böyle bişey başıma geldi işte...